LG...Life'sGood
سلام!کفم برید!باز هم الجی گل کاشت!احتمالا کارکنان بخش موبایل الجی بر سخنان جناب perjixen و saman65 توجه ویژه ای داشتن(8 مگاپیکسل و وای فای و جی پی اس و تاچ اسکرین و جاوا!!!!![]()
LG...Life'sGood
سلام!کفم برید!باز هم الجی گل کاشت!احتمالا کارکنان بخش موبایل الجی بر سخنان جناب perjixen و saman65 توجه ویژه ای داشتن(8 مگاپیکسل و وای فای و جی پی اس و تاچ اسکرین و جاوا!!!!![]()
Last edited by rainysky50; 06-09-2008 at 05:54.
واقعا فکر می کنی رفتم از ویکی ترجمه کردم آوردم ؟؟؟؟؟!!!!!1
اگر راجع به روتینگ یه چیزایی خونده باشی می بینی که روتینگ از ارتباط سریال پیچیده تره و لازم نیست حرفمو از ویکی پدیا کپی پیست کنم تا حرفم مستند باشه ( نکنه شما همیشه اینجوری پست می دی که فکر کردی ما هم مثل شماییم ؟!!!!)
سوال دوستمون نابخشوده این بود که چرا بردشون فرق می کنه ، منم ثابت کردم که فرقی در عمل برای موبایل نمیکنه ، بلکه در پی سی فرق می کنه ! که تازه در پی سی هم اگر برد وایفایمون PCI باشه فرق میکنه ، وگرنه تو جدیدتر ها خیلی خلاصه تر شدن !!!!
شماییکه هنوز نمیدونی که فرستنده و گیرنده UART برای ارتباط سیمی کافیه و برای بی سیم نیاز به مدولاتور+تقویت کننده +آنتن (=transmitter) هست لااقل از تو ویکی پدیا بخون بعد که یاد گرفتی اون موقه بیا واسه من UART رو معنی کن !!!!!!
نمی دونم راجه به سیستم عامل چی میدونی ، ولی برنامه ای که رابط بین کاربر و سخت افزار میشه و امکانات اون سیستم رو در اختیار کاربر میذاره که کاربر نخواد صفر و یک به سیستم بده ، بهش میگن سیستم عامل ، و این برنامه بسته به اون میکرو یک بار در رام اون سیستم نوشته میشه و دفعات بعدی هر بار سیستم ران میشه اجرا میشه و علت اینکه سیستم عامل گوشی های به اصطلاح بدون سیستم عامل شناخته شده نیستن اینه که سیستم عامل هر کدوم از این گوشیها با گوشیهای دیگه تفاوت می کنه.
حتی قبل از این که جاوایی بیاد رو گوشی ها ( زمان 3310 رو عرض می کنم ) هم گوشی ها سیستم عامل داشتن. سخت افزار بدون برنامه عملگر (سیستم عامل) بی معنیه.
Last edited by gmt325gh; 06-09-2008 at 09:41.
فکر نمیکنم مطمئنم .. خوب اشکالی هم نداره در جهتی استفاده بشه که اطلاع رسانی درست بشه نه اینکه برای اثبات حرفت جوره دیگه جلوه بدیش ... این نوشته زیر یعنی چی ؟واقعا فکر می کنی رفتم از ویکی ترجمه کردم آوردم ؟؟؟؟؟!!!!!1
اگر راجع به روتینگ یه چیزایی خونده باشی می بینی که روتینگ از ارتباط سریال پیچیده تره و لازم نیست حرفمو از ویکی پدیا کپی پیست کنم تا حرفم مستند باشه ( نکنه شما همیشه اینجوری پست می دی که فکر کردی ما هم مثل شماییم ؟!!!!)
سوال دوستمون نابخشوده این بود که چرا بردشون فرق می کنه ، منم ثابت کردم که فرقی در عمل برای موبایل نمیکنه ، بلکه در پی سی فرق می کنه ! که تازه در پی سی هم اگر برد وایفایمون PCI باشه فرق میکنه ، وگرنه تو جدیدتر ها خیلی خلاصه تر شدن !!!!
اگر راجع به روتینگ یه چیزایی خونده باشی می بینی که روتینگ از ارتباط سریال پیچیده تره
وایفای از ethernet یا TCP/IP ) استفاده میکنه در حالی که بلوتوث مثل USB کار میکنه (ارتباط سریال)
Ethernet خودش از نوع ارتباط سریاله که شما میخوای متفاوت جلوه بدی × تناقض×
بعدش چه ربطی داره روتینگ که کارش مسیریابی مثلا آی پی هست رو با ارتباط سریال مقایسه میکنی که نوعی از ارتباط هست ؟ اصلا چه ربطی به هم دارند که پیچیده تر باشه -- در Ethernet که از روتینگ استفاده میشه خودش مثالی از ساختار ارتباط سریاله ! اونوقت پیچیده تره ؟
درباره پرسش شما جواب دادی :
اولا که وای فای روتر نیست و روتر بخشی از سیستم وای فای هست که شما گفتی نیاز به کلاک و حافظه و فلان داره که همینا از UART متفاوتش میکنه ---بلوتوث مستقیم اطلاعات رو از یو اس بی میگیره و بدون تغییر خاصی می فرسته ( یعنی UART + Tramnsmitter) در حالی که وایفیای یک روتر هست و نیاز به کلاک و حافظه و .... داره .
خود UART هم ساعت و حافظه و .... داره این ساختارش :
• a clock generator, usually a multiple of the bit rate to allow sampling in the middle of a bit period.
