اگه کرک ادیوس 5.1 رو هم ÷یدا کنی عالی میشه، من هرچی گشتم کرک رایگان پیدا نکردم
اگه کرک ادیوس 5.1 رو هم ÷یدا کنی عالی میشه، من هرچی گشتم کرک رایگان پیدا نکردم
یک کرک پیدا کردم ( واسه من کار نداد شما امتحان کن ) فکر کنم فقط واسه اون دانلود مدت داری هست که توی سایت 'گذاشته یعنی
--ساختن اکانت مجانی هست بعد از ورود می تونید بگیرید --کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
crack 5.10
فایل setup.inx رو توی پوشه EDIUS فایلی که دانلود کردین بذارید-ویرایش 5.10- و بعد از نصب pavplal.dll رو در شاخه system32 کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش 5.11 با کرک هست
Last edited by AprilFool; 13-05-2009 at 20:58.
ن.................ه
جواب نميده!
کرک فقط با نسخه دمو 5.10 که در سایت grassvalley به صورت رایگان هست کار می کنه (توضیح در پست قبلی)
توجه کنید که برای نصب دمو باید ادیوس های قبلی رو پاک کنید بعد با هر سریالی که دارید دمو رو نصب کنید سپس فایل کرک رو در system32 کپی کنید
حجم نسخه دمو 264 mb هست ( در حال که حجم آپدیت 1.12 gb هست و هیچ چیزی توش عوض نشده بود و همه افکت ها رو تا اونجای که من چک کردم داشت ؟؟)
Limitations
30-day usage period
VariCam support not included
GXF/K2, and VMF support not included
Software bundle (Inscriber, ProDAD, NewBlue, iZotope, Corel and Artbeats) not included
Supported Hardware:
ADVC1394, ACEDVio
Minimum System Requirements:
Intel or AMD CPU with a 3 GHz processor speed or faster (multiple CPUs and/or multi-core CPUs are recommended. SSE2 and SSE3 instruction set supported)
1 GB RAM (2 GB or more recommended)
800 MB free disk space
DVD-ROM drive for software installationATA100/7200 rpm or faster hard disk, capable of sustaining at least 20 MB/sec data transfer. A RAID stripe set of two or more hard disk drives is required for multiple HD stream output
Graphics card with at least 256 MB of graphics memory (512 MB recommended) with support for PixelShader Model 3.0 or later(i.e. DX9-based)
One free 5.25-inch mounting bay (required if using the HDSTORM Bay)
Windows® XP Home or Windows® XP Professional (32-bit, Service Pack 2 or later), or Windows Vista (32-bit or 64-bit, Service Pack 1 or later)
Soundcard
Last edited by AprilFool; 14-05-2009 at 17:07.
خواب منم همون رو دانلود كردم، جواب نداد![]()
نه دیگه حتما با این آخری کار می کنه (260 mb ) امتحان کردم
اول ادیوس قبلی رو پاک کنید بعد 5.10 رو نصب کنید بعد فایل کرک و تو systrm 32 کپی کنید
دددددددد........
بابا نشد، براش يه ويندوز جديد نصب كردم اولين برنامه اديوس رو نصب كردم، ولي وقتي فايل كرك رو تو سيستم 32 ميزارم ديگه اصلا اديوس باز نميشه، dont send ميده.
ویرایش 5.12 ادیوس منتشر شد
Veمحتوای مخفی: لیست تغییرات تا 5.12
توجه داشته باشید که آپدیت زیر را فقط می توان بر روی 5.10 نصب کرد
لینک به غیر مستقیم
مستقیممستقیم شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AprilFool; 26-07-2009 at 14:05.
برای سهولت در یافتن فایل ها در اینجا گردد آوری شده اند
توجه این نسخه موجود در این پست کامل است و شامل تمام نرم افزار های موجود در پک می باشد ولی به صورت جداگانه به تفکبک اجزا
برای نصب ابتدا ویرایش 5.01 را دانلود کنید
محتوای مخفی: لینک 5.01
[/codeسپس آن را به نسخه 5.11 و سپس 5.12 ارتقا دهید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------600 mb
محتوای مخفی: لینک 5.11+5.12
محتوای مخفی: مستقیم شده در rapidbaz فعال به مدت حداکثر 30 روز از تاریخ 4 مرداد
از ابزار های اضافه زیر به عنوان پلاگین می توانید استفاده کنید
EDIUS After Effects Filter Plugin Bridge
Canopus AVCHD converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
New Blue Effectsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iZotope EDIUS VSTکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
proDAD Mercalliکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
proDAD Vitasceneکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AE FilterBridge v510betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
edius pro 5 GPUfx Effect Presetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEDIUS Neo 2 GPUfx Effect Presetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Video Output Plug-in Pack v1.24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Supported Applications:
Adobe Photoshop (CS, CS2, CS3, CS4)
Adobe After Effects (6.5, 7, CS3, CS4)
NewTek LightWave3D (7.x, 8.x, 9.3.1)
Autodesk Maya (7, 2008)
3ds max 8
Combustion 4
Bauhaus Software Mirage 1.5a
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: [B]Corel Ulead DVD Movie[/B]
از adorage ,Boris red, 65 presents , .... و دیگر افکت ها و پلاگین های موجود در فروم نیز می توان استفاده کردبرای تبدیل فایل ها و خروجی گرفتن الزامی است
Procoder3.05.91
توجه استفاده از کرک مشابه فایل ضمیمه است ( به پست 1 برای توضیحات بیشتر مراجعه شود )
Last edited by AprilFool; 26-07-2009 at 14:44.
کرک ها
برای استفاده از فایل از ادیوس به کرک های زیر احتیاج خواهید داشت
با توجه به ویرایش انتخابی :
توجه 1 : هر سریالی که داشته باشید با این کرک ها کا ر می کنند
توجه 2 : فقط و فقط در صورتی که هنگام نصب از شما درخواست شد که کلید usb را وارد کنید می بایست از فایل setup.inx استفاده کرد ضمیمه هر کرک استفاده کرد
توجه 3 : فایل های dll را در system 32 قرار دهید
توجه 4: ممکن است چندین بار مجبور شوید فایل های dll را دوباره قرار دهید چون با هر بار شروه نصب یکی از برنامه های نصب شرکت conupus آنها از کار خواهند افتاد
توجه 5 : بهتر است تمامی آپدیت ها را تا آخرین ویرایش دلخواه انجام دهید سپس اقدام به نصب کرک نمایید
توجه 6 : T برای فایل های است که شما به صورت مستقیم از سرور های شرکت دانلود کرده اید و در واقه نسخه آزمایش 30 روزه هستند و standalone هستند
UPD برای فایل های است که به صورت آپدیت مجزا قرار داده شده اند و به تنهای کار نمب کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)