ه نظرم از پس فردا شروع کنیم خوبه
ولی این ماهش زیاد مطلبش فنی و مفید نیست (نسبت به ماه قبل)در کل البته تا اونجا که من خوندم
ه نظرم از پس فردا شروع کنیم خوبه
ولی این ماهش زیاد مطلبش فنی و مفید نیست (نسبت به ماه قبل)در کل البته تا اونجا که من خوندم
دو تا بررسی جالب داره یکی مال مرسدس e کلاس و یکی هم بی ام و سری 5 .در مورد مقایسه اولش که طبق معمول شرق دور
و بقیه مطالب هم خوب هستن .(البته شماره قبل شماره ویژه بود.
دو تا بررسی جالب داره یکی مال مرسدس e کلاس و یکی هم بی ام و سری 5 .در مورد مقایسه اولش که طبق معمول شرق دور
و بقیه مطالب هم خوب هستن .(البته شماره قبل شماره ویژه بود.)
آره شماره قبل خیلی خوب بود و این شماره هم بد نیست و کلا مجله نسبت به پارسال و پیارسال خیلی پیرفت کرده
خب من از اول شروع می کنم یعنی نمایشگاه پاریس که اصلا مقاله کاملی نیست و کلا خیلی مسخرست مثلا در رابطه با سوپر اسپرت استون مارتین هیچ چیزی ننوشته و کلا مطلب خیلی ناقصی هستش و به نظرم برای نمایشگاه پاریس باید بیشتر از اینا مینوشت مخصوصا در رابطه با ایده های جدید و کانسپت ها
در رابطه با مطلب نیسان آلتیما و هیوندای سونوتا هم به نظرم دیگه زیادی از آلتیما تعریف کرده و خیلی غلو کرده کلا این ممقانی همین طوری هستش و مطالبش بعضی مواقع تخیلی میشه
ولی از همه جالب تر برام این نمره های آخرش هست که میده و من تو هیچ موردی ندیدم که اختلاف از یک یا 2نمره بیشتر بشه مثلا مقایسه کمری و آکورد توی فکر موتور ترند خوندم اختلافشون نزدیک 20 نمره بود البته به نفع آکورد!!!!!!!!!
اینم کاور شماره جدید فکر کنم الان دیگه موقعش شده که شروع کنیم
![]()
خب اولین بحث این شماره متو شو پاریس هستش.
من تو پست 94 در رابطه با تا مطلب اول گفتم حالا نظر خودت چیه رامین
به نظرم مطلب کاملی نبود .البته زیاد روی عکساش هم کار نکرده بودن میتونستن یه مطلب با توضیح کم و بیشتر روی عکس بذارن اینطوری بهتر میشد.
آره اصلا به نظرم همون عکس ها میزاشت بهتر بود و گزارش تصویری بهتر از اونمطالب ناقصی که نوشت بود
در رابطه با مطلب نیسان آلتیما و هیوندای سونوتا هم به نظرم دیگه زیادی از آلتیما تعریف کرده و خیلی غلو کرده کلا این ممقانی همین طوری هستش و مطالبش بعضی مواقع تخیلی میشه
ولی از همه جالب تر برام این نمره های آخرش هست که میده و من تو هیچ موردی ندیدم که اختلاف از یک یا 2نمره بیشتر بشه مثلا مقایسه کمری و آکورد توی فکر موتور ترند خوندم اختلافشون نزدیک 20 نمره بود البته به نفع آکورد!!!!!!!!!
حالا دیگه من عادت کردم به این مقایسه های دوستان شرق دوری.
از اول میدونم ماشینی که توی ایران گمرک شده وارد میشه مثل سوناتا همیشه کم میاره (نمیدونم چرا ولی برسیم به مطلب بعدی.
که واقعا یه مطلب ابداعی هستش .
توی این مطلب به مقایسه دیدگاههای بی ام و و بنز در مورد مفهوم کوپه و ادغامش با کلاسهای دیگه بدنه هستش .واقعا جالب بود.
محور بحث توی این مورد باید طراحی میشد که رفتن روی مسایل فنی و این چیزا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)