اگر ممكنه كرك Throttle v6.3.6 را دوباره اپلود كنيد.اين لينك ها هيچ كدوم كار نمي كنند .مرسي
اگر ممكنه كرك Throttle v6.3.6 را دوباره اپلود كنيد.اين لينك ها هيچ كدوم كار نمي كنند .مرسي
جفت لینک ها کاملا سالم اند و کار می کنند![]()
Robust Internet Speed Booster (Free Full Version) 3.0.0.0
بريد به اين تاپيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام.من يه نفر رو ديدم كه با استفاده ازبرنامه نويسي سرعت اينترنت رو به 400 رسانده بود كه بسيار متعجب شدم . خوب اين كار احتياج به ياد گرفتن برنامه نويسي داره كه اگه كسي بلد باشه و ياد بده كه يه دنيا ممنون . اما اگه برنامه اي باشه كه بتونه در اين زمينه منو كمك كنه بسيار ممنون ميشم
دوست عزیز من از بیشترم بردم ولی افزایش سرعت فقط و فقط در سرعت دانلود معلوم میشود که با این کارا در عمل سرعت دانلود تغییر نمیکنه و معلومه که این کارا هیچ فایده ای نداره.نوشته شده توسط shamoparvaneh
من به نرم افزار vBulletin Version 3.0.8
احتياج دارم اگر كسي نسخه اصلي ان را سراغ دارد لطفا" با ادي من تماس بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم . می خوای فورم بسازی؟ باید براش پول بدی . رایگان نیست . با ادمینا تماس بگی اونا برات می خرن و پولشم با اونا حساب کن . در ضمن این چه ربطی به به این تاپیک داشت؟علاوه بر اون ورةژن جدیدتر ای وی بولتن هم هست .
TURBO TOOLS
Turbo Internet Booster 1.2
بالا بردن کارایی اینترنت و جلوگیری از قطع ناخواسته از اینترنت
File Size:968K
License: Free
UnBlocka Turbo+ 2.30
بالا بردن کارایی اینترنت برای دانلود سریعتر
File Size:272 K
License: Free
[-x اقا مارتين سلام . اين اقا سرعت اينترنتش بالا رفته بود . يعني يه فيلم يك گيگا بايتي رو در عرض يك ساعت دانلود ميكرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)