دوست عزیــــز فقط با این بازی ها مشکل داری یا همه فایل های Jar ...
دوست عزیــــز فقط با این بازی ها مشکل داری یا همه فایل های Jar ...
یه سری بازی از یکی از دوستام گرفتم به اسم n_gage ولی یه جور دیگه ست تعداد زیادی فایل هست که نصب نمیشن مثل dat , rsc , aif ,app , bin و...
میخواستم بدونم نحوه اجرا شون چه جوریه ؟؟؟؟؟/
دوســـت عزیز باید گوشیتو هک و فایل های اجرا کننده اینو بازی ها رو بریزی روی گوشـــی تا بتونی بازی کنــی
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
سلام بازی Marble.Maze.v1.70.2 نصب نمیشه ابدیت ارور میده n82 ورژن30 هک شده
دوست عزیز این دو تـــا رو امتحان کنید برا من نصب شــــــد => N78
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:21.
با سلام چند ماه ميشه كه گوشيم هيچ يك از بازيهاي جاوا و sis رو ذخيره نمي كنه به هيچ صورت مشكل كجاست ؟ البته گوشيم هك نيست ( n73me ) .
با تشكر
سلام دوستان ، ببخشید گوشی من 6500 هستش . بخوام بازی دانلود کنم باید چه بازیهایی بگیرم که بخونه ؟
دلیل کند کار کردن بازی ها چیه
شما باید یک برنامه را نصب کنید که فایلهای سیستمی گوشی را نشان دهد
پوشه sys فایل سیستم است.با نصب برنامه secman فایل ها آشکار می شوند
[QUOTE=mehrdad004;3203491]nokia n95
در كوشي من ابن مسير براي انتقال فايل install serverوجود ندارد:
c:/sys/bin
جه كار كنم؟
ممنونم[/QUOTE
اول باید برنامه secman را نصب کنی تا با این برنامه فایل های سیستمی گوشیت آشکار بشه
پوشهsys از این فایل هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)