تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 283 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نيدونم ولي الان با Adsl هم وصل شدم درست 6min طول كشيد هنوز هم باز نشده تو همون لودينگ مونده(البته آخرش گير كرده حدودآ 98% رفت جلو)
    ندانم
    آخه دیگه این Adsl ما ختمه تو محلمون ولی احتمال داره از IE درپیت باشه چون اولاش خوب جلو رفت بعد یهو آخراش به ترتر افتاد و یا اینکه غروب بود اونجوری شد
    والا اگه ADSL تون هم مثل دایال آپتون باشه که مشخصه چه شاهکاریه
    بابا شما این ISP اعجوبه رو چطوری تحمل میکنید؟

نه بابا!؟!؟!؟!؟!؟
    پس طرفای شما سرعت و پهنای باندتون خیلی خسته ست، نیست شما تو تهرانی پس باید این دردسرها رو هم تحمل کنی ( ولی اینم دلیل نمی شه که، آخه داریوش هم تو تهرانه پس چرا اون اینجوری نیست؟؟!؟! ) !!!

از من اگه خیلی طول بکشه، حتی در حال دانلود هم باشم، حداکثر 3 دقیقه هست.
    دایال آپ همه جا معمولاً چند وقت یه بار خسته میشه اما برا داوود اینا همیشه خستس

مشکلی نیست ! راه حل اینه که مثل مشتری بی خیال دیدن و کلا طراحی داریوش شیم ! یکی از راه های جلب مشتری سرعت لود شدنه سایته نه جنگولک !! گرچه کسی که بخاد تورو واسه کارش انتخاب کنه حتما یه چیزیش میشه پس خیالی نیست بسپرش به خدا خودش در و تخته رو جور میکنه !

داریوش ولی preloaderت رسما کاریانجام نمیده آخه بعدش دوباره سایت از اول لود میشه !
    ها منم با این موافقم این پری لوده یه کم اضافیه تازه از چشم سئو هم بخوایم نگاه کنید بزرگترین ضربه ای که به سایت میخوره از همین پری لوده چون صفحه اصلی سایت مهمترین صفحهشه که اون پیش لود رو توش گذاشتی!

بچه ها زده حال زد بهم این هاسته:

REPLY HAS BEEN ADDED:

Hello,

Upgrade to our payed services at
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Thank you,
    کد:

ORIGINAL MESSAGE:

greeting

first thank you for your fantastic web hosting

second

my online radio uses XML but it seems your webhost didnt support it?

what can i do?

regards
    DaRiOuShJh

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    If you like our services, please help us:
    کد:
    *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    مگه این ایکس ام ال چی میخواد که سرور ازش پشتیبانی کنه؟ احتمالاً یه جا دیگش میلنگه مشکل رو میندازه گردن ایکس ام ال!! اینا هم میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن میگن بیا هاست بخر تا مشکل حل بشه!!
    راستی یه پیشنهاد! یه اکستنشن برای فایرفوکس هست به اسم YSlow البته خودش به تنهایی نصب نمیشه باید کنار Firebug نصبش کنی. این اکستنشنه میاد فاکتورهایی رو که روی سرعت لود شدن صفحه تأثیر دارن بررسی میکنه و به صفحه نمره میده از 0 تا 100! هر غلط یه نمره کم میشه تکرار غلط هم مجاز نیست
    خود فایر باگ هم یه سری امکانات دیگه داره برای سرعت صفحه مثلاً میاد درخواستهای رو جدا میکنه و زمان هر کدوم رو جدا جدا محاسبه میکنه تا ببینی کدوم قسمت بیشتر طول میکشه لود بشه. یه کم با این دو تا اسکرپت بازی کنی دستت میاد کجای صفحات رو باید بهینه کنی که بیشتر روی سرعت تأثیر داشته باشه

یه چیز دیگه! اون اسکروله برا منم هست توی اپرا 9.62 باید دو سه پیکسل div اصلیتو عریضتر کنی یا اینکه div داخلی رو کوچیکتر کنی تا درست بشه! (خودمم نفهمیدم چی گفتم )

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

والا اگه adsl تون هم مثل دایال آپتون باشه که مشخصه چه شاهکاریه
    بابا شما این isp اعجوبه رو چطوری تحمل میکنید؟

ها منم با این موافقم این پری لوده یه کم اضافیه تازه از چشم سئو هم بخوایم نگاه کنید بزرگترین ضربه ای که به سایت میخوره از همین پری لوده چون صفحه اصلی سایت مهمترین صفحهشه که اون پیش لود رو توش گذاشتی!

