تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 155

نام تاپيک: Harry Potter and the Half-Blood Prince

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

تو پایتخت حتی یک مغازه هم بازی رو نمی فروخت!!!!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بازي رو نديدم من هنوز كسي زحمت دانلودش رو نكشيده توي اروميه فقط كبير سافت بازي ها رو دانلود مي كنه كه البته فكر كنم خبر ندارند كه هري پاتر ريليز شده شايد گول نمره كم بازي رو خوردن البته قربون اين مملكت بهشتيمون برم اونقدر كوبيد هري پاتر رو كه الان هيچ كس ويديو گيمش رو هم نميشناسه و تعداد كمي ارزش اين هري پاتر رو مي دونن.
    گيم اسپات 3 تا رنك ميده ، يكي منتقدان ، يكي گيم اسپات و يكي گيمرها !! همه كم لطفي ؟؟ بازي هاي هري پاتر اكثرآ مزخرف بود مثه فيلم هاش!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

گيم اسپات 3 تا رنك ميده ، يكي منتقدان ، يكي گيم اسپات و يكي گيمرها !! همه كم لطفي ؟؟ بازي هاي هري پاتر اكثرآ مزخرف بود مثه فيلم هاش!
    عجــــــــــــــــــــــب !

میانگین امتیاز گیمرها به بازی :

PC : 7.4 با 76 نفر !

XBOX360 : 8.0 با 26 نفر

PS3 : 6.4 با 36 امتیاز دهنده !

میانگین امتیاز سایت های مختلف هم همون 7.0 میشه ! فکر نمیکنم 7.0 امتیاز مضخرفی باشه ! شما اگه با یه بازی مشکل دارید سعی نکنید بازی رو زیر سوال ببرید . اگه شما به بازیی که زیر 9.0 میگیره میگین مسخره اون مشکل خود شماست !

4. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

عجــــــــــــــــــــــب !

میانگین امتیاز گیمرها به بازی :

PC : 7.4 با 76 نفر !

XBOX360 : 8.0 با 26 نفر

PS3 : 6.4 با 36 امتیاز دهنده !

میانگین امتیاز سایت های مختلف هم همون 7.0 میشه ! فکر نمیکنم 7.0 امتیاز مضخرفی باشه ! شما اگه با یه بازی مشکل دارید سعی نکنید بازی رو زیر سوال ببرید . اگه شما به بازیی که زیر 9.0 میگیره میگین مسخره اون مشکل خود شماست !
    به قول خودت "عزيز دل" ، krauser گفت كه گيم اسپات كم لطفي كرده و كم داده، منم گفتم كه گيم اسپات 3 تا رنكينگ داره و اگر 6 داده پس گيمرها كم دادن. خودم كه نگاه نكردم!

2-من هم نگفتم از اين بازي خوشم نمياد!!اين سري رو كه بازي نكردم كه بخوام نظر در مورد سري جديدش بدم!قبلياش كه خوب نبود منظورم اينه كه به هيچ وجه در حد كتابش نبود!!

3-شما هم وقتي منظور كسي رو درست نمي فهميد ، شخصيت رو نبريد زير سوال(؟)

4-زير 9 ؟ رو Xbox با 26 نفر گرفته 8 !! ولي رو بقيه ي كنسولها زير 8 گرفته ، پس در كل زير هشت هست!!
    اگه بخوايم اينجوري حساب كنيم ، نمره ي 4 هم زير 9 هست

5-اگر وبسايت بزرگي مثه GameSpot از نظر خودش مياد به يه بازي 5 ميده ، دليل بر اين نيست كه با اين بازي كدورت دارند!! چون يك يا دو نفر نظر نميدن! اونها همه چيز بازي رو مي سنجن و نه فقط نگاه ظاهري!

