شمیم جان کسی که این مساله رو طرح کرده گفته که یه سکه(طلا) می گیره و پاسخ علمیش رو میده.
![]()
شمیم جان کسی که این مساله رو طرح کرده گفته که یه سکه(طلا) می گیره و پاسخ علمیش رو میده.
![]()
درحالیکه جواب درستشو نوشتید می گید جواب نداره؟![]()
من ميگم چه كاريه .حالا يه گوسفند كمتر بكشن مگه چي ميشه ؟ يا اينكهتو شش روز بكشن تا اينقدر مخ ما روي كاغذ تيليت نشه
من می گم این معما اگه سرکاری نباشه از این معماهاییه که با زیاد و کم حل می شه
معمای 17 شتر یادتونه که بین سه برادر تقسیم شد؟
اینم از هموناست با منطق نمی تونی حلش کرد باید دنبال یه راه دیگه بگردین
از اونجاکه جمعی درگیر یافتن راه حل مساله اند توضیح رو تو همینجا می گم، نه تو پیغام خصوصی.
یک گوسفند به گوسفندان اضافه می کنیم که میشن 41 گوسفند. بعد مجموعه ای متشکل از 7 عدد فرد پیدا می کنیم که جمعشون بشه 41. مثلا {1،1،1،1،1،1،35}.
ذکر این نکته ضروریست که صورت سوال هیچ تاکیدی روی این مساله نکرده که تمامی گوسفندان کشته شده باید جزء 40 گوسفند ذکر شده باشند.
تنها نکته مهم این مساله خواندن دقیق صورت سوال بود.![]()
متاسفم از این که معما رو خوب مطرح نکردم. ما باید در این یک هفته همان چهل گوسفند رو بکشیم.
ولی ممکنه راه حل شما هم درست باشه من تا فردا می گم که این راه حل درسته یا نه.
ضمنا از توجهی که به این تاپیک داشتید ممنونم.
خوب با این حساب من 3تا گوسفند اضافه میکنم که انطوری تقسیم میشه : 37 1 1 1 1 1 1
نه دیگه اینطوری حل معما احمقانه می شه هرچی دلتون می خواد که نمی شه اضافه کنین
اون 41 که شما نوشتی من یک حالت دیگه هم پیدا کردم
باید یه دلیل درست حسابی داشته باشین آخرشم گوسفند های اضافی باقی بمونن
دوستان عزیز. چرا می زنید؟ سوالی طرح شد و من هم جوابی دادم که شرایط خواسته شده رو ارضا کنه. بخصوص که در پست اول تاپیک گفته شده بود "صورت مساله دقیقا همینه". میشه هر تعداد فرد (مثلا یک عدد) گوسفند علاوه بر اون چهل تا رو کشت و مساله رو حل کرد. کما اینکه اگه قرار بود در هر روز به تعداد زوج گوسفند کشته بشه مساله جوابهای زیادی داشت که تنها یکی از اونها کافی بود.
خوشبختانه این پاسخ باعث تصحیح صورت سوال شد، حتی اگر بنظر برخی احمقانه باشه.
اگرچه این یکی نکته دیگه خیلی بعیده اما لطفا مشخص کنید می خواید بِکِشیدشون (نقاشی کنید) یا بِکُشیدشون؟ چون میشه یه گاو رو دوبار کِشید. (البته اگر دوستان نگن میشه یه گاو رو چهار بار یا سه تا گاو رو دوبار کِشید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)