بد ترين كار تو شتاب گيري همين هرز گردي چرخ هست منم مشكلم همينه ولي يك مطلبي پيدا كردم درست نفهميدم چيكار كنم
بد ترين كار تو شتاب گيري همين هرز گردي چرخ هست منم مشكلم همينه ولي يك مطلبي پيدا كردم درست نفهميدم چيكار كنم
به خاطره اینه که خیلی سریع کلاج رو ول میکنی!
فکر کنما!
واینکه زیادی گاز میدی
من وقتی میخوام شتاب بگیرم روی 5 - 5.5 نگه میدارم و با یه هماهنگی خاصی پامو از رو کلاج بر میدارم
اين كارو كه منيگين ميكنم ولي تاحالا بيشتر از 4 تا 5 بار مفق نشدم
سلام
2 تا سوال داشتم:
يكي اينكه "كات اف" چيه توضيح بده يكي از دوستان.
دوم اينكه اغلب وقتي از سره چهارراه هاي داخل كوچه ها رد ميشه آدم بايد يكم سرعت و كم كنه... مثلا با دنده ي 2 وقتي سر چهارراه سرعت كم ميكنيم براي حركت دباره سرعت ماشين طوري ميشه كه واسه دندهي 2 كمه و دكه ميزنه ماشين و واسه ي معكوس يعني دنده 1 زياده و ماشين كندش مياد ژايين و زوزش ميره هوا...
حالا من واسه اين مشكل مجبور ميشم نيم كلاج كنم و ژر گازش كنم كه دنده ي 2 كم نياره ... بعد ميگن خيلي با كلاج نبايد بازي كرد و نگه داريم... ميخواستم ببينم اشكالش چيه؟؟؟ خيلي ضرر داره؟
کات آف فکر کنم به حد آخر دور موتور ماشین میگن که دیگه موتور گاز نمیخوره و روی همون دور باقی میمونه!
خوب اگه اهل گاز دادنی بزن 1 و خیلی سریع شتاب گیر
اگه اهل گاز دادن نیستی با همون 2 حرکت کنی بهتره!
خوب نميشه ديگه ... واسه يك زياديه بزنم يك دوره موتور ميره بالا سرعتم افت ميكنه
سرعت افت میکنه؟!
من در شرایط بحرانی شده برای شتاب بیشتر با دنده 2 و 35 تا سرعت بکشم 1 تا جا نمونم!!!
ولی امکان داره یه صدای نه چندان جالبی از گیر بکس به گوش برسه!
ولی مثلا وقتی بابام نشسته کنارم خیلی نرم و 20 تا 20 تا عوض میکنم!
کلاج رو دیر ول میکنم ولی گاز زیاد میدم که اینجوری میشه.. البته خیلی حال میده .. اما خوب جا میمونی دیگه..به خاطره اینه که خیلی سریع کلاج رو ول میکنی!
فکر کنما!
واینکه زیادی گاز میدی
من وقتی میخوام شتاب بگیرم روی 5 - 5.5 نگه میدارم و با یه هماهنگی خاصی پامو از رو کلاج بر میدارم
من خوراکم تو این دور هاست .. هر بار که میخوای تو دورها سریع بپیچی .. از اون دور کلاج رو بگیر و بعد بیا دنده دو و همینطور تقریبا تا اواسط دور کلاج رو نگه دار و بعد شروع کن به گاز دادن و راها کردن کلاج.. اینجور جا نمیمونی..دوم اينكه اغلب وقتي از سره چهارراه هاي داخل كوچه ها رد ميشه آدم بايد يكم سرعت و كم كنه... مثلا با دنده ي 2 وقتي سر چهارراه سرعت كم ميكنيم براي حركت دباره سرعت ماشين طوري ميشه كه واسه دندهي 2 كمه و دكه ميزنه ماشين و واسه ي معكوس يعني دنده 1 زياده و ماشين كندش مياد ژايين و زوزش ميره هوا...
حالا من واسه اين مشكل مجبور ميشم نيم كلاج كنم و ژر گازش كنم كه دنده ي 2 كم نياره ... بعد ميگن خيلي با كلاج نبايد بازي كرد و نگه داريم... ميخواستم ببينم اشكالش چيه؟؟؟ خيلي ضرر داره؟
اگر بخوام با 1 بپیچم .. خودمو ماشین منفجر میشیم با هم ..خوب اگه اهل گاز دادنی بزن 1 و خیلی سریع شتاب گیر
اگه اهل گاز دادن نیستی با همون 2 حرکت کنی بهتره!
نه امیر جان...
کات آف به اول اون خط قرمز ماشین میگن کات آف. دوری که حداکثر قدرت توش حاصل میشه.
خوب منم همونجارو میگم دیگه
به قول خودمون لبه قرمز عوض کردن!!!!
آخه مثلا تو پرشیا رو 6.5 بستنش و دیگه از اونجا به بعد گاز نمیخوره و به قول معروف کات آف!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)