در آخر::اين بحث رو كشش ندين ، سوء تفاهمي بيش نبود::

الان گيم اسپات رو PC من بالا نمياد!!‌ شما مشكل ندارين؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ريتينگ IGN به Harry Potter and the Half-Blood Prince

psp:4.3
    XBOX360:7.7
    PS3:7.7
    PC:7.5
    DS:4.3

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

توضيحات و عكس هاي بازي براي كنسول XBOX360 از IGN :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه حالا كاري به بحث ندارم ولي واقعا هري پاتر توي ايران هميشه مورد كم لطفي قرار مي گيره هميشه. ما ايرونيا فرهنگمون ايجاب نمي كنه كه با چيزهايي مثل هري پاتر روبرو بشيم يعني مخ ما ايرونيا تعطيل تر از اين حرفاست. واقعا چيزي كه توي آمريكا و اروپا سر اون سر و دست مي شكنن توي ايران كانال هاي تلوزيوني ما ميان و بر عليه اش مستند مي سازن. اينم از بازيش كم مونده يه هفته بشه بازي ريليز شده هنوز خبري از بازي نيست هر روز 2 بار زنگ مي زنم گيم فروشي ها هي ميگن خبري ازش نيست. واقعا كه... تازه بازي قبلي كه خيلي توپ بود براي من جداي از يك گيم هست منو به شهر آرزوهام مي بره به هاگوارتز به دناي جادويي به بطن هري پاتر مي بره. هري پاتر بودن يعني اينكه به كمال رسيدن منطقي. اينا تجربه هايي هستند كه براي فن هاي يك چيز مثل آرزو مي مونه. فقط مي تونم بگم توي ايران هيچ چيز به خوبي چيزي نيست كه هميشه انتظارش رو دارم. توي ايران فقط دلخوشي هامون سركوب شده نمونه اش هم همين بازي هري پاتر هست. نمونه هاي ديگه اش رو هم خودتون مي تونيد پيدا كنيد. خيلي سخت نيست. من نمي دونم اين گيم اسپات مال كدوم كشور هست ولي هر چي هست بي برو برگرد با هري پاتر مشكل داره

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

نه حالا كاري به بحث ندارم ولي واقعا هري پاتر توي ايران هميشه مورد كم لطفي قرار مي گيره هميشه. ما ايرونيا فرهنگمون ايجاب نمي كنه كه با چيزهايي مثل هري پاتر روبرو بشيم يعني مخ ما ايرونيا تعطيل تر از اين حرفاست. واقعا چيزي كه توي آمريكا و اروپا سر اون سر و دست مي شكنن توي ايران كانال هاي تلوزيوني ما ميان و بر عليه اش مستند مي سازن. اينم از بازيش كم مونده يه هفته بشه بازي ريليز شده هنوز خبري از بازي نيست هر روز 2 بار زنگ مي زنم گيم فروشي ها هي ميگن خبري ازش نيست. واقعا كه... تازه بازي قبلي كه خيلي توپ بود براي من جداي از يك گيم هست منو به شهر آرزوهام مي بره به هاگوارتز به دناي جادويي به بطن هري پاتر مي بره. هري پاتر بودن يعني اينكه به كمال رسيدن منطقي. اينا تجربه هايي هستند كه براي فن هاي يك چيز مثل آرزو مي مونه. فقط مي تونم بگم توي ايران هيچ چيز به خوبي چيزي نيست كه هميشه انتظارش رو دارم. توي ايران فقط دلخوشي هامون سركوب شده نمونه اش هم همين بازي هري پاتر هست. نمونه هاي ديگه اش رو هم خودتون مي تونيد پيدا كنيد. خيلي سخت نيست. من نمي دونم اين گيم اسپات مال كدوم كشور هست ولي هر چي هست بي برو برگرد با هري پاتر مشكل داره
    كامل درك مي كنم،اين حس رو هركي كتابش رو خونده باشه پيدا مي كنه،شايد من نسخه هاي قبل رو روي PC بازي كردم اينجور به نظر مي رسيد.صدا و سيما هم كه اصلآ حرفش رو نزن... .
    من قبلآ رو حساب كتابهاش بازيش رو مي گرفتم كه رو PC خوب نبود!!اين يكي رو مي گيرم ، ببينم چجوريه!!اميدوارم در حد كتابش حال كنيم!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

الان گيم اسپات رو PC من بالا نمياد!!‌ شما مشكل ندارين؟
    !

ولی در کل من خودم به شخصه اصلا GS رو قبول ندارم برای امتیازایی که میده !

12. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

!

ولی در کل من خودم به شخصه اصلا GS رو قبول ندارم برای امتیازایی که میده !
    حتي امتيازهايي كه گيمرهاش مي دن ؟خود GS خيلي سخت گيره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •