تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 170 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی؟!

داره خودمونی میشه heliacal_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آخیش. بالاخره این دوچرخه دست خر رو فروختیم. نه میدونم مارکش چی بود نه اصلا چی چی بود! 7 یا 8 سال پیش خریده بودم 4سال هم بود که سوار نشده بود از بس سنگین بود. نزدیک 30 یا35 کیلو وزن داشت. حالا میخوام یدونه دیگه بخرم در و بر 300 تا 400 تومن.. از دوستان راهنمایی میخوام.(راستی من از دوچرخه هیچ چی نمیدونم فقط میدونم سایز چیه)
    (راستی این تاپیک رو هم خوندم)
    حالا چیزهاییهایی که مهمه:
    -سبک باشه که این قبلیه دهنمون رو سرویس کرد. یعنی میافتاد روت نابود میشدی. سر بالایی هم که حساب کن چه جوری باهاش میرفتیم.
    -نرم باشه یعنی فنر جلو عقب داشته باشه و فنرهاش نرم باشه.
    -دنده هم داشته باشه خوبه( البته من از دنده هم هیچ چی سر در نمیارم. یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم. قبلیه 7تا عقب داشت و3 تا جلو و هر چی عوض میکردی هیچ تغییری نمیکرد. حالا اگه محبت کنید بگید مثلا چه جوریه ایستادی با کدوم دنده باید راه بیفتی تو سرعت با کدوم دنده.)
    -در ضمن من هیچ چی از دوچرخه سواری نمیدونم. تک چرخ هم نمیتونم بزنم فقط باهاش راه میرم که یه ورزش شه. پس باید یه چیزی باشه که حرفه ای نباشه. باسه معمولی ها باشه.
    ممنون میشم هم یه چند تا مدل بگید و سوال ها رو هم جواب بدید و بگید از کجاها میشه خرید.(مثلا تلویزون اینهارو حافظ دارن اینها رو کجاها دارن؟)
    با تشکر
    سلام
    اول از همه بگم اگه میخوای راست بری راست بیای نباید دوچرخه ای بخری که هم فنر جلو وهم عقب داشته باشه.فقط دوشاخ فنردار باشه کافیه و فنر عقب خیلی اذیت می کنه
    اگه می خوای بین 300 تا 400 تومن هزینه کنی، مریدا ساب 20 (merida sub20) که دوست خوبم محمد رضا (M.Z.Y)تو همین تاپیک پیشنهاد داد گزینه ی مناسبیه. البته تو این رنج دوچرخه های ویوا( انواع مختلف) هستن که برای شروع شاید بد نباشن ولی اهل فن هیچ وقت این دوچرخه دها رو توصیه نمی کنن.

این تاپیک رو هم بد نیست بخونی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سایت گشتا که اطلاعات مفیدی داره
    کد:

3. 2 کاربر از heliacal_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوشاخ فنردار باشه کافیه و فنر عقب خیلی اذیت می کنه
    خیلی ممنون بابت راهنمایتون ولی من از این بابت گفتم فنر عقب داشته باشه که دو تا چیز مهمه برای من یک نرمیه و دیگری سبک بودن.
    Last edited by لوگان; 07-02-2009 at 18:24.

داره خودمونی میشه heliacal_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایتون ولی من از این بابت گفتم فنر عقب داشته باشه که دو تا چیز مهمه برای من یک نرمیه و دیگری سبک بودن.
    دقیقا چیز هایی که دوچرخه های این شکلی ندارن. البته نرمی رو دارن ولی بیش از اندازه. که خب باعث می شه انرژی زیادی از دوچرخه سوار بره.
    سبک بودن دوچرخه هم به جنسشه .به ترتیب از سنگین به سبک : فولاد-آلومینیوم- کربن- تیتانیوم
    ساب 20 که گفتم و کلا دوچرخه های این رنج آلومینیوم هستن با وزنی حول وحوش سیزده چهارده کیلو

6. این کاربر از heliacal_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

-نرم باشه یعنی فنر جلو عقب داشته باشه و فنرهاش نرم باشه.
    من مارک خاصی رو نمیتونم پیشنهاد بدم. چون آپدیت نیستم.
    ولی اینا رو میگم که از فکر فنر عقب بیایی بیرون بهتره. من تا 5 سال پیش بیش از 13-14 دوچرخه داشتم. از 4 سال پیش تا الان هم دیگه آساک رو نگه داشتم. هر چند یکی دو سالی میشه که استفاده ای به اون صورت نمیکنم. تا الان هم دو تا دوچرخه داشتم که فنر عقب داشتن. یکی از دوچرخه هام که تمام فنر بود. از دوشاخ گرفته تا خود صندلی تا کورپی فرمون و فنر اصلی عقب و ...
    اون یکی هم فقط فنر دوشاخ و فنر عقب داشت. ولی هیچکدوم رو اندازه یه دوچرخه ساده قبول ندارم. و یا اینکه فقط دوشاخ جلو فنر باشه.
    این فنر عقب اینقدر بالا پایین میندازت که خسته میشی. البته میشه سفتش هم کرد که فقط ارتعاشات خیلی قوی رو بگیره. که در این حالت قابل قبولتره.

-دنده هم داشته باشه خوبه( البته من از دنده هم هیچ چی سر در نمیارم. یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم. قبلیه 7تا عقب داشت و3 تا جلو و هر چی عوض میکردی هیچ تغییری نمیکرد. حالا اگه محبت کنید بگید مثلا چه جوریه ایستادی با کدوم دنده باید راه بیفتی تو سرعت با کدوم دنده.)
    لوگان عزیز، دنده به نظر من یکی از واجب ترین رکن های دوچرخه هست. و اینو وقتی کامل میشه فهمید که به درستی ازش استفاده کنید.

