اره منم با dead space موافقم
fear 2 هم بد نبود
اره منم با dead space موافقم
fear 2 هم بد نبود
اویل صحنه حمله مرد اره به دست در re4 توی روستا .
آره اون که خیلی ترسناک بود ! یه جاش دیگه هم ترسناک بود ! وقتی توی اون خونه با اون دوستت میری و همه آدم خورها حمله میکنن به اون خونه هم ترسناک بود !
کلا هر جایی که نمسیس می یومد .
ولی دلهره آور ترین جاش زمانی بود که از کلیسا بیرون میومدیم و دنبال هلیکوپتر می رفتیم ولی با موشک می زدش نمسیس نامرد .
من خودم می شستم و بازی رو به پدرم می دادم می رفت .
من و پدرم 4 عدد اویل رو PS1 تموم کردیم .
صحنه ای که نمسیس از پنجره می یومد یا اویل 2 که پنجره ها می شکست و اویل ها تو میو مدن خیلی ترسناک بود .
بعد از اویل 3 که بازی تغییر کرد دیگه پدرم بازی نمی کنه عشقش اویل 3 و 2 و 1 بود . البته اویل 5 رو هم یکمی بازی کرد ولی 4 رو اصلا .
در ضمن می خوام Dead space رو بازی کنم ممکنه سکته کنم ؟
Last edited by Hunter lord; 17-08-2009 at 13:14.
من معمولا تو بازیهای تفنگی وقتی یک دفعه یکی میاد بیرون میزنمی همینطور جیغ میزنم و دستم رو رو تیر نگه میدارم و اینور اونور نگه میدارم.یا تو فوتبال که مثلا میخوای قهرمان شی شوت میزنن از کنار دروازه رد میشه یا به تیرک میخوره خیلی دلم میریزه.
به نظر من بازی کوییک 3 وقتی تو تورنومنتی هستی که همه میخوان تو رو بکشن و تو هم باید اونا رو بکشی هر لحظه امکان مردن وجود داره و من موقع بازی همیشه دستم میلرزه !!
خداییش من به اندازه ای Silent Hill 4 ترسیدم که از هیچ بازی نترسیدم مخصوصا اولش وقتی از خواب بلند می شیم ومی بینیم دیوارها پر خونه و یهو یه غول از تودیوار میاد بیرون خیلی وحشتناک بود
من 4 یا 5 یا 6 سال پیش(!!!)تو Tomb raider 2 یکبار ترسیدم.یارو یکدفعه شیشه رو شکست و پرید بیرون.هنوز 12 .13 ساله بودم.
فایده ی یه همچین تاپیکایی چیه ؟
آخرش چی ؟
دست بردارین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)