اتفاقا درجه سنی T شامل Blood هم میشه ولی من نمی دونم که تو بازی خون هست یا نه
اتفاقا درجه سنی T شامل Blood هم میشه ولی من نمی دونم که تو بازی خون هست یا نه
طبق گفته ی سازندگان قرار نیست بتمن کسی رو تو بازی بکشه ! یعنی وحشی بازی نیست ! به روح لطیف بتمن مثلا وفادار هستن ! :دي
از همون Trailer هم مشخصه ! خیلی لطیف و آروم مشت و لگد میزنه ! بعد یه چیزی پرت میکنه طرف خیلی آروم به زمین میفته و بی هوش میشه ! خون هم که هیچی !
وای وای الان Trailer رو دیدم نه تنها خون نداره بلکه مثل این کارتون ها وقتی زد تو سر یارو گل و بلبل و ستاره دوره سرش شروع کرد به چرخیدن ! یاد باگزبانی افتادم !
من خودم فکر نمیکنم بازی دارای هیجان خیلی بالایی باشه !
Last edited by resident_evil; 02-08-2009 at 16:47.
امان از دست تو نوید
ولی من 100 با این نظرت موافقم نوید.وقتی خون توی بازی نباشه بازی ملموس نخواهد بود و تا حدود زیادی ممکنه گیم پلی به دل ما نچسبه
2 تا بازی خوبم که تو تابستون میاد این جوری میشه!
ولی به نظر من خشم بازی خوبه !
ضربات محکم بتمن خیلی خوب کارگردانی شده
ولی خب ای کاش یکمی خون هم بود ! :دي
خب من 2 تا عکس میذارم از تریلر !
یه تریلر دیدم حرکات جالبی میزد توی یه سالن بود دشمن هم پرش بود.
بعد بتمن روی سقف بود و یکی یکی از بالا میپرید روشون و اونارو میکشت.
البته به قول دوستان منم خونی ندیدم.
دومین امتیاز این بازی
PlayStation Official Magazine – UK
9
فقط این نبودن خون خیلی ضد حاله
demo trailer
16 mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ی PC در سپتامبر،ساپورت PhysX
-------------------------------------------
Eidos اعلام کرد نسخه ی PC بازی با تأخیر حدوداٌ 3 هفته ای نسبت به نسخه های کنسولی عرضه خواهد شد.نسخه های PS3 و Xbox 360 بازی در تاریخ 25 آگوست منتشر می شوند اما نسخه ی PC در تاریخ 15 سپتامبر در آمریکای شمالی و در 18 سپتامبر در اروپا و استرالیا منتشر می شود.
به علاوه ناشر بازی تأیید کرد که نسخه ی PC بازی از تکنولوژی PhysX انویدیا استفاده می کند که به سازندگان بازی در Rocksteady اجازه داد که "کمی چیز بیشتری" به هواداران PC هدیه دهد.
همچنین تصاویری از نسخه ی PC که از PhysX بهره می برد نیز به نمایش درآمده که دو تصویر را با هم می بینیم:
![]()
مشاهده ی سایز کامل>>>>>از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)