مثلا چند روزه اومده پس چرا تو شهر ما نیستش.![]()
مثلا چند روزه اومده پس چرا تو شهر ما نیستش.![]()
داشتن این باگ های تابلو و شرم اور به همراه port ضعیف بازی های بزرگ برای pc همیشه از خصوصیات بارز و جدا نشدنی این platform بوده که دیگه طبیعی هست و نیاز به عنوان کردن نداره
همون بس مصاحبه مسولین شرکتی مثل eidos در مورد جایگاه و بازار pc تو video game industry
آره.دیگه رو بازی های pc زیاد کار نمیشه.چون زیاد به صرفه نیست.مردم دیگه برای بازی از کنسول استفاده می کنن
و از کامپیوتر دیگه کمتر استفاده میشه به همین دلیل.مثلا ببین:
saints raw2 تو کنسول و پی سی خیلی فرق می کنن.
سلام.دوستان منم امروز این بازیو گرفتم.گرافیک که در حد عالی بود.هیچ باگی هم نداشت.خداییش یه لحظه تو نقشه تا آخر زوم کنید بعد تا آخر کوچیک کنید.خداییش خیلی بزرگه.
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن رو داره یا نه؟
بستگی داره چه چیزی مد نظرت اگه یه گرافیک توپ با یه گیم پلی عالی همراه14000 کلیومتر مربع زمین میخوای 100 در صد ارزش داره.شک نکن.![]()
لطفا فقط از گزینه تشکر استفاده کنید تا باعث نداخل و ناراحتی مدیران نیشه.با تشکر
خوب من بازی رو امروز برای xbox 360 گرفتم
بازی فو ق العادست
محیط های فوق العاده بزرگ
گرافیک فوق العاده بازی ( به خصوص effect های مربوط به HDR که وقتی بین درخت ها میری ایجاد میشه )
Effect های عالی تغییر اب و هوا
کنترل فوق العاده
هیجان بالا و ...
من که کاملا از خریدم راضی هستم و این Game یک بازی ارزشمند هست
وسعت 14400 کیلومتر مربعی بازی نگه داشتن دگمه گاز رو طلب میکنه اساسی
( این ها تجربیات از نسخه کنسولی بود . روی pc ممکنه دنیایی 180 درجه متغیر رو رویت کنید )
با عرض پوزش از مدیریت:
اینجور که شما دم به دقیقه توی تاپیکهای مختلف این pc بی زبون رو میکوبی من حدس میزنم که یا بابات صاحب امتیاز play station sony هست یا خودت نماینده انحصاری xbox تو ایرانی
اشتباه نشه من خودم طرفدار هیچکدوم نیستم یعنی بهتر بگم( طرفدار هر کدوم بهتره ) ولی خداییش این pc بی نوا باهات چی کار کرده که اینقدر باهاش لجی؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)