مگه این ایکس ام ال چی میخواد که سرور ازش پشتیبانی کنه؟ احتمالاً یه جا دیگش میلنگه مشکل رو میندازه گردن ایکس ام ال!! اینا هم میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن میگن بیا هاست بخر تا مشکل حل بشه!!
    راستی یه پیشنهاد! یه اکستنشن برای فایرفوکس هست به اسم yslow البته خودش به تنهایی نصب نمیشه باید کنار firebug نصبش کنی. این اکستنشنه میاد فاکتورهایی رو که روی سرعت لود شدن صفحه تأثیر دارن بررسی میکنه و به صفحه نمره میده از 0 تا 100! هر غلط یه نمره کم میشه تکرار غلط هم مجاز نیست
    خود فایر باگ هم یه سری امکانات دیگه داره برای سرعت صفحه مثلاً میاد درخواستهای رو جدا میکنه و زمان هر کدوم رو جدا جدا محاسبه میکنه تا ببینی کدوم قسمت بیشتر طول میکشه لود بشه. یه کم با این دو تا اسکرپت بازی کنی دستت میاد کجای صفحات رو باید بهینه کنی که بیشتر روی سرعت تأثیر داشته باشه

یه چیز دیگه! اون اسکروله برا منم هست توی اپرا 9.62 باید دو سه پیکسل div اصلیتو عریضتر کنی یا اینکه div داخلی رو کوچیکتر کنی تا درست بشه! (خودمم نفهمیدم چی گفتم )

یا آور فلو هایدنش کنی ! !

3. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دیگه چه کنیم اینجا هر چی تفاله ISP ه میرسه دست ما!!!!
    ولی این Adsl ای همچین زیاد زیقی هم نبود که نتونه داون کنه من هر چی دانلود دارم میرم پیش این بابا سرعتشم در حد توپه ولی نمیدونم چی شد که یهو تو سایت داریوش خان به ترتر افتاد.

ولی بالاخره معلوم نشد داریوش طرفدار IE یا نه. یه بار قربون صدقش میره میگه کی گفته IE درپیته یه بار دیگه میگه:
    IE هم شد مرورگر!
    یادته بهت گفتم لودینگ رو بردار حتی بعد از لودینگ صفحه کامل نشده بود اینم دو نفر دیگه:
    داریوش ولی preloaderت رسما کاریانجام نمیده آخه بعدش دوباره سایت از اول لود میشه !

با preload پنج دقیقه ای لود شد بدون اون تو 4 دقیقه !

5. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سیاسر اتفاقا داتک هم از وقتی که شماره هاش رو عوض کنه افتضاح شده!
    آرزو به دله یه ذره دانلود موندم

ماشالله میمیره تا وصل شه!
    لامصبا زمانی هم اینطوری کردن که گفتم یه بار 3 ماهه بگیرم به جای یه ماهه!
    مجبورم بکشم!!!

مشکلی نیست ! راه حل اینه که مثل مشتری بی خیال دیدن و کلا طراحی داریوش شیم ! یکی از راه های جلب مشتری سرعت لود شدنه سایته نه جنگولک !! گرچه کسی که بخاد تورو واسه کارش انتخاب کنه حتما یه چیزیش میشه پس خیالی نیست بسپرش به خدا خودش در و تخته رو جور میکنه !

باز این شلوغ کرد!!
    مردک اگه راست میگی کشه مرورگرت رو خالی کن و مستقیم به ای آدرس برو:

کد:
    اونوقت که اشکت در اومد میفهمی!!!

آزار نداشتم که برای خودم کد اضافه بزارم!

آره مشکله اصلیش همون seo هست! ولی کی میاد دنباله سایت های ما از گوگل بگرده!
    ماشالله اینقد رتبه ی deviant art و .... بالاتره که این سایتم صفحه شونصدم پیدا میشه!!! فعلا

ولی نمیدونم این گوگله بی مخ چرا این همه صفحه رو ول کرده رفته صفحه wp-admin رو کچ کرده!!!

راستی یه پیشنهاد! یه اکستنشن برای فایرفوکس هست به اسم YSlow البته خودش به تنهایی نصب نمیشه باید کنار Firebug نصبش کنی. این اکستنشنه میاد فاکتورهایی رو که روی سرعت لود شدن صفحه تأثیر دارن بررسی میکنه و به صفحه نمره میده از 0 تا 100! هر غلط یه نمره کم میشه تکرار غلط هم مجاز نیست

آره
    والا خودمم موندم!!!
    این فایله فلش رو لود میکنه
    فقط دو تا فایل میمونه:

jb-config.txt
    darioushjh.xml

حالا نمیدونم کدومه اینا رو مشکل داره!

اینم که فقط گفته بیا هاست بخر! باز دمه byet (هه هه هه یاده نون باگت میوفتم!) گرم به اون سره اینکه rar رو ساپورت نمیکرد ایمیل زدم گفت از zip استفاده کن! نگفت بیا بخر!!!