• input and output shift registers
• transmit/receive control
• read/write control logic
• transmit/receive buffers
• parallel data bus buffer
پس اینم ×تناقض×
در همون مقاله که شما درست نخوندیش نوشته معمولا UART ها شامل ساعت و حافظه و ...اجزای بالا هستند در میکرو کنترولر قرار میگیرند :
UARTs are now commonly included in microcontrollers
و نگفته در کامپیوتر اینجوری نیست در موبایل اینطوریه ---کلا اینجوریه ! در حالی که شما نوشتی :
بازم ×تناقض×اما همه این حرفا وقتی معنی میده که راجع به پی سی حرف بزنی !!!! در موبایل ها همه چیز با هم در یک پکیج قرار میگیره( میکرو کنترولر)
حالا برو مطلب جمع کن جواب بده (ولی یادت باشه مقاله رو درست بخونی تا تناقض نگی)
=========================================
OK برگردیم به بحث تاپیک ... سایت SMAPE نوشته این گوشی واسط اکتبر وارد بازار میشه در حالی که دو گوشی از کمپانیهای رقیب C905 & i8510 زودتر وارد بازار میشن حتما یعنی سپتامبر.
Last edited by ^^ HAMID ^^; 06-09-2008 at 11:25.
کجای کاری حمید ؟
فروش 8510 سامسونگ تو انگلستان آغاز شده
اورنج سیم فری شو میفروشه
ماهی 35 پوند 18 ماهه!!
چیییییییییی میگی ؟
ولی خوب میده ها جمعا میشه یک ملیون تو هیجده ماه --معامله خوبیه ! این سامسونگم خیلی بلا ه ! سریع ریخت تو بازار ببین کی گفتم اگه 2009 جای نوکیا رو نگرفت .
این سی 905 کی میاد ما بریم بخریم --- من 400 چوق بیشتر پول ندارم![]()
حمید جان
اگه اینطور که میگی: اینترفیس se قشنگه - کار باهاش اسونه - سیستم عاملش حرف نداره - خیلی زیبا هست و ....
پس چرا فروشش کم شده؟؟؟؟؟؟
الان lg در رده 4 ام هست و فقط با یک درصد اختلاف موتورولا در رده 3ام هست!!!
و se در رده 5!
در مورد مدت زمان عکس گرفتن ویوتی چون من خودم دارم خیلی کمه.اگه اون رویویی که در مورد 5 مگاپیکسلی هاست رو ببینی سریع ترین گوشی در این زمینه هست(احتمالا گوشیی که تو گفتی سرعتش کمه LG KG920 هست که چون اولین 5 مگاپیکسلی جهان بود اشکالاتی داشت)
در ضمن
اولا بگم که قبل از آیفون LG PRADA بود که صفحه نمایش 3 اینچی لمسی داشت!
ثانیا الان گوشی های لمسی خیلی راحت تر از دیگر گوشی ها هستند ودنیا هم به این سو حرکت میکنه!
حمید جان
اگه اینطور که میگی: اینترفیس se قشنگه - کار باهاش اسونه - سیستم عاملش حرف نداره - خیلی زیبا هست و ....
و se در رده 5!
در مورد مدت زمان عکس گرفتن ویوتی چون من خودم دارم خیلی کمه.اگه اون رویویی که در مورد 5 مگاپیکسلی هاست رو ببینی سریع ترین گوشی در این زمینه هست(احتمالا گوشیی که تو گفتی سرعتش کمه LG KG920 هست که چون اولین 5 مگاپیکسلی جهان بود اشکالاتی داشت)
در ضمن
ثانیا الان گوشی های لمسی خیلی راحت تر از دیگر گوشی ها هستند ودنیا هم به این سو حرکت میکنه!
منظور من اینه وقتی مموریش پر میشه تو فایل منیجر سرعتش کم میشه -- 30 ثانیه طول میکشه عکس رو بیاره 15 ثانیه طول میکشه رو عکس زوم کنه این متنش :حمید جان
و se در رده 5!
در ضمن
ثانیا الان گوشی های لمسی خیلی راحت تر از دیگر گوشی ها هستند ودنیا هم به این سو حرکت میکنه
در مورد فروش یه بار قبلا توضیح داده بودم که همه چیز اینترفیس نیست -- تاخیر در ریلیز گوشی -- یه نقصی تو امکانات گزاشتن خودش باعث فروش گوشی میشه مثل همین رکورد فیلم qvg@30 هر کی میشنوه ضد حال میخوره میره سراغ گزینه های دیگه.the picture and file manager is not that wonderful after all. its performance decreases dramatically when ur memory card starts to fill up to the max point. the lag can be up to 30 seconds for a picture and abt 15s for zooming into a picture. that really irritating in a way if u take alot of snap shots here and dere.and another thing abt the file manager...for sounds and songs part...there seems to ba a big problem because u cant transfer a bunch of files into another folder at one go and thus u get a messy folder clustered with all sorts of songs that u put in. i tried to sort all the songs into the folders but it was incredibly irritating cus u have to do it one by one.
منم قبول دارم استفاده از گوشیهای لمسی راحتترند حرفی نیست ولی این طرحها به نظر من دیگه تکراری شده البته این نظر منه شاید خیلیها دوست داده باشند نظرشون محترمه.
کسی از قیمت احتمالی kc910 خبر نداره؟؟؟
حالا بزار معرفی رسمی بشه . بعد قیمت بخوا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)