از دید من Slick بهترینه.... بی همتاست !
از دید من Slick بهترینه.... بی همتاست !
سلام تو همون اول كه از شما ميخواد لوگين بشين اگه تا حالا ثبت نام نكرده باشين هر چيزي كه وارد كنين در صورتي كه قبلا ثبت نشده باشه از شما ميپرسه كه يوزر جديد هستين و اگر شما بله جواب بديد در واقع يك حساب كاربري براي خود درست كردين يا همون رجيستر.ميبخشين كه دير شد.چطوری میشه نیک نیم و پسورد انتخاب کرد؟
دوست عزيز حرف شما هيچ ربطي به اين تاپيك نداره. اولا كه اين تاپيك در مورد اين مسنجر هست و فقط در مورد اون بحث ميشه. دوما كي گفته اسليك بده؟؟! اسليك اصلا سيمبيان هست در حالي كه اينجا انجمن جاوا هست.خواهشا اسپم بازار نكنيد فروم رو.از دید من Slick بهترینه.... بی همتاست !![]()
Last edited by djjamal; 24-07-2010 at 00:24.
من برنامه آواس رو با پسوند jar و jad دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری اونو از کامپیوتر خودم روی موبایل نصب کنم
دوست عزیز باید با کابل بریزی تو مموری موبایل و از تو موبایل نصب کنی اینجوری که شما میخواین برای این پسوند نمیشـه
موفق باشید!
تأیید میشه !
من خودم مدتی میشه که از این نرم افزار استفاده میکنم و کاملا ازش راضی هستم.
نرم افزارای دیگرو هم امتحانکردم ولی هیچکدوم مثل shmessenger راضی کننده نبودن...
هادی جون درست میگن برای دانلودش نیاز به ثبت نام نیست
ولی برای اجرا کردن این برنامه اولش یه یوزر و پسوورد میخواد که همون یوزر و پسوردیه که تو سایت ثبت نام میکنید...پس باید حتما عضو بشید![]()
عالي بود مرسي
چطور باید دانلودش کنیم؟
سلام . لینک دانلود پست زیر درسـت هستش . کپی کنید تو آدرس بار مرورگرتون و اینتر رو بزنید !
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالیه. لطفا بگین چه جوری دانلود کنم؟
سلام دوست عزیز پست بالا رو بخونیــــد راهنمایی کــردم
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)