تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 35 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 343

نام تاپيک: حتما ببينيد:###معماهاي جالب###

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

این مساله همونطوری که دوستان گفتند امکان نداره....و دلیل امکان نداشتنش هم کاملا واضحه...تنها راهش اینه که یه گوسفند از جای دیگه قرض بگیری...
    شمیم جان کسی که این مساله رو طرح کرده گفته که یه سکه(طلا) می گیره و پاسخ علمیش رو میده.

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این مساله همونطوری که دوستان گفتند امکان نداره....و دلیل امکان نداشتنش هم کاملا واضحه...تنها راهش اینه که یه گوسفند از جای دیگه قرض بگیری...
    درحالیکه جواب درستشو نوشتید می گید جواب نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من ميگم چه كاريه .حالا يه گوسفند كمتر بكشن مگه چي ميشه ؟ يا اينكهتو شش روز بكشن تا اينقدر مخ ما روي كاغذ تيليت نشه

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من می گم این معما اگه سرکاری نباشه از این معماهاییه که با زیاد و کم حل می شه
    معمای 17 شتر یادتونه که بین سه برادر تقسیم شد؟
    اینم از هموناست با منطق نمی تونی حلش کرد باید دنبال یه راه دیگه بگردین

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از اونجاکه جمعی درگیر یافتن راه حل مساله اند توضیح رو تو همینجا می گم، نه تو پیغام خصوصی.

یک گوسفند به گوسفندان اضافه می کنیم که میشن 41 گوسفند. بعد مجموعه ای متشکل از 7 عدد فرد پیدا می کنیم که جمعشون بشه 41. مثلا {1،1،1،1،1،1،35}.

ذکر این نکته ضروریست که صورت سوال هیچ تاکیدی روی این مساله نکرده که تمامی گوسفندان کشته شده باید جزء 40 گوسفند ذکر شده باشند.

تنها نکته مهم این مساله خواندن دقیق صورت سوال بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

از اونجاکه جمعی درگیر یافتن راه حل مساله اند توضیح رو تو همینجا می گم، نه تو پیغام خصوصی.

یک گوسفند به گوسفندان اضافه می کنیم که میشن 41 گوسفند. بعد مجموعه ای متشکل از 7 عدد فرد پیدا می کنیم که جمعشون بشه 41. مثلا {1،1،1،1،1،1،35}.

ذکر این نکته ضروریست که صورت سوال هیچ تاکیدی روی این مساله نکرده که تمامی گوسفندان کشته شده باید جزء 40 گوسفند ذکر شده باشند.

متاسفم از این که معما رو خوب مطرح نکردم. ما باید در این یک هفته همان چهل گوسفند رو بکشیم.
    ولی ممکنه راه حل شما هم درست باشه من تا فردا می گم که این راه حل درسته یا نه.
    ضمنا از توجهی که به این تاپیک داشتید ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ناکجا

پيش فرض

خوب با این حساب من 3تا گوسفند اضافه میکنم که انطوری تقسیم میشه : 37 1 1 1 1 1 1

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه دیگه اینطوری حل معما احمقانه می شه هرچی دلتون می خواد که نمی شه اضافه کنین
    اون 41 که شما نوشتی من یک حالت دیگه هم پیدا کردم
    باید یه دلیل درست حسابی داشته باشین آخرشم گوسفند های اضافی باقی بمونن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز. چرا می زنید؟ سوالی طرح شد و من هم جوابی دادم که شرایط خواسته شده رو ارضا کنه. بخصوص که در پست اول تاپیک گفته شده بود "صورت مساله دقیقا همینه". میشه هر تعداد فرد (مثلا یک عدد) گوسفند علاوه بر اون چهل تا رو کشت و مساله رو حل کرد. کما اینکه اگه قرار بود در هر روز به تعداد زوج گوسفند کشته بشه مساله جوابهای زیادی داشت که تنها یکی از اونها کافی بود.
    خوشبختانه این پاسخ باعث تصحیح صورت سوال شد، حتی اگر بنظر برخی احمقانه باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگرچه این یکی نکته دیگه خیلی بعیده اما لطفا مشخص کنید می خواید بِکِشیدشون (نقاشی کنید) یا بِکُشیدشون؟ چون میشه یه گاو رو دوبار کِشید. (البته اگر دوستان نگن میشه یه گاو رو چهار بار یا سه تا گاو رو دوبار کِشید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •