اینارو یاداوری نکن که دیگه حالم به هم میخوره...!
اینارو یاداوری نکن که دیگه حالم به هم میخوره...!
باریکلا ترافیک!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 25 (20 کاربران و 5 مهمان)
روزنامه نتایج رو بیرون نداده دوستان ؟
میدونم جاش اینجا نیست ولی چون نمی خوام یه تاپیک بزنم واسه دوست خوبم MARSHAl از سایت پیام نور گرفتم که توضیح رشته های نیمه حضوریه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arsa Persian; 04-09-2008 at 13:56.
یعنی چی یعنی من دیگه واسه شریف نخونم ؟ اینجوری که پیداس با هیچ رتبه ای نمیشه اوردش اصلا دانشگاه های تهران رو دیگه نمیشه اورد اینجوری یعنی چی اخه ؟ 5 تا دانشگاه خوبای کشور تهرانن بعد ما که اصفهانیم چی کار باید بکنیم؟ بعد این 5 تا صنعتی اصفهان خوبه که اونم با این وضع بومی اینا با رتبه ی 7000 میشه قبول شم چرا دیگه درس بخونم؟
چشم خورد!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 18 (11 کاربران و 7 مهمان)
بابا همشهری کجا قبول شدی؟
فکر نکنم روزنامه چاپ بشه اگه هم بشه چند روز طول میکشه
آرسا جون ممنونم ازت
ولي:
يعني نيمه حضوري يه زيرشاخه از پيام نوره؟
اما من شنيدم با دوره هاي فراگير فرق داره.چون اين كه شما گذاشتي اصلاً از طريق كنكور دانشجو جذب نمي كنه.
بابا نا امید نباش
قبول میشی![]()
شرمنده Marshal جان
من یکی دیگه رو پیدا کردم البته یه سوال در همین مورد بود در سایت سنجش
ببین به دردت میخوره
منظور از نيمه حضوري چيست؟
پاسخ:
ضوابط تحصيل در دوره هاي نيمهحضوري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي:
الف ـ دانشگاهها وموسسات آموزش عاليمجري دوره هاي نيمه حضوري به هيچ وجه امكان تامين خوابگاه ، وام تحصيلي و ساير اموررفاهي به دانشجويان را نخواهند داشت.
ب ـ مقرراتآموزشيدورههاي نيمهحضوري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در زمينه آموزشهاي نيمهحضوري همانند مقرراتآموزشي دانشگاه پيام نور ميباشد و تشكيل كلاسها به صورت رفع اشكال و حداكثر دو روزدر هفته با نظر دانشگاه خواهد بود.
ج ـ انتقال و تغيير رشته دانشجوياندورههاي نيمهحضوري منحصراً به دورههاي نيمهحضوري و دانشگاه پيامنور امكانپذيرخواهد بود.
د ـ به فارغالتحصيلان دوره هاي نيمه حضوري دانشگاهها وموسساتآموزش عالي با رعايت ضوابط مربوط مدرك تحصيلي رسمي مورد تاييد وزارت علوم ، تحقيقاتوفناوري باذكر عبارت «آموزش اين دوره به طريق نيمه حضوري بوده است» اعطاء ميشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)