دستت درد نکنه
    کار نکردم والا
    ولی خوب سایته من گرافیکه! تا حده ممکن هم چلوندمشون! اونطوری خیلی فک نکنم راه داشته باشه

بابا این اپراهاتون قاطن!
    من که با اپرا تست کردم چیزی نبود!
    از div های کلی نیست هر چی هست!
    بچه ها یه سر برید صفحاته دیگه ببینید هست هنوز؟ احتمال میدم از اون یه خاطره ی اسپمری دوران جوانی باشه! چون عکسش درازه
    ولی 99 درصد از ماله اصلی نیست

بچه ها راستی چرا تو آپرا اون تعداد صفحات رو یه border الکی میندازه؟ هر کارش کردم نرفت ولی تو مرورگرهای دیگه نشون نمیدتش؟

سلام!
    حال همگی خوبه؟ چه خبرا!
    به به به
    یاسر تویی
    سلام
    چه طوری برار!!!
    هاستت چی شد آخر عوض کردی؟ byet از این امکاناتش بهتر و بیشتره فقط حیف redirect همچین کم نمیکنه
    cpanel اش هم ویستاس باهاش حال نمیکنم
    تبلیغ هم تو phpmyadmin زیاد داره

بیاید همه از یه هاست استفاده کنیم مشکلاتش رو بفهمیم دیگه!×!

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان که میخواستم وارد شم مثل اینکه به دیتابیس وصل نمیشه! سرور mysql داون شده یا تو وردپرس دستکاری کردی زدی خرابش کردی؟
    من که سایتم رو با mysql کار نکردم روی بیشتر سرورها بدون داون شدن اجرا میشه ولی بدبختانه این هاسته منو به رسمیت نمیشناسه! نمیزاره ثبت نام کنم یعنی میزاره بعدش میگه چون تو ایرانی هستی برو خونتون!! چند وقتی هست که یه سری برنامه برای گسترش سایتم دارم که بایر براش هاست بخرم ولی جور نمیشه برم دنبال اون برنامه ها!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

الان که میخواستم وارد شم مثل اینکه به دیتابیس وصل نمیشه! سرور mysql داون شده یا تو وردپرس دستکاری کردی زدی خرابش کردی؟
    من که سایتم رو با mysql کار نکردم روی بیشتر سرورها بدون داون شدن اجرا میشه ولی بدبختانه این هاسته منو به رسمیت نمیشناسه! نمیزاره ثبت نام کنم یعنی میزاره بعدش میگه چون تو ایرانی هستی برو خونتون!! چند وقتی هست که یه سری برنامه برای گسترش سایتم دارم که بایر براش هاست بخرم ولی جور نمیشه برم دنبال اون برنامه ها!
    دهه! عمرا برار
    شایعه نده!

از مادر زاده نشده کسی که سایته منو داون ببینه!!!

هه هه هه
    عجیبه ها@! آی پیت رو بده 4 تا خروس قندی بگیر!

خوب ار همون بایت بگیر!
    بد نیست ها

این تاپیکه منو کی فرستاد ترش؟ چرا>؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

امین چطور میشه یکاری کرد که به هر عکسی که کلاس فلان دادیم ( حتی اگه بشه DIV ) سیاه سفید بشه !؟ یدون عکس دوم با خود توابع و چیز میزای DX و .. ؟
    سلام.

شرمنده نیما، باور کن به جون خودم که یادم رفته بود به این سوالت جواب بدم
    انسان جایزالخطاست(!)، می بخشی منو؟
    -------------

خب بریم سر اصل مطلب:
    توی این سایت می تونی برای مرورگرهای فایرفاکس و ... (البته جاوااسکریپت)، به جز ie می تونی اینکار رو انجام بدی، ولی برای ie برو msdn فیـلتر BasicImage رو بسرچ.
    کد:
    ولی اگر حتما اسرار داری با کلاس فلان باشه می شه یه کاریش کرد، راستی الان یادم اومد قبلا یاسر یه کد نوشته بود که کلاس یه المنت رو می گرفت، اگر جستجو کنی شاید پیداش کنی ( %0.99 ) و از اون ایده بگیری، خود یاسر می تونه پیداش کنه، ولی اگر پیدا نشد بازم می شه یک کاریش کرد.
    قربونت
    Last edited by eAmin; 03-12-2008 at 00:03.

10. 2 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

جلل الخالق
    من برای ie ش رو فقط دیده بودم

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

جلل الخالق
    من برای ie ش رو فقط دیده بودم
    تازه کجاشو دیدی برار!

این هنوز یه چشمش هست، ie ( البته قبل از ورژن هشتش ) بره شیرش رو بخوره بهتره، هنوز خیلی بچه ست

13. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها این 000 پاک قاطیه ها!
    بعضی اوقات mysql hش مییترکه بعضی اوقات FTP اش
    مثله الان که اصلا پست های سایتم رو نشون نمیده + ftp هم وارد نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •