is anybody on!!!!
دارم کم کم گرم میشم یه ضرب شستی به بچه ها نشون میدم
مصطفی بازم از من باختش
الان که میبینید نیستش رفته با هیئت مدیره تیمش مشورت بکنه تا مدیرعامل و سرمربی به علت نمایش های ضعیف و باختهای متوالی برکنار بشن.
با حسین هم داشتم بازی میکردم و در شرف باخت بودم که مادرم اومد و به زور مجبورم کرد کامپیوترو خاموش کنم.![]()
طی هفته آینده مدیرعامل عوض میشه.
ما یه بودجه درخواست کردیم از سازمان تربیت بدنی اگر موافقت بشه بدهی سرمربی های قبلی رو میدیم.
الان ارتش من خیلی وقته حقوقشون پرداخت نشده.
همون ویچ کینگ روحیه جنگیدن نداره.
اگر وضع همینجوری پیش بره میرم یه تیم دیگه.
سلام!!!حدود 2 ساعت برق ما رفته بود!!!قرار بود با بردیا بازی کنم اما نشد چون برق رفت!!!!
من امادم هر کی هست بیاد بازی؟!؟!؟!!
اقا راستی از فردا هر کی تیم اصلیش رو انتخاب کنه!!!!!
تیم من:Elves
سلام دوستان!!توصیه!!!
وقتی تو نتوورک روم میرید و موفق میشید اگر وقتی رو ضربدر Ready کلیک می کنید وبعد از
چند ثانیه دوباره رفت اونی که روم رو ساخته باید سریع تا ضربدر Ready طرفش نرفته روی
Start game کلیک کنه!!!!!!
در ضمن این اقای diablooo که هم که این رو نمی دونست اخرش که نتونست گفت:
agha ma berim bazie onlline aslekhodenmono bokonim sangin tarim!!!
بیا این رو بخون این قدر هم صدا نده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
یه خارجی این رو فهمید(max(یونانیه!!!!)حالا دیگه نمی دونم!!؟!؟!؟!
پس یادتون بمونه!!!!
دوست خوب من اسم شما رو نمی دونم اما من 3 ساله دارم این بازیو میکنم با بهترین بازی کن های دنیا تو لدر رسمی شرکت EA اونوقت من بلد نیستمStart game بزنم یا شما که چند روزه دارین اون هم دزدکی این بازیو میکنین با پچ غیر رسمی و یک برنامه خراب که همه با اون مشکل دارن شما که یک عضو تازه وارد هستین بهتره حرمت افراد قدیمیو داشته باشین و سبک صحبت کردنتونو عوض کنید من به خاطر دوستان خوب مثل بردیا و مصطفی هست که این جوری چند روزه بازی میکنم وگرنه که بازیه خودمو میکنم
اوف
تا الان داشتم با مصطفی بازی میکردیم
به نتیجه تساوی رضایت دادیم چون هر2 به راحتی حمله های همدیگه رو دفع میکردیم
2ساعت نبرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)