سلام بچه ها این فرم انویدیاست ببینید میتونید کاری بکنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها این فرم انویدیاست ببینید میتونید کاری بکنید؟
دوست عزیز دقیقا میتونی بگی ککجا رو با ادیت کنم.(فایل صفحه اول بعد داننلود باز نشد)
صفحه آخر برو اون بالاش فایل برای دانلود گذاشته.
دوستان سلام
لطفا اگه کسی درایور geforce 310 برای sony cw21 داره لینکش را بگذاره . برای 7 32 بیتی می خوام.
ممنون
سلام
بنده لپ تاپ سونی مدل cw14fx دارم و آخرین درایور رو از سایت Nvidia براش دانلود کردم
گرافیکش GT 230M هست و نسخه 186.47 به طور پیشفرض همراه با ویندوز 7 روش نصب بود
حالا میخوام نسخه 197.45 رو نصب کنم که همون مشکل کذایی که اکثر دوستان دارند رو میده یعنی این:
حتی فایل ضمیمه شده اولین پست هم جایگزین کردم (با اینکه اون فایل توش اصلا 230M نداره) ولی بازم این پیغام رو میده.
چند تا فروم خارجی هم رفتم حتی فروم خود Nvidia و توی فایل تغییرات ایجاد کردم ولی بازم این پیغام رو میده
ویندوزش سون 64 بیت هوم پرمیوم هست
بنده میخوام 3D vision رو روش فعال کنم که حتما نیاز به نسخه جدید درایور داره
Last edited by H M R 0 0 7; 20-05-2010 at 13:44.
سلام
منم دقیقا به همین مشکلی که کاربر قبلی مطرح کردن دچار شدم..
لطفا راهنمایی کنید..
ممنون..
inf هایی که در پست اول قرار داده شده مربوط به نسخه 186.18 است، نه نسخه های جدیدتر. من فعلا فرصت آپدیت کردنشون رو ندارم می تونید برای جدیدترین inf ها به سایت زیر سر بزنید:
یا اینکه از درایورهای NVIDIA برای نوت بوک استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من آخرین درایور انویدیا روی لپ تاپم (asus n61 jv ) که گرافیکش gt 325m هست نصب کردم، از کجا میتونم بفهمم که درایور بخوبی نصب شده و سیستم کاملا اونو میشناسه؟ (وقتی میرم تو کنترل پنلش و اینفورمیشن رو میزنم مشخصات کارت گرافیک رو نمیزنه) حتی بازیه pes2010 رو نمیتونم اجرا کنم ، و وقتی تو تنظیماتش میرم گرافیک رو میزنه اینتل و vramش رو هم میزنه 64 !!!
الان من یک کنترل پنل برای گرافیک اینتل دارم و یکدونه برای انویدیا ! گیج شدم باید چیکار کنم؟
از دوستان خواهش میکنم جواب بدن،
ممنون
دقیقا این مشکل رو خودمم دارم ...
ولی ارورش اینه که میگه ویندوزت 32 بیتی و درایور 64بیتی است.. درحالی که ویندوزم 64 بیتی .. نمیدونم چرا اینطوریه!!
دلیل نشناختن گرافیک شما اینه که سونی تغییرات و تنظیماتی رو مطابق با سلیقه خودش در کارت و درایوری که رو سیستم نصب کرده میده
بنابراین بهترین راه حل برای دریافت درایور کارت گرافیک مراجعه به خود سایت سونی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)