تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 194

نام تاپيک: پاسخ به مباحث و سوالات رایج انجمن بحث های نرم افزاری

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 9 دی وی دی هایی که کپی کردم تو هارد رو که به صورت vob هستن رو رایت میکنم بعضی رایت میشن بعضی موقع رایت خطا میده دی وی دی میسوزه اشکال از چی هستش؟؟؟ نرم افزار رایت که راحت بشه دی وی دی های VOB رو رایت کرد چی خوبه؟؟؟ NERO هم نداره برای رایت VOB ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من می خواستم از نرم افزار virtual machine یه ایمیج بگیرم که ببرمش روی یه سیستم دیگه و بدون نصب مجدد این نرم افزار روی اون سیستم، بشه ازش استفاده کرد

میشه بگین با چه نرم افزاری و چه طوری باید این کارو بکنم؟

البته منظورم ایمیج گرفتن از ویندوز یا ایمیج گرفتن از CD و ... نیستا!

منظورم اینه که از یه نرم افزار نصب شده روی یک سیستم (مثل Virtual machine ) یه ایمیج بگیرم تا دیگه نیاز نباشه روی یه سیستم دیگه دوباره virtual machine رو نصب کنم(چون نصبش و نصب مجدد ویندوز روی اون خیلی وقت گیره!) و از این ایمیجه روی اون سیستم استفاده کنم

لطفا اگه ممکنه هر چه سریعتر کمکم کنید، خیلی عجله دارم!

با تشکر
    درود.
    با این برنامه کار نکردم ولی میدونم گزینه Export داره و شما میتونین از این گزینه استفاده کنین.
    بهتره اینجا رو یه نگاه بندازی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من با نرم افزار Ashampoo Burning Studio 9 دی وی دی هایی که کپی کردم تو هارد رو که به صورت vob هستن رو رایت میکنم بعضی رایت میشن بعضی موقع رایت خطا میده دی وی دی میسوزه اشکال از چی هستش؟؟؟ نرم افزار رایت که راحت بشه دی وی دی های VOB رو رایت کرد چی خوبه؟؟؟ NERO هم نداره برای رایت VOB ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    درود.
    برنامه Ashampoo همینطوریه!!!
    منم وقتی باهاش کار میکردم بعضی دی وی دی هارو میسوزوند.
    بهترین برنامه در Nero هست . اونم برنامه Nero Burning Rom هست.
    فقط چند نکته رو در نظر داشته باشین.
    همیشه dvd ها رو با فرمت UDF رایت کنین.
    مخصوصا اگه حاوی فایلهای تصویری هست.
    در Nero Burning Rom وقتی گزینه New رو کلیک کنید در سمت چپ پنجره از لیست فرمت ها گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کنین.
    Last edited by aqronis; 08-09-2009 at 22:37.

3. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود.
    با این برنامه کار نکردم ولی میدونم گزینه Export داره و شما میتونین از این گزینه استفاده کنین.
    کد:

درود.
    در Nero Burning Rom وقتی گزینه New رو کلیک کنید در سمت چپ پنجره از لیست فرمت ها گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کنین.
    من دی وی دی ها رو کپی کردم با پسوند vob هستن میشه از این طریقی که شما گفتی رایت کرد؟؟؟ فایلهای vob رو با nero چطوری باید رایت کرد؟؟؟ این روشی که شما میگی در تمام دستگاههای خانگی پخش میشه دیگه مشکلی نداره؟؟؟ من الان 26 دی وی دی سریال لاست رو ریختم داخل هارد حالا میخوام روی دی وی دی رایت کنم چیکار باید بکنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود.
    کد:

درود.
    آقا من با nero Express 7.5.13.4 کار میکنم اون گزینه رو نداره و دی وی دی رایت کردم این خطا رو میده. من creat dvd file رو زدم بعد فایل vob اینا داشت زدم برای رایت بعد خطا داد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم چرا این مشکل پیش میاد در صورتی که با سرعت 8 میزنم رایت بشه . دی وی دی رایتر پایونییر سری 17 هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود.
    ببین عزیزم. با نرو اکسپرس رایت نکن.
    ابتدا Nero Smart رو باز کن. بعد سمت چپ تو لیستش برنامه ای به نام Nero Burning Rom هست. البته میتونی از استارت منو و شاخه برنامه نرو و تو زیر شاخه Data برنامه nero butning rom رو اجرا کن.

بعد گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کن. دقت کن سمت راست گزینه No Multisession رو انتخاب کنی.

بعد دوفولدر VIDEO_TS و AUDIO_TS رو اضافه کن. (اینا فولدرای تو دی وی دی هستن) داخل فولدر Audio_ts خالیه و همه فایل ها تو شاخه Video_ts هستن.
    بعد هم با سرعت 4x رایت کن.

7. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود.
    ببین عزیزم. با نرو اکسپرس رایت نکن.
    ابتدا Nero Smart رو باز کن. بعد سمت چپ تو لیستش برنامه ای به نام Nero Burning Rom هست. البته میتونی از استارت منو و شاخه برنامه نرو و تو زیر شاخه Data برنامه nero butning rom رو اجرا کن.

بعد گزینه (DVD-ROM (UDF رو انتخاب کن. دقت کن سمت راست گزینه No Multisession رو انتخاب کنی.

