خوب این هم نظر من در مورد این بازی:
اول اینکه جو بازی خیلی خوبه و طراحی زامبی ها و کارکترها هم خوب کار شده ولی انمیشن ها به نظرم یه خورده خوب کار نشده.
اون تیکه ای هم که زامبی ها یه دفعه حمله می کنن هم به نظرم خوب کار شده.
و اما اشکالات بازی.
من نمی دونم این باز بودن همه ی چپتر ها یعنی چی؟!معنیش چیه؟!منظور valve از این کار چی بوده؟!خیلی مسخره هست به نظرم.درست همون گند کاری که روی alone in the dark 2008 پیاده شده بود.باز بودن همه ی چپترها.توی بازی اصلا قابلیت سیو وجود نداره!اصلا خواستی از اول بپر چپتر اخر و بازی کن و تمام!دلیل نبدون سیو هم همینه.خیلی مسخره هست.توی بازی یه باگ هایی هم وجود داره مثلا بعضی وقتا خود به خود از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون و بعضی وقتا ارور میده میپره بیرون و بعضی وقتا هنگ می کنه و باگ دیگه هم اینه که من می تونم از داخل بدن دوستام رد بشم!و باگ دیگه هم فکر کنم توی این عکس براتون معلوم باشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دور قسمتی که خط کشیدم به دقت نگاه کنین میبینین که پای من به داخل بدن زامبی فرو رفته!که به نظر من یه باگ حساب میشه.من نمی دونم چرا سازندگان با دقت روی بازی کار نمی کنن تا اینجور مشکلات وجود نداشته باشه؟!می دونم هیچ بازی بدون باگ نمیشه ولی یه خورده دقت بیشتر همه ی این مشکلات رو حل می کنه.
در کل من انتظار بیشتری از این بازی داشتم.به نظر من شرکت valve توی این بازی مثل alone in the dark 2008 یه گند به تمام عیار گذاشته.من از valve که یکی از بزرگترین بازی های جهان یعنی half life رو ساخته انتظار بیشتری داشتم.من نمی دونم چرا بیشتر بازی های جدید کم کم دارن به طرف سطل اشغال راهشون رو عوض می کنن؟!
من به این بازی 6.5 میدم امیدوارم طرفداران بازی ناراحت نشن.