تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 10 از 262 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کره شماليها هم نشون دادن ضعف بزرگي تو دفاع داريم

اگه رحمتي اون 2 شوت وحشتناک رو نميگرفت الان دايي لاي منگنه بود

جاي تعجبه که با اين نوع موقعيت حدر دادن اين خطيبي چرا توي زمين بود ؟؟؟

يعني اين مردک چندبار موقعيت ميخواست که شايد يکي رو بزنه به ديرک !!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره10 که زمان قلعه نوعی داده شد به خطیبی و دایی هم وقتی اومد دیگه ازش نگرفت شماره رو که بگن حتی توی شماره هم میخواد انحصار طلبی خودشو داشته باشه
    ولی خب مسلما وقتی هاشمیان باشه،جایی برای بازی خطیبی نیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه رحمتي اون 2 شوت وحشتناک رو نميگرفت الان دايي لاي منگنه بود
    خب مجتبی جون اونو گذاشتن دروازه که بگیره توپارو
    اگر نمیگرفت که به درد جرز لای دیوار هم نمیخورد.
    پست مورد علاقه خود من هم دروازبانیه.خودم هم تا اسفند بودم
    علاقم هم به این خاطره که بعضی وقتا آخرین نفریه که میتونه یه ملت رو نجات بده.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اين همه بازي تو كوچه كردم به بار رفتم توي گل اونم بازي با كوچه كناري حيثيتي بود
    خلاصه 2 تا تك به تك گرفتم كلي ذوق كردم ولي ديگه وفت نشد بزرگ شديم كوچه ول شد

ايران بد نبود ولي خطيبي بدرد نميخوره حتي برهاني يا هر كي ديگه همين فضلي بايد يكي بياره كه بتونه براي 2 سال ديه روش كار كنه نه اين يارو
    آخه تو 90 پررو پررو ميگه که من 10 سال تو تيم ملي ام و ...

اي کاش اصلا از اول دعوت نميشد

خب مجتبی جون اونو گذاشتن دروازه که بگیره توپارو
    اگر نمیگرفت که به درد جرز لای دیوار هم نمیخورد.
    خوب درست اين ديالوگ به نظرم آشناست ولي در کل دفاع تيم لگن بود

خدا کنه خليلي يا هاشميان زودتر برگرده : با اين خط حمله ...

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اصلاً من نمي دونم اين خطيبي چطوري تو تيم ملي اومده. براساس كدوم عملكرد درخشانش برگزيده شده؟
    تو هر مسابقه اي مثل مبتدي ها موقعيت ها رو از دست ميده.
    بابا اين همه جوون تو فوتبال مملكت هستن كه قابليت رشد دارن ولي نمي دونم چرا نمي خوان دست از سر اين بابا بردارن.
    من از همون اولي كه اونو به تيم ملي دعوت ميكردن حالم از بازيش به هم مي خورد. من نمي دونم به واسطه كدوم كارنامه درخشانش به تيم دعوت ميشه. تازه دايي هم ميگه بازي به بازي بهتر ميشه!!

واقعاً مسخرست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اصلاً من نمي دونم اين خطيبي چطوري تو تيم ملي اومده. براساس كدوم عملكرد درخشانش برگزيده شده؟
    تو هر مسابقه اي مثل مبتدي ها موقعيت ها رو از دست ميده.
    بابا اين همه جوون تو فوتبال مملكت هستن كه قابليت رشد دارن ولي نمي دونم چرا نمي خوان دست از سر اين بابا بردارن.
    من از همون اولي كه اونو به تيم ملي دعوت ميكردن حالم از بازيش به هم مي خورد. من نمي دونم به واسطه كدوم كارنامه درخشانش به تيم دعوت ميشه. تازه دايي هم ميگه بازي به بازي بهتر ميشه!!

واقعاً مسخرست.
    کاملا تائید میشه!

شما اگه دیدی فردا اوس اکبر! تو تیم ملی داشت بازی می کرد زیاد تعجب نکن!پارتیش کلفته!ا ...ببخشید یعنی عملکردش درخشان بوده!و می تونه به تیم ملی کمک کنه!و از این چرندیات!
    بهترینها!؟......

