فعلا که خبری نیست!! یعنی قرار هم نبود این بازیها برای PC ساخته بشن. یوبی سافت فقط با این کار خواست محبوبیت خودش رو بالا ببره!نوشته شده توسط mehrdad2006
فعلا که خبری نیست!! یعنی قرار هم نبود این بازیها برای PC ساخته بشن. یوبی سافت فقط با این کار خواست محبوبیت خودش رو بالا ببره!نوشته شده توسط mehrdad2006
bayad dar safheyeh bazi kelidhaye ALT+Enter rabezanid
فکر کنم موفق هم شد . چون خیلی ها بازی Devil May Cry رو دوست دارند .فعلا که خبری نیست!! یعنی قرار هم نبود این بازیها برای PC ساخته بشن. یوبی سافت فقط با این کار خواست محبوبیت خودش رو بالا ببره!
منظورتون از اونیموشا 4 همون dawn of dreams هستش یا شماره جدیدی اومده؟
من که از این بازی خیلی خوشم اومد.خصوصا معماهاش خیلی جالب بودند.
سلام
من تازه در مرحله ای هستم که اون مرد فرانسوی شمشیر میگیره که شمشیر کش و قوس می یاد تمام راه را طی کردم اما به جایی مرسم که دو تا سرباز دشمن روی زمین و یکی بالای یک در ایستاده همه آنها را میکشم اما در بسته است و دیگر نمیدانم چه کنمخواهش می کنم کمکم کنید
![]()
سلام dj جان من این بازی رو تمام کردم ولی تقریبا از اون موقع یک سال میگزره لطف کن یک کم بیشتر توضیح بده ؟
حلا وقتی سرباز ها رو کشتی (در زمان ژاک (مرد فرانسوی) ) سامانوسکه (اون زاپنیه ) رو ندیدی ؟
در زمن هر وقت رو هوا یک جسم پرنده دیدی (در زمان ژاک) با اون سلاح شلاق بهش ضربه بزن از اون جسم میشه کمک گرفت (برای بالا رفتن
دوست عزیز خوشحال میشم کمکت کنم فقط یک کم بیشتر توضیح بده که یادم بیاد !![]()
باید راهی که اومدی رو برگردی تا به یه محیط باز برسی
وقتی رسیدی اگه دوباره دشمن ها حمله کردند بدون درست اومدی
در سمت چپ گیاه های مزاحم رو نابود کن و راحتو ادامه بده
بگردی پیدا می کنی
اول باید اون شمشیر قرمزه رو بدست بیاری !!!!
سلام تو اون قسمت كه سيمينوسكه تو حياط قلعه هست اون در ميله اي اونجا هر كاري ميكنم بازي رو به ژاك نميده /راهنمايي كنيد و اگه سيو بعدي اون مرحله رو داريد واسم بزاريد متشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)