در سربالایی، در خاکی، در ترافیک، در شتابگیری و ...

اگه جور شد یه مقاله با عکس در مورد چگونگی استفاده از دنده های دوچرخه مینویسم و میذارم تا همه استفاده کنن.

-در ضمن من هیچ چی از دوچرخه سواری نمیدونم. تک چرخ هم نمیتونم بزنم فقط باهاش راه میرم که یه ورزش شه. پس باید یه چیزی باشه که حرفه ای نباشه. باسه معمولی ها باشه.
    اصل استفاده از دوچرخه هم همینه. منتها آکروبات سواری و حرفه ای سواری هم یه حال دیگه میده. ( تا حالا با دوچرخه از روی پیکان پریدید)

متاسفانه اکثر فنر دارها سنگینتر از همتای بی فنر خود هستن.

البته نرمی رو دارن ولی بیش از اندازه. که خب باعث می شه انرژی زیادی از دوچرخه سوار بره.
    میشه تنظیمشون هم کرد. به راحتی امکان پذیره.
    همچنین میشه از فنر لول های سفت تری بهره برد.

ساب 20 که گفتم و کلا دوچرخه های این رنج آلومینیوم هستن با وزنی حول وحوش سیزده چهارده کیلو
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم وزنو کمی بالا گفتید.
    آساک من خودش 13.5-14 کیلو هست.

البته باورش یه جوریه ولی من دوچرخه 2 کیلوگرمی هم دیدم. ( فکر کنم 6.5 قیمت داد)

8. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام
    من یه چرخ ژاپنی داشتم که با دو تا چرخ کورسی (یکی پژو واون یکی چینیه) کهنه عوض کردم
    البته خیلی کهنه هستن و میخوام نوشون کنم
    2 سال پیش که خواستم برم خدمت عوض کردم و تا حالال خوابیده بودن و تا حالال اصلا امتحان نکردم راه میرن یا نه
    منم زیاد با چرخ دور نمیزنم همینکه برسونتم تمرین بسه
    بعدا ازشون عکس میزارم

اینم عکس چرخ ژاپنیه

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا فرشاد خیلی ممنون از راهنماییاتون.
    این فنر عقب اینقدر بالا پایین میندازت که خسته میشی.
    خوب خوبه که. آدم میخواد ورزش کنه اینجوری بیشتر میکنه.(ببین من از دو چرخه قبلیه چی کشیدم که اینو میگم. 30 کیلو دوچرخه با دو تا فنر سایز 26 تو سربالایی میرفتم بالا.قطر عضله پا شده بود یه متر در یه متر)
    لوگان عزیز، دنده به نظر من یکی از واجب ترین رکن های دوچرخه هست. و اینو وقتی کامل میشه فهمید که به درستی ازش استفاده کنید.

در سربالایی، در خاکی، در ترافیک، در شتابگیری و ...

اگه جور شد یه مقاله با عکس در مورد چگونگی استفاده از دنده های دوچرخه مینویسم و میذارم تا همه استفاده کنن.
    اگه بزارید که خیلی ممنون میشم.
    تا حالا با دوچرخه از روی پیکان پریدید
    آقا بیخیال ما . ماز سرعت گیر میبینیم پیاده میشیم دوچرخه رو بلند میکنیم میزاریم اونور سوار میشم. از رو پیکان بپریم!؟

البته باورش یه جوریه ولی من دوچرخه 2 کیلوگرمی هم دیدم. ( فکر کنم 6.5 قیمت داد)
    2 کیلو؟ اونوقت اگه دو کیلو خیار میخریم با دوچرخه میگریم دستمون تعادل برقرار شه میاریم بالا.
    بعد اگه من 6.5 بابت دوچرخه پول بدم به جای اینکه خودم سوارش بشم دوچرخه سوار خودم میکنم اینور اونور میبرم

11. 2 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یک هفته پیش merida sub 40 گرفتم تو عکسی که از این دوچرخه دیدم این چرخ دنده های جلو چیزی نداشت آخه چرخه من یه پلاستیک اونجا داره روش نوشته shimano dual sis index اونوقت مارکه لاستیک ها alexrims و رنگ دوچرخه هم آبی سفیده در حالی که تو فایله pdf که بچه ها گذاشته بودن 3 تا رنگ داشت که آبی سفید جزوهشون نبود لطفا هرکی اطلاعاتی در مورد این چرخ داره کمکم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من یک هفته پیش merida sub 40 گرفتم تو عکسی که از این دوچرخه دیدم این چرخ دنده های جلو چیزی نداشت آخه چرخه من یه پلاستیک اونجا داره روش نوشته shimano dual sis index اونوقت مارکه لاستیک ها alexrims و رنگ دوچرخه هم آبی سفیده در حالی که تو فایله pdf که بچه ها گذاشته بودن 3 تا رنگ داشت که آبی سفید جزوهشون نبود لطفا هرکی اطلاعاتی در مورد این چرخ داره کمکم کنه
    نمی دونم ولی خیلی عجیبه.....

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

من از روی پژو پارس پریدم. همین امروز سر یک شرط بندی که تو این شرط بندی 20 هزار تومانش گیر خودم اومد. البته من شرط بندی نکردم یکی از دوستان شرط بست من هم با تمام توانم شرط رو به نفع اون تمام کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •