خیلی عالی شده....
همه چیز قشنگه.....
خیلی عالی شده....
همه چیز قشنگه.....
از همه برو بچز ممنون. به نظرتون GI رو زیاد کنم سایه ها درست نمیشن؟من که میگم میشه![]()
راستی بچه ها جریان AO رو اگه کسی کامل میدونه یه توضیحی بده خودم دستو پا شکسته یه بار یکی بهم یه چیزایی گفت ولی حال ندارم برم دنبالش تازه ببینیم متریالش کدوم گوریه و تو فتوشاپ میخواد چیکارش کنی.
می پلکم.4- با ما میپلکی؟![]()
آره به جون جفت سیبیلات لوگو رو گذاشته بودم نمیدونم چرا نیستش فقط اون نوشته که یادم رفت حالا شاید گذاشتم.- این خیلی مهمه (هورا یه چیزی پیدا کردم )لوگو chevrolet جلوی ماشین رو نذاشتی ، یه کامارو هم بغلش بنویس (البته نمیدونم نوشته کامارو یا یه چیز دیگه ولی ما که نوشتیم کامارو
![]()
AO یادتون آموزش خر فهم کن نمی خواما فقط دقیقا متریالش چطوریه و تو فتوشاپ حالات ترکیبش باید چی باشه. مرسی .
خوب یه رندر کشکی دیگه ولی ایراداشو برطرف کردم البته به خاطر پایین بودن تنظیمات رندر یکم زیر تایر ها و ... بد شده ولی تنظیماتو ببرم بالا درست میشه.
![]()
سلام
عزیز این رندر جدیده خیلی رفلکتش کمه
بعد رنگشم اصلن زرد نیست
باید آبیه توی رنگو کم کنیو قرمز بهش اضافه کنی تا زرد بشه
خوب هادی میبینم که با بیل وارد شده ای![]()
والا ما که از این آبی و قرمزی که گفتی چیزی نفهمیدیم منظورت احتمالا استقلال پرسپولیس بوده چونکه آبی و قرمزی در کار نیست زرد مطلقه!!!! ایناهاش:
![]()
خوب همینه دیگه اگه به این ماشین نگاه کنی قاطیه زردش یکمی قرمز داره و رنگش مایل به نارنجی میزنه
این الآن با محیطو نوری که استفاده کردی به سمت سبز رفته
و این به خاطره قاطی شدن رنگ آبی با زرده
خیلی زیبا شده عیسی جان
از استیل این ماشین خوشم میاد... همچین خشن و اخمو
فقط اگه تو یه محیط باز رندر بگیری بهتر نیست؟ نه که دو رو ورش چیزی نباشه ها.... ( منظورمو گرفتی دیگه)
سلام داش هانی.
فک میکردم استیلش بد شدهخوبه پس امیدی هست
آره به احتمال زیاد محیطشو عوض میکنم حالا کو تا اون چیزی که میخوام بشه هنوز خیلی رندرش ضعیفه.
اینم از تیکه ی بعد . متریالش همونه ولی یکم نور هاشو تو پی اس تنظیم کردم در ضمن شیشه ی چراغ جلو و مه شکنش رندر نشده بود با فتوشاپ ماسمالیش کردم.
ایناهاش خواهشا این سری هرجاش ( تاکید میکنم هر جاش ) اشکال داره بگید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)