دوستان من دو روزه كه سرعت دانلودم از رپيدشر با اكانت خيلي كم شده!پينگ هم كه داغون شده!
همين الان دارم با سرعت5-6 دانلود ميكنم. اونم با اكانت 256.
نميدونم اين ادامه هنوز مسئله قطعي سراسري اينترنت هست يا چيز ديگه!
كسي ديگه اين مشكل رو نداشته؟
دوستان من دو روزه كه سرعت دانلودم از رپيدشر با اكانت خيلي كم شده!پينگ هم كه داغون شده!
همين الان دارم با سرعت5-6 دانلود ميكنم. اونم با اكانت 256.
نميدونم اين ادامه هنوز مسئله قطعي سراسري اينترنت هست يا چيز ديگه!
كسي ديگه اين مشكل رو نداشته؟
سلام
در کل سپنتا به مشکل خورده بود
البته الان همه چیز رو به راه هست
ساعت 20:45 یکشنبه
والا مال من يه خورده بهتر شده. اما هنوز سرعتم بالاتر از 14 نميره.
به هر حال حل ميشه خودش. چون فكر نكنم زنگ زدن به پشتيباني هم توفيري تو اوضاع ايجاد كنه.
ببین من صبح که از خونه میرفتم بیرون افتضاح بود
از رپید با 5 دانلود میکرد
اما الان که اومدم خونه میبینم مثل همیشه تقریبا" با 45 دانلود میکنه
میخوای یه زنگ پشتیبانی بزن برات پورت ریست کنن شاید توفیری کرد
من دیروز ( یکشنبه ) از ساعت6-7 مشکلم شروع شد و تا آخرای شب هم ادامه داشت
مشکل این بود که اصلاوصل نمیشد یعنی ارور 678 میداد و سرور پاسخ نمیداد
اگه هم کانکت میشدم بعد از 2-3 دقیقه هیچ دانلود یا آپلودی نداشتم و همه چی 0 میشد .... خلاصه بی خیال شدم و الان که اومدم خیلی راحت کانکت شد . با این حال سرعت یه مقدار افت داره و خیلی زیاد هم نوسان داره .. یعنی خوب میشه و دوباره خیلی افت میکنه
من دیروز ( یکشنبه ) از ساعت6-7 مشکلم شروع شد و تا آخرای شب هم ادامه داشت
مشکل این بود که اصلاوصل نمیشد یعنی ارور 678 میداد و سرور پاسخ نمیداد
اگه هم کانکت میشدم بعد از 2-3 دقیقه هیچ دانلود یا آپلودی نداشتم و همه چی 0 میشد .... خلاصه بی خیال شدم و الان که اومدم خیلی راحت کانکت شد . با این حال سرعت یه مقدار افت داره و خیلی زیاد هم نوسان داره .. یعنی خوب میشه و دوباره خیلی افت میکنه
در کل دیشب چند ساعت قطع بود و اصلا" کانکت نمیشد
سلام دوستان یک سوال پیش اومد البته بیشتر مشکل
این قسمت تبدیل به اعتبارش به چه شکل من تقریبا 500 دقیقه اکانت (هدیه) از شبکه هوشمند گرفتم ولی بعد که به اعتبار در اوردم هیچ اتفاقی نیفتاد جریال چی ؟ جای خاصی شاید باید بینم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ؟
وقتی شما کارتی هدیه میگیرید و تبدیل به اعتبار میکنید به موجودی شما در سایت اضافه میشه
مثلا یک کارت 10 ساعته هدیه گرفتید و از کارت هم دیگه نمیخواهید استفاده کنید تبدیل به اعتبارش میکنی و به موجودی شما اضافه میشه
من همچنان با مشكل سرعت مواجه هستم. سرويس 256 ام در بهترين حالت سرعتي حدود 17 كيلوبايت بر ثانيه داره. سايت speedtest هم كه پينگم رو خيلي بالا و سرعتم رو قر و قاطي نشون ميده!
نميدونم شما هم با سپنتا مشكل داريد يا نه؟
اصلاً هم حوصله زنگ زدن به پشتيباني و صحبت با آدم هاي زبون نفهم اونجا رو ندارم. نميدونم اين ادامه اون مشكل افت سراسري اينترنته، يا مشكل از جاي ديگه اي هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)