در كل osc اسكريپت چندان جالبي نيست
قديمي هم هست و امنيت مناسبي هم نداره
توي ايران چون اين اول از همه فارسي شده
براي همين اين همه طرفدار داره
بقيه هم فقط براش قالب طراحي كردند
و پيشرفت خاصي هم نداشته
در كل osc اسكريپت چندان جالبي نيست
قديمي هم هست و امنيت مناسبي هم نداره
توي ايران چون اين اول از همه فارسي شده
براي همين اين همه طرفدار داره
بقيه هم فقط براش قالب طراحي كردند
و پيشرفت خاصي هم نداشته
بين اين همه ... كدومش فارسي خوب ساپورت مي شه ؟... با بانك هاي ايراني مي خونه ... و تقريبا هم كم هزينه است؟
فعلاً 2 تا فروشگاه ساز رایگان فارسی بیشتر وجود نداره که با بانک های سامان کار می کنه1-فارسی کامرس 2-جوملا(که لینک اخرین ماژول فروشگاه ساز فارسی مربوط به جوملا ( VirtuMart ) رو می تونی از همین تاپیک پیدا کنی و دانلود کنی) ماژول بانک سامان هم براش وجود داره... سومین گزینه فروشگاه ساز رایگان پرستاشاپ هست که هنوز تو مرحله فارسی سازی هستش ... اما در مورد فروشگاه سازهای فارسی پولی بهتره آقای محسن خان که با این سیستمها آشنا هستند نظر بدن و من چون آشنایی کامل با همشون ندارم نظری نمیدم...
دوستان فکر می کنم در حال حاضر بهترین نسخه os commerce نسخه cre loaded هست که همون os commerce قالبمند هست از دوستان اگه کسی تمایل داره به این تاپیک سری بزنه و در صورت موافق بودن به من پیغام خصوصی بده تا با هم شروع به فارسی کردن این نسخه از os commerce بکنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا رو اسکریپت های مثل Shop-Script یا ZenCart یا ViArt کار نمی کنید ؟
دوست عزیز قبول دارم که این اسکریپتها کامل تر از os commrcre یا cre loaded هستن اما فارسی سازی اونها خیلی سخت تر از os commerce هستش در ضمن مازول های فارسی برای os commerce خیلی زیاده که شما با یه کم جستجو راحت می تونی اونهارو پیدا کنی قضیه Licence هم وجود داره که به نظر من خیلی اهمیت داره
من همه اینارو رو local نصب کردم !
مثلاً Viart رو راحت میشه فارسی کردد ! چون تو پنل مدیریتش این امکان رو داره که برای عبارات انگلیسی معادل بنویسی !
تازه قالب های زیادی با خودش داره ! از همه مهم تر اینه که مثلshop-script تمپلیت tpl.htm داره که راحت می تونی دستکاری بکنی !
یعنی مشکلات چپ به راستش رو میشه از بین برد !
من shop-script رایگان رو دست کاری کردم ! کاری کردم وقتی می خوای محصولی معرفی کنی ازت یه لینک بگیره (برای چرداخت هنگام تحویل) .زمانی کاربر می خواد خرید کنه هم میتونه رو آیکن خرید پستی کلیک کنه هم میتونه نقدی بخره !
حالا اینارو که انجام دادم در شرایطیه که اصلاً php بلد نیستم !
من مطمئن هستم که همون وقتی رو که واسه بقیه سیستمها گذاشتی واسه farsi commerce یا cre loaded بزاری خیلی زود به همون نتیجه می رسی .... بزار خیالت رو راحت کنم شما اگه تو فروشگاه سازهای فارسی جستجو کنی متوجه میشی که 50% این فروشگاه ها از os commerce استفاده کردن که مطمئن هستم باز هم بیشتر از این میشه
مشکل اینجاست که دستکاری توشون خیلی سخته !
کلاً در حال حاضر از 2 روش پرداخت استفاده میشه
1.پرداخت هنگام تحویل
2.پرداخت آنلاین
که گزینه اول بیشتر استفاده میشه !
واسه گزینه اول اصلاً نیازی نیست سیستم پیشرفته داشته باشیم چون طرف رو یه لینک کلیک می کنه و سفارش میده !
یعنی سایت اصلی فروشگاه اصلاً خرید رو ثبت نمی کنه !
یه فروشگاه هست که اسمش پارس پی هست ! احتمال 99% از Shop-Script استفاده کرده !
قیمت پیشرفته ترینشم 90000 تومنه !
از نظر من از کامرس خیلی بهتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)