بعد دوفولدر VIDEO_TS و AUDIO_TS رو اضافه کن. (اینا فولدرای تو دی وی دی هستن) داخل فولدر Audio_ts خالیه و همه فایل ها تو شاخه Video_ts هستن.
    بعد هم با سرعت 4x رایت کن.
    دوست عزیز دستت درد نکنه درست رایت شد فلا. آخه امروز به یکی که تو کار سیستم با اداره ما کار میکنه گفتم اینجوری میشه گفت دی وی دی رایتر مشکل داره برو عوض کن. ولی از این راهی که گفتی درست شد.
    حالا Cd-udf برای چی هستش؟؟؟؟ این UDF کلا برای چی هستش؟؟؟ من الان چند تا فایل avi از اینترنت دانلود کردم فیلم های کم حجم شده با dvd-data باید رایت کنم بعد تو سینما خانواده نشون میده؟؟؟ بعد ب خوام جدا به صورت vob رایت کنم باید تبدیل کنم درسته؟؟؟؟

در ضمن من سریال لاست رو رایت کردم الان داخل کامپیوتر با poer dvd زیرنویس نشون میده ولی داخل سینما خانواده سامسونگ میزارم subtitle میزنم هیچی نمیاره زیرنویس هم نداره در صورتی که یه فیلم دیگه گذاشتم زیرنویس رو میاره و منوی subtitle انتخاب زبان فعال هستش. مشکل از چیه؟؟ از نوع رایت؟؟؟ بعد من از طریق UDF رایت میکنم فولدر video file میاره بعد خودش اجرا میکنه ولی فیلم های دیگه رو از رو خود دی وی دی رات میکنم یا با همون vob غیر UDF رایت میکردم فیلم رو داخل دستگاه میزارم مستقیم پخش مینه
    Last edited by mrmostafa; 12-09-2009 at 21:47.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود
    خواهش میکنم.
    سی دی و دی وی دی هم مثل درایو هارد فرمت داره و فرمت های معروف ایناست:
    Iso
    UDF
    فرمت Iso یه فرمت قدیمیه و برای سی دی و دی وی دی هستش و تو همه درایوها و سیستم عاملها ساپورت میشه.
    فرمت UDF مخصوص دی وی دی و بلو رای (Blue-Ray) هست مخصوصا دی وی دی هایی که فایلهای تصویری دارن.
    به طور کلی همیشه بهتره دی وی دی رو با فرمت UDF رایت کنین.
    در مورد سینمای خانگی معمولا فایل avi رو نشون نمیده مگر اینکه تو قسمت مشخصات سینمای خانگی نوشته باشه.
    باید با برنامه Nero Vision اونا رو رایت کنی. (موقع نصب Nero باید این برنامه رو تو لیست برنامه هاش انتخاب کنی تا نصب بشه) این برنامه یه DVD Video برات میسازه. ه
    اگه هم با برنامه های میکس و مونتاژ مثل پریمیر یا ادیوس یا سونی وگاس آشنایی داری اوناهم هستن.
    البته من خودم برای ساخت دی وی دی از برنامه Sony DVD Architect استفاده میکنم که بهترین گزینست.
    Last edited by aqronis; 12-09-2009 at 21:57.

10. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    خواهش میکنم.
    سی دی و دی وی دی هم مثل درایو هارد فرمت داره و فرمت های معروف ایناست:
    Iso
    UDF
    فرمت Iso یه فرمت قدیمیه و برای سی دی و دی وی دی هستش و تو همه درایوها و سیستم عاملها ساپورت میشه.
    فرمت UDF مخصوص دی وی دی و بلو رای (Blue-Ray) هست مخصوصا دی وی دی هایی که فایلهای تصویری دارن.
    به طور کلی همیشه بهتره دی وی دی رو با فرمت UDF رایت کنین.
    در مورد سینمای خانگی معمولا فایل avi رو نشون نمیده مگر اینکه تو قسمت مشخصات سینمای خانگی نوشته باشه.
    باید با برنامه Nero Vision اونا رو رایت کنی. (موقع نصب Nero باید این برنامه رو تو لیست برنامه هاش انتخاب کنی تا نصب بشه) این برنامه یه DVD Video برات میسازه. ه
    اگه هم با برنامه های میکس و مونتاژ مثل پریمیر یا ادیوس یا سونی وگاس آشنایی داری اوناهم هستن.
    البته من خودم برای ساخت دی وی دی از برنامه Sony DVD Architect استفاده میکنم که بهترین گزینست.
    نه AVI رو ساپورت میکنه چون داخل فلش ریختم زدم به دستگاه پخش کردش.
    این برنامه Sony DVD Architect کار باهاش سادست؟؟؟ لینک دانلود داری بزاری؟؟؟ ممنونم

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من می خام بدو نم راهی وجود داره که آپدیتهای ویندوزمونو نگه داریم وقتی می خواهیم ویندوز عوض کنیم و من در اول بوت ویندوز اف9 رو می زنم وروی اکسپرس ریکاوری می رم وبک اپ می گیرم ایا این کافیه هر وقت بخام ری استور کنم بر می گرده ممنونم

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    چطور میشه یه نوشته رو یا بهتر بگم یک حرف رو کشیده تایپ کرد.در ضمن فتحه و کسره و ضمه و تشدید و اینا رو چجوری بذارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •