30 در صد یعنی چی؟
من از دودی کردن منظورم تیره کردن کامل بود به طوری که هیچکس اونور معلوم نباشه!!!
30 در صد یعنی چی؟
من از دودی کردن منظورم تیره کردن کامل بود به طوری که هیچکس اونور معلوم نباشه!!!
با سلام خدمت همه عزیزان وبااجازه مدیریت سایت
اگرسوالی دررابطه باترمز هرنوع اتومبیل باشه من درخدمت شما عزیزان هستم
[QUOTE=mani6606;3409158]این چراقایی که 206 تو لینک زیر داره رو من چندین بار روی 206 های اس دی دیدم یعنی اونا هم آر سی هستند؟
در ضمن دوست عزیز پژو 206 هنوز تو فرانسه تولید میشه و در موردش توی ساید پژو هست و در سه نوع ون و هاچ بک و سدان تولید میشه!
![]()
به شیشه دودی بد گیر میدن..
یکی از رفیقای من رو چند روز پیش به خاطر این کار گرفته ودن و ماشینشم خوابوندن.. تازه زیاد هم شیشه رو مشکی نکرده بود..
سلام دوست عزیزبا سلام خدمت همه عزیزان وبااجازه مدیریت سایت
اگرسوالی دررابطه باترمز هرنوع اتومبیل باشه من درخدمت شما عزیزان هستم
نمیدونی ترمز سمند چرا اینقدر مزخرفه..؟
شايد زياد تر از حد مجاز بوده خود راهنمايي و رانندگي اعلام كرده
ترمز سمند به دلیل سنگینی ضعیف و ترمز 405 به علت سبکی تیز هست وگرنه ترمز پرشیا سمند و 405 فرقی ندارند
نه بابا یک پرچسب خیلی کم رنگ بود..شايد زياد تر از حد مجاز بوده خود راهنمايي و رانندگي اعلام كرده
البته اینجور موارد شانسی هست.. ولی آدم باید سعی کنه بهونه دست این پلیس ها نندازه..
اگه روغن هم کم میکنه که روغن سوزی داره و باید بری توی باز کردن موتور (حداکثرش میشه تعویض موتور)
اگه فعلا روغن کم نمیکنه، پس داره کم کم به روغن سوزی میوفته.
راستی دمای موتورت هم از وقتی روغن سیاه میکنه تغییری نکرده؟
![]()
سمند معمولی یعنی غیراز ال ایکس بخاطر طراحی غیر اصولی و یلخیی بودن طراح ویا بهتربگم مهدسین کارناازموده
شرکتهای داخلی درست طراهی نشده ودرزمان طراحی وساخت وتولید دقت کامل نشده است بخاطر همین اشکال فنی دارد
وحتما باید بوستر ترمز شکافته شود ودوباره اساسی تنضیم بشود یعنی همان بقولی تقویت شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)