دوست عزیز تو گوشی های سری 40 باید با این مشکل بسازی نمیشه کاریش کرد ...
بخاطر این که گوشی های سری 40 محدودیت فونتی و گرافیکی زیاد دارن برای فایل های جاوا
موفق باشید!![]()
دوست عزیز تو گوشی های سری 40 باید با این مشکل بسازی نمیشه کاریش کرد ...
بخاطر این که گوشی های سری 40 محدودیت فونتی و گرافیکی زیاد دارن برای فایل های جاوا
موفق باشید!![]()
سلام دوستان...
من یه مشکل دارم میخوام ببینم جوری نمیشه حلش کرد...من SE P1 دارم و خودتون میدونین که گوشی هایی که صفحه کلید های عجیب غریب دارن همیشه با بازی های جاوا مشکل دارن.میخواستم ببینم نمیشه کاری کرد که مثلا با صفحه کلید QWERTY این گوشی بازی های جاوا رو مثل Gameloft:Paris Nights رو به خوبی اجرا کرد؟چون واقعا اعصابم خورد شده سره این مساله
در ضمن من Padissimo رو هم نصب کردم رو گوشیم ولی عملی نیست...خواهشا کمک کنین
Last edited by Zhangooler; 05-02-2010 at 21:12. دليل: اضافات!
سلام دوستان..
توی بازی Earthworm Jim و تو مرحله 6 (down the tubes) غول اولی به هیچ وجه از بین نمیره. گوشیم w810. لطفا راهنمایی کنید. بدجوری رفته رو اعصابم.
با تشکر
چی شد پس؟یعنی هیچ کی کار مارو نمیتونه راه بندازه؟!!!
سلام دوست عزیز اگه شما تو کلوپ خود گوشی سوالتون رو بپرسیـــد زودتر به جواب میرسید !
چون همه دوستان که اونجا فعالیت میکنن همچین گوشی دارن و شما رو راهنمایی میکنن
نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
سلام
من تو نصب اين بازي هايي كه يك پوشه هستن توش اطلاعات فايل هست مشكل دارماگه يكي بگه چطوري بايد اينا رو نصب كنم ممنون ميشم
سلام دوست عزیز منظورتون پوشه فشرده شده Rar یا Zip درسته ؟
خب پسوندشون رو عوض کنید به jar تغییر بدید و روی گوشیتون بریزید
موفق باشید!![]()
سلام
من N81 دارم جدیدا چند تا بازی جاوا ریختم تا آخرای نصبش میره ولی آخرش میگه نصب ممکن نیست ! مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام دوســـت عزیز ممکنه بازی ها ایراد داشته باشن . بازی ها رو روی گوشی های دیگه امتحان کنید ببینید کامل نصب میشــه
روی حافظه خود گوشی نصب میکنید ؟
موفق باشید!![]()
نه من چند تا بازی و حتی برنامه امتحان کردم ==> نصب ممکن نیست !سلام دوســـت عزیز ممکنه بازی ها ایراد داشته باشن . بازی ها رو روی گوشی های دیگه امتحان کنید ببینید کامل نصب میشــه![]()
میدونید که ان81 حافظه داخلی 25مگ بیش نداره نه من تو کارت حافظه نصب میکنم.روی حافظه خود گوشی نصب میکنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)