سلام
من هر جا رو كه مي پرسم همه چيني هستن جايي سراغ دارين كه مثلا تايوانش رو بشه پيدا كرد؟
ممنون
سلام
من هر جا رو كه مي پرسم همه چيني هستن جايي سراغ دارين كه مثلا تايوانش رو بشه پيدا كرد؟
ممنون
روی همشون نوشته شده Made in China ...
(اگه نوشته باشه Made in Taiwan باید به کیفیت محصول شک کنید!)
با سلام خدمت دوستان
در مورد برنامه xpert tools يه سوال داشتم و اين بود که من با اين برنامه سرعت فن کارت گرافيکم (4850) رو روي 50 درصد تنظيم کردم که اين برنامه وقتي ويندوز بالا مي ياد به صورت فعال هست و اجرا شده ولي يه مشکلي که داره و من نفهميدم از چيه اينه که وقتي که ويندوز بالا مي ياد من حتما بايد روي گزينه fan control مجدد کليک کنم تا سرعت فن رو روي 50 درصد تنظيم بشه درغير اينصورت فن با همون سرعت ديفالت خودش يعني 25درصد کار مي کنه و من مجبورم يه بار قسمت کنترل فن رو کليک کنم تا فن روي سرعت 50 درصد تنظيم بشه
فکر مي کنيد مشکل از چيست؟؟؟
من خودم به شخصه از این برنامه خوشم نمیاد
بهتره کاتالیست 8.10 رو دانلود کنی و نصب کنی که کنترلر فن هم در قسمت اوردرایوش داره
با سلام
من دنبال اين ورژن بتای کاتالیست 8.10 زياد گشتم تا بالاخره در سايت NGO پيداش کردم ولي موقع دانلود ارور مي ده و دانلود نمي شه در ضمن من با برنامه دانلود منيجر DAP اين کار رو مي کنم. فکر مي کنيد مشکل از اين برنامه دانلود منيجر باشه يا مشکل از سايت NGO باشه؟؟؟ ولي خواهشا اگه کسي لينک سالم ورژن بتای کاتالیست 8.10 رو داره حتما قرار بده که بدجوري دنبالشم
و يه چيز ديگه PCI-E يک بودن مادربرد فکر مي کنيد حدودا چند درصد باعث افت پرفرمانس در کارت 4850 بشه؟؟؟؟
با تشکر مجدد
سلام. اگه روش نوشته باشه ساخت تایوان ، باید به کیفیتش شک کنیم یا به اصل بودنش![]()
سلام. شما بهتره از نرم افزار ati tray tools استفاده کنید که این قابلیت رو داره که در زمان بالا اومدن ویندوز ، تنظیمات شما رو اجرا کنه. در ضمن شما می تونید با این نرم افزار برای هر دمایی ، یک درصد معینی از فن رو قرار بدین که در زمان بی کاری کارت گرافیک، دیگه صدای فن شما رو اذیت نکنه.
شما به هر کدوم شک کنی آخرش به یک نتیجه می رسی![]()
سلام. این نسخه ، نسخه ی بتا هست و هنوز در سایت ati موجود نیست و ممکنه که ایراد هایی داشته باشه ، پس بهتره که صبر کنید تا نسخه ی اصلیش بیاد تا اون رو دانلود کنید. کلأ pci_e نسخه ی 1 ، 4گیگ پهنای باند رو برای کارت گرافیک فراهم می کنه و این مفدار برای این کارت کافیه و اختلاف کاراییش با نسخه ی 2 زیاد چشمگیر نیست.
با سلام اقا من یه 230 تومن جور کردم برم 4850 بگیرم الان رفتم تو سایت رایانه دیدم قیمت 4850 شده 285 هزار تومن برند گیگا 285 تومن به نظر شما از چیه که اینقدر گرون شده وایا قیمتش دوباره پایین میاد اصلا می گم برم دی ماه بگیرم چون فصل امتحان دانش اموزا هست خرید این وسایل هم کم میشه و قیمتش هم حتما پایین میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)