مرسی دوست من ، آره ، بعدش امتحان کردم ، دیدم می شه ، 2 تا یا 3 تا با فاصله می ذارم ، مشکلی نداره ، گیر هم نمی ده مثل لینک ها رپید شیر ، سرعت اش هم بیشتره![]()
مرسی از لطف شما![]()
مرسی دوست من ، آره ، بعدش امتحان کردم ، دیدم می شه ، 2 تا یا 3 تا با فاصله می ذارم ، مشکلی نداره ، گیر هم نمی ده مثل لینک ها رپید شیر ، سرعت اش هم بیشتره![]()
مرسی از لطف شما![]()
دوستان مثل اینک سایت adrive.com هم لینک مستقیم نمیده درسته؟
چون من با فلشگت نمی تونم از این سایت دانلود کنم
لینک مستقیم نمیده ولی Resume داره .
من با IDM دانلود میکنم مشکلی نداره .
راستی دوستان واسه انتقال فایل از رپیدشیر میشه کاری کرد ؟
satttanism جان ، زیاد اذیت می کنه ، یه اکانت ادرایو درست کنید ، بکشید روی اکانت خودتون ، راحت دان کنید ، با ریسوم ، می تونید با سایت ها رپید لیچ مستقیم کنید ....![]()
![]()
![]()
من متوجه نشدم اگه لینک نمیده چطوری Resume داره؟
من اکانت دارم فایل هم منتقل کردم ولی لینک دانلودش رو از سایت ادرایو به فلش گت که میدم نمیتونه دانلود کنه
فقط کافیه که روی فایل رایت کلیک کنید ، بعد دان رو بزنید ، لینک چی رو به فلش گت می دید ؟ لینک پابلیک شده رو ؟ خب اون که مستقیم نیست ؟
اگه روی اکانت خودتون هست ، رایت کلیک کنید ، و بعد هم دان رو بزنید![]()
دوست عزیز من این رو میدونم
به عنوان مثال بعد از کلیک روی دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به من میده که فقط با خود مرورگر دانلود میشه و وقتی منتقلش می کنم به فلشگت یه فایل 13 کیلوبایتی رو دانلود می کنه
آها ، فکر کنم مشکل از تنظیمات فلش گت باشه ، چون که من با Idm چنین مشکلی ندارم ، وقتی می زنم دانلود ، بعد از چند ثانیه ، خود آی دی ام ، متوجه می شه و دانلود رو نشون می ده ، مشکلی نداشتم باهاش ....
شرمنده ، اگه کمکی نتونستم بکنم![]()
![]()
ادیت : الآن باز تست کردم ، وقتی فایر فاکس رو از توی تنظیمات آی دی ام بر می دارم ، و با براوزر دان شروع می شه ، و بعد لینک رو می دم به آی دی ام ، فقط یه پی اچ پی رو دان می کنه اما وقتی دا خود آی دی ام استارت می خوره ، درسته ، فکر کنم باید ستینگ فلش گت رو درست کنید ....![]()
Last edited by akhoond; 20-12-2008 at 20:33.
.
تا حالا لینک دانلود Adrive به این طولانی ای ندیده بودم.شبیه لینکهای فیتوله!!
به هر حال قالب لینکهاش همین شکلیه. من با فلش گت تا حالا امتحان نکردم ولی اگر وقتی روی فایلهای دیگه در سایتهای دیگه کلیک میکنین و فلش گت بالا نمیاد خوب مشکل معلومه، اما اگر با این فایلهای Adrive مشکل داره پیشنهاد میکنم از دانلود مننجر دیگه ای استفاده کنین.(یا حداقل برای Adrive فقط از دانلود مننجر دیگه ای استفاده کنین)
.
در مورد دانلود مننجر هم من به شما Orbit Downloader , IDA رو پیشنهاد میکنم.
.
همه اینا رو گفتم ولی فکر کنم فلش گت مشکلی نداشته باشه. قبل از اینکه کار دیگه ای بکنید لینک دانلود رو مستقیم به فلش گت بدید ببینید دانلود میکنه؟
.
موفق باشید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)