باید مثل آراگون و گیملی بری بالای دروازه و از اونجا بپری اون ور دروازه ارک ها را بکشی.![]()
باید مثل آراگون و گیملی بری بالای دروازه و از اونجا بپری اون ور دروازه ارک ها را بکشی.![]()
تنها راهش اینه که بری اونور در یعنی طرفی که دشمنها هستن روی راه پله یه مربع آبی مشخصه. باید اونجا بایستی و ارک ها رو بکشی. اگه داخل وایسی فایده نداره.
اگر منظورت قسمت war of the ring است و نمی تونی از در رد شی و مثل یه باگه کرکت خراب است وباید کرکی که در صفحات قبلی است دانلود کنی.
بابا دانلود کردم . کرکش خراب بود . حالا دیگه بازی اصلآ اجرا هم نمی شه ...
خواهشآ یکی لینک یه کرک سالم رو بزاره واسه دانلود .
من میرمنوشته شده توسط countesss [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو مرحله اول بازی که باید از یه دروازه محافظت کنی گیر کردم
هر کاری میکنم defeat پر میشه مرحله ریست میشه help me![]()
تنها راهش اینه که بری اونور در یعنی طرفی که دشمنها هستن روی راه پله یه مربع آبی مشخصه. باید اونجا بایستی و ارک ها رو بکشی. اگه داخل وایسی فایده نداره.
منم میرم این کاری که شما کردی رو هم میکنم ولی بازم اون بارش پر میشه و میبازم!
یک بار دیگه امتحان کن و از بالا برو و بپر اونور دروازه و اگر نشد تیر کمونی بر دار و از بالای درواره یوراکها را بکش.
اين بازي فقط به درد اونايي ميخوره كه XboX360 دارن !!!
چون بدجوري خوب و راحت Achive ميده !!!
مشکلم حل شد.از بالا پریدم اونایی کخ جلوی دروازه بودنو کشتم و محوطه رو خالی کردم ازشون.ک بار دیگه امتحان کن و از بالا برو و بپر اونور دروازه و اگر نشد تیر کمونی بر دار و از بالای درواره یوراکها را بکش.
حالا تو مرحله 3 گیر کردم!از یه در اون ور تر نمیره!باید این کرک و دانلودکنم دیگه؟
در این بازی از اسب میشه استفاده کرد
؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)