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جالبه ! آقا بعد از این همه خ.م که پاشو برو بازیهارو ببین پاشده دقیقه 30 رفته بازی اس اس و برق .
    انگار مهمونی شب دعوتش کردن که دیر میره که همه مهمونا اومده باشن !!!!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ايران 98 مقابل بزرگان دنيا

بازيكن سابق تيم ملي فوتبال كشورمان در حال مذاكره براي دعوت از يك تيم خارجي و برگزاري بازي خداحافظي براي تيم ملي جام جهاني 98 است.
    مهرداد ميناوند بازيكن سابق تيم ملي فوتبال كشورمان در حال مذاكره براي دعوت از يك تيم خارجي و برگزاري بازي خداحافظي براي تيم ملي جام جهاني 98 است.
    ميناوند بازيكن اسبق پرسپوليس و تيم ملي كه سابقه بازي در مسابقات جام جهاني فوتبال 98 فرانسه را دارد، در حال رايزني با چند باشگاه مطرح اروپايي است تا يك بازي خداحافظي براي 22 بازيكن جام جهاني 98 فرانسه را برگزار كند. ميناوند گفت:‌ تا اين لحظه چندين رئيس فدراسيون عوض شده‌اند، اما هيچيك براي بازيكنان بزرگي مثل دايي، عابدزاده، زرينچه، منصوريان، شاهرودي، استيلي و ... بازي خداحافظي برگزار نكرده است و ما هم قصد داريم بازي خداحافظي بازيكنان جام جهاني 98 فرانسه را مقابل تيمي بزرگ برگزار كنيم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سايت فيفا: مهدوي كيا، كهنه كاري كه دوباره در تيم ملي بازي مي‌كند

سايت فيفا طي گزارشي در مورد بازيكنان كهنه كار فوتبال آسيا كه دوباره در عرصه مسابقات ملي ظاهر شده اند، نوشت: فوتبال دوستان حتما پيروزي تيم ملي فوتبال ايران مقابل آمريكا در جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬و مهدوي كيا را به ياد مي آورند. يكي از گلزنان تيم ملي فوتبال ايران در آن روز تاريخي كسي نبود به جز مهدي مهدوي كيا.
    او دوران درخشاني را در بوندسليگا سپري كرده كه با بازي در بوخوم شروع شد و پس از آن با هشت سال عضويت در هامبورگ ادامه يافت.
    مهدوي كيا در اين مدت جايگاه خود را در تيم ملي فوتبال ايران نيز حفظ كرده و نقش به سزايي در صعود اين تيم به جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان داشت.
    اين بازيكن ‪ ۳۱‬ساله براي ديدار ايران مقابل كره شمالي در دور پاياني مقدماتي جام جهاني ‪ ،۲۰۱۰‬براي نخستين بار از ماه فوريه توسط علي دايي به تيم ملي دعوت شد و پاسخ اعتماد دايي را با گل زود هنگامي كه با ضربه زيباي سر به ثمر رساند، داد.
    مهدوي كيا هم از اينكه دوباره به تيم ملي دعوت شده بسيار خوشحال است، اما آيا كار كردن براي او زير نظر مربي كه زماني هم تيمي‌اش بوده، سخت است؟ وي كه در حال حاضر در عضويت اينتراخت فرانكفورت قرار دارد، در اين‌باره گفت: با اين مسئله مشكلي ندارم.
    مهدوي كيا همچنين به تغييراتي كه در تيم ملي روي داده صحبت كرد و افزود:

تيم جوان تر شده است، اميدوارم تيم به جام جهاني صعود كند تا اين بازيكنان بتوانند پيشرفت كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

علي كريمي: ديگر براي تيم ملي بازي نمي‌كنم

سايت گل نوشت: علي كريمي ستاره فوتبال ايران بار ديگر تاكيد كرد كه دوباره براي تيم ملي بازي نخواهد كرد. بهترين بازيكن سال ‪ ۲۰۰۴‬آسيا بعد از مدتي نيمكت نشيني توسط علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با كره شمالي در مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬دعوت شد، اما اين دعوت را رد كرد.
    كريمي كه مدتي قبل به خاطر اظهارات انتقاد آميز نسبت به فدراسيون فوتبال ايران، از تركيب بازيكنان تيم ملي حذف شده بود بعد از پيروزي تيم پرسپوليس مقابل برق شيراز ضمن ديدار با دايي گفت: قبلا گفته ام كه تصميمم را در مورد خداحافظي از تيم ملي گرفته ام، به آقاي دايي و تيم ملي احترام مي‌گذارم و بهترين آرزوها را براي آنها دارم.
    وي در مورد بازي با تيم برق هم كه بالاخره ركورد شكست ناپذيري‌اش به دست قهرمان ليگ برتر ايران شكسته شد، افزود: اين تيم، تيم خوبي است و من به خاطر بازي خوبي كه به نمايش گذاشتند، به بازيكنانش تبريك مي‌گويم.
    اين بازيكن ادامه داد: در مجموع پرسپوليس با شايستگي ديدار برابر برق را برد و من بسيار خوشحالم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •