درود
آیا این ورژن درایور قدیمی هست ؟((عکس))اگه قدیمی هست ورژن جدید درایور رو اعلام کنید با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
آیا این ورژن درایور قدیمی هست ؟((عکس))اگه قدیمی هست ورژن جدید درایور رو اعلام کنید با تشکر
دوست عزیز جدید نسخه درایور اینویدیا 190.56 بتا هست اگه گرافیکت رو ساپورت می کنه دانلودش کن
برای ویندوز 7 چه درایوری رو باید نصب کنیم درایور ویستا رو میشه؟![]()
بله دوست من میشه اما خوده سایت nvidia به تازگی اقدام به گذاشتن درایورهای ویندوز 7 برای محصولاتش کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درایور های ویستا و 7 یکی هستند!برای ویندوز 7 چه درایوری رو باید نصب کنیم درایور ویستا رو میشه؟
نه دوست عزیز یکی هستند اون قسمت برای تفکیک نسخه های 64 و 32 بیتی و اکس پی و ویستا-7 هست...بله دوست من میشه اما خوده سایت nvidia به تازگی اقدام به گذاشتن درایورهای ویندوز 7 برای محصولاتش کرده
Version: 190.38 WHQL
Release Date: 2009.07.21
Operating System: Windows Vista, Windows 7
Language: English (U.S.)
File Size: 95.5 MB
برای دانلود جدیدترین درایو کارت گرافیک
روی یک سیستم ویندوز 7 رو نصب کردم که کارت گرافیکش رو تو xp
بود (64)
اما تو ویندوز 7 جنرال آدابتور 32 شناخته میشه لطف کنید درایور این کار ت رو برای ویندوز 7 بزارید ممنون میشم
راستی 71.89_win2kxp_english رو از خود سایتش دانلود کردم که مالیه همین کارت بود اما نصب نمیشه میگه همچین کارت گرافیکی موجود نیست
کارت گرافیک از همون هایی که یه دونه خروجی تلویزیون الکی هم داره کگه هیچ وقت نمیشه ازش استفاده کرد
ممنون
دوست عزیز سری TNT خیلی قدیمی هست!شما برو سایت انوید یا ببین آخرین درایوری که اینا رو پشتیبانی می کنه چیه ...بود (64)
اما تو ویندوز 7 جنرال آدابتور 32 شناخته میشه لطف کنید درایور این کار ت رو برای ویندوز 7 بزارید ممنون میشم
راستی 71.89_win2kxp_english رو از خود سایتش دانلود کردم که مالیه همین کارت بود اما نصب نمیشه میگه همچین کارت گرافیکی موجود نیست
کارت گرافیک از همون هایی که یه دونه خروجی تلویزیون الکی هم داره کگه هیچ وقت نمیشه ازش استفاده کرد
ممنون
رفتم ولی با مشکل برخورد کردمدرایوری رو دانلود کردم که به نظرم درست بود ولی نه... میشه گفت این کاره نیستم نمیتونم درایورش رو پیدا کنم اگه یه بزرگواری پیدا بشه یکم کمک ما کنه ممنون میشم
دورو بر برو بچ p30world
ممنون
سلام.
آخرین درایور گرافیک nvidia gtx 295 رو میخوام. برای ویستا 64 بیتی و ایکس پی 32 بیتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)