دوستان یه راهنمایی؟!
سلام
اول از همه بگم اگه میخوای راست بری راست بیای نباید دوچرخه ای بخری که هم فنر جلو وهم عقب داشته باشه.فقط دوشاخ فنردار باشه کافیه و فنر عقب خیلی اذیت می کنه
اگه می خوای بین 300 تا 400 تومن هزینه کنی، مریدا ساب 20 (merida sub20) که دوست خوبم محمد رضا (M.Z.Y)تو همین تاپیک پیشنهاد داد گزینه ی مناسبیه. البته تو این رنج دوچرخه های ویوا( انواع مختلف) هستن که برای شروع شاید بد نباشن ولی اهل فن هیچ وقت این دوچرخه دها رو توصیه نمی کنن.
این تاپیک رو هم بد نیست بخونی:
و سایت گشتا که اطلاعات مفیدی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون بابت راهنمایتون ولی من از این بابت گفتم فنر عقب داشته باشه که دو تا چیز مهمه برای من یک نرمیه و دیگری سبک بودن.دوشاخ فنردار باشه کافیه و فنر عقب خیلی اذیت می کنه
Last edited by لوگان; 07-02-2009 at 18:24.
دقیقا چیز هایی که دوچرخه های این شکلی ندارن. البته نرمی رو دارن ولی بیش از اندازه. که خب باعث می شه انرژی زیادی از دوچرخه سوار بره.
سبک بودن دوچرخه هم به جنسشه .به ترتیب از سنگین به سبک : فولاد-آلومینیوم- کربن- تیتانیوم
ساب 20 که گفتم و کلا دوچرخه های این رنج آلومینیوم هستن با وزنی حول وحوش سیزده چهارده کیلو
من مارک خاصی رو نمیتونم پیشنهاد بدم. چون آپدیت نیستم.
ولی اینا رو میگم که از فکر فنر عقب بیایی بیرون بهتره. من تا 5 سال پیش بیش از 13-14 دوچرخه داشتم. از 4 سال پیش تا الان هم دیگه آساک رو نگه داشتم. هر چند یکی دو سالی میشه که استفاده ای به اون صورت نمیکنم. تا الان هم دو تا دوچرخه داشتم که فنر عقب داشتن. یکی از دوچرخه هام که تمام فنر بود. از دوشاخ گرفته تا خود صندلی تا کورپی فرمون و فنر اصلی عقب و ...
اون یکی هم فقط فنر دوشاخ و فنر عقب داشت. ولی هیچکدوم رو اندازه یه دوچرخه ساده قبول ندارم. و یا اینکه فقط دوشاخ جلو فنر باشه.
این فنر عقب اینقدر بالا پایین میندازت که خسته میشی. البته میشه سفتش هم کرد که فقط ارتعاشات خیلی قوی رو بگیره. که در این حالت قابل قبولتره.
لوگان عزیز، دنده به نظر من یکی از واجب ترین رکن های دوچرخه هست. و اینو وقتی کامل میشه فهمید که به درستی ازش استفاده کنید.
در سربالایی، در خاکی، در ترافیک، در شتابگیری و ...
اگه جور شد یه مقاله با عکس در مورد چگونگی استفاده از دنده های دوچرخه مینویسم و میذارم تا همه استفاده کنن.
اصل استفاده از دوچرخه هم همینه. منتها آکروبات سواری و حرفه ای سواری هم یه حال دیگه میده. ( تا حالا با دوچرخه از روی پیکان پریدید)
متاسفانه اکثر فنر دارها سنگینتر از همتای بی فنر خود هستن.
میشه تنظیمشون هم کرد. به راحتی امکان پذیره.
همچنین میشه از فنر لول های سفت تری بهره برد.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم وزنو کمی بالا گفتید.
آساک من خودش 13.5-14 کیلو هست.
البته باورش یه جوریه ولی من دوچرخه 2 کیلوگرمی هم دیدم. ( فکر کنم 6.5 قیمت داد)
![]()
سلام
من یه چرخ ژاپنی داشتم که با دو تا چرخ کورسی (یکی پژو واون یکی چینیه) کهنه عوض کردم
البته خیلی کهنه هستن و میخوام نوشون کنم
2 سال پیش که خواستم برم خدمت عوض کردم و تا حالال خوابیده بودن و تا حالال اصلا امتحان نکردم راه میرن یا نه
منم زیاد با چرخ دور نمیزنم همینکه برسونتم تمرین بسه
بعدا ازشون عکس میزارم
اینم عکس چرخ ژاپنیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا فرشاد خیلی ممنون از راهنماییاتون.
خوب خوبه که. آدم میخواد ورزش کنه اینجوری بیشتر میکنه.(ببین من از دو چرخه قبلیه چی کشیدم که اینو میگم. 30 کیلو دوچرخه با دو تا فنر سایز 26 تو سربالایی میرفتم بالا.قطر عضله پا شده بود یه متر در یه متراین فنر عقب اینقدر بالا پایین میندازت که خسته میشی.)
اگه بزارید که خیلی ممنون میشم.لوگان عزیز، دنده به نظر من یکی از واجب ترین رکن های دوچرخه هست. و اینو وقتی کامل میشه فهمید که به درستی ازش استفاده کنید.
در سربالایی، در خاکی، در ترافیک، در شتابگیری و ...
اگه جور شد یه مقاله با عکس در مورد چگونگی استفاده از دنده های دوچرخه مینویسم و میذارم تا همه استفاده کنن.
آقا بیخیال ما . ماز سرعت گیر میبینیم پیاده میشیم دوچرخه رو بلند میکنیم میزاریم اونور سوار میشم. از رو پیکان بپریم!؟تا حالا با دوچرخه از روی پیکان پریدید![]()
2 کیلو؟ اونوقت اگه دو کیلو خیار میخریم با دوچرخه میگریم دستمون تعادل برقرار شه میاریم بالا.البته باورش یه جوریه ولی من دوچرخه 2 کیلوگرمی هم دیدم. ( فکر کنم 6.5 قیمت داد)
بعد اگه من 6.5 بابت دوچرخه پول بدم به جای اینکه خودم سوارش بشم دوچرخه سوار خودم میکنم اینور اونور میبرم![]()
سلام
من یک هفته پیش merida sub 40 گرفتم تو عکسی که از این دوچرخه دیدم این چرخ دنده های جلو چیزی نداشت آخه چرخه من یه پلاستیک اونجا داره روش نوشته shimano dual sis index اونوقت مارکه لاستیک ها alexrims و رنگ دوچرخه هم آبی سفیده در حالی که تو فایله pdf که بچه ها گذاشته بودن 3 تا رنگ داشت که آبی سفید جزوهشون نبود لطفا هرکی اطلاعاتی در مورد این چرخ داره کمکم کنه
نمی دونم ولی خیلی عجیبه.....
من از روی پژو پارس پریدم. همین امروز سر یک شرط بندی که تو این شرط بندی 20 هزار تومانش گیر خودم اومد. البته من شرط بندی نکردم یکی از دوستان شرط بست من هم با تمام توانم شرط رو به نفع اون تمام کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)