لطفاً این قسمت رو کامل بخونین:ای ول اینو خوب اومدی که شدیدا با شما موافقم و لا اقل در این یه مورد 5610 سرتر از k800 هست اینو مطمئنم عکسای 5610 از نظر رنگ با جسم واقعی مو نمیزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً این قسمت رو کامل بخونین:ای ول اینو خوب اومدی که شدیدا با شما موافقم و لا اقل در این یه مورد 5610 سرتر از k800 هست اینو مطمئنم عکسای 5610 از نظر رنگ با جسم واقعی مو نمیزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم وقتی این گوشی 310 تومان بود خریدم ولی متسفانه چون در مسافرت بودم داخل جلدش خونه مونده بود در مورد حرفیه بودن k800 حرفیه تر هست ولی در کیفیت عکس ها در مقابل 5610 کم میاره در مورد در مورد خوردن به خاطر این بود که واقعا همینطور بوده ولی دوستان هم چپ میرفتن راست میرفتن میکفتن دوربین k800 از 5610 و n73 بهتره k800 در روز حریف 5610 نمیشه چه برسه که n73 که اونقدر رنگهارو زیبا و شارپ مکینه تنها برگ برنده k800 یا k810 جلو 5610 و n73 فقط تاریکی مطلق هست در مورد اینکه شما گوشی باز هستید شکی نیست ولی بعد نیست بدونید من 4ساله درام داخل تعمیرات موبایل کار میکنم اگه جنوب کسی هست بفرما ادرس مغازه میدم رایگان گوشی تعمر میکنم ( رفاقتی) و با گوشی های سونی و نوکیا زیاد کار و تعمیر کردم هر شب میام خونه کلی گوشی دستمه که یم چنتا من بر میدارم خونه تعمیر میکنم چنتا هم شریکم و هر شب چند گوشی دستم هست که تازه بعضی هاشون نزدیک به یک ما دسته ما می مونه من عادت دارم گوشی که میارم خونه درست کردم جیکو پیکشو در میارم همانطور که با ضربات شدید کلید حرکتی 5610 میکنه با ضربات شدید دوربین k800 k750 k810 خراب میشه این تجربه 4 سالمه اگه سوالی در مورد تعمرات بود من در خدمتم فقط در مورد نوکیا و سونی اریکسون
قبول کن دوربین 5610 در روز و جاهایی که نور باشه یا کمی نور کم باشه برتر از k810 هست در تاریکی مطلق هم دیدن چقدر به k810 نزدیک بوده اخرین ورژن 6.60 نویز دوربین رو خیلی کمتر کرده و کیفیت رو کمی بالاتر بورده ولی به طور کلی به k810 در شب نمیرسه در مورد همین عکس شما نمیدونم چرا سبز شده مال ما که نیست ولی میبیند که جزئیات رو خیلی واضح نشون داده ولی در k800اینطور نبوده نمیگم دوربین 5610 کاملا k810 رو میخوره هیچووقت نگفتم ولی در روز ومخصوصا فکوس عالی 5610 که عکسهایی عالی اییجاد میکنه تازه من برای اینکه عادلانه باشه سری اول تست کردم اگه میخواستم واقعا 5610 بهتر برنده شه می رفتم k810 جدید هستند و در مورد تنظیمات دستی k800 اگه قرار بر اینه ما هم بلدیم اون عکس پست های اول هست از یک نوشته شما گرفته مه 5610 نور رو پخش کرده فلش رو خاموش کنید و حالت day... جلوش فراموش کردم چی نوشته ولی گزینه دوم هست بزارید بیبینید کدوم خوانا میشه یا عکس عول بدون فلش نور دوربین رو 3 درجه بیشتر دوباره همون حالت که گفتم بزارید بیبینید کدوم بهتره واسه عکس های دیگه هم توضیح لازمه؟ من فکر میکنم این بحث تمومشه بهتره نتیجه اینه که در روز و جاهایی که کمی نور کم هست 5610 ولی عکس k810 به 5610 نزدیکه و در تاریکی مطلق k810 ولی بازم عکس های 5610 خیلی نزدیک به k810 هست در نتیجه نه میشه گفت دوربین 5610 بهتر نه میشه گفت دوربین k810 هردو دریک شرایط کارایی بهتر دارند نظر شما چیه اقا مهران ( هم اسم هستیم) فکر نمیکنم حرفی باقی مونده باشه![]()
من گفتم هنوزم ميگمببخشید فراموش کردم کی میگه ماکرو k800 بهتر از 5610 هست؟ برید فلش 5610 رو خاموش کنید از یک نوشته عکس بگیرید بیبینید کدوم خوانا تر هست یا اینکه عکس از یک گل بود من گذاشتم فکر کنم دیده باشید عکس 5610 خیلی واضح و طبیعیتر و زیباتر بود
اون عكسي كه شما ميگين را ديدم خوب بود
اما اين عكسها را نگاه كنيد
خودتون قضاوت كنيد
![]()
خوب عکسهای هر دو گوشی هستن. شاید بهتر باشه بذاریم شخص (یا اشخاص) ثالثی بیاد و نظر بده.من فکر میکنم این بحث تمومشه بهتره نتیجه اینه که در روز و جاهایی که کمی نور کم هست 5610 ولی عکس k810 به 5610 نزدیکه و در تاریکی مطلق k810 ولی بازم عکس های 5610 خیلی نزدیک به k810 هست در نتیجه نه میشه گفت دوربین 5610 بهتر نه میشه گفت دوربین k810 هردو دریک شرایط کارایی بهتر دارند نظر شما چیه اقا مهران ( هم اسم هستیم) فکر نمیکنم حرفی باقی مونده باشه
من الان K850 دارم ولی قبلش که k800 داشتم یکی از رفقای دانشگاه 5610 داشت. واسه عکس گرفتن از جزوه ها من مجبور بودم از 50 صفحه عکس بگیرم و بعد واسه بقیه بلوتوث کنم. میدونید چرا ؟
اقای Punisher ، دوست عزیز ، اقای محترم ، به نظر من شما دارید خودتونو خسته میکنید.قبول کن دیگه K800 دوربین بهتری داره. درباره این گوشی 2 سال پیش زیاد بحث شده ، همه هم قبول کردن که بهترین 3 مگا پیکسلیه. شاید شما بلد نیستی دوربینو تنظیم کنی.من میتونم عکسی بهت نشون بدم از ماکروی k800 که اگه نگم k800 انداخته ، فکر میکنی عکس یه دوربین دیجیتال باشه.اون وقت داری با 5610 که اصلا ماکرو یا به قول نوکیایی ها Close up نداره مقایسش میکنی ؟
شما یه بار میای میگی خسته شدم و خداحافظ بعد بلا فاصله میای یه پست دیگه میدی ؟
k800 مطمئن باش بهتره حتی اگه سایز عکس k850 رو روی 3 بزاری و با k800 مقایسه کنی باز مال k800 بهتره.بابا الکی که بهترین گوشی سال 2006 نشد.ولی الان سال 2008 هست و این بحثا دیگه به درده کسی نمیخوره.چون نه کسی میره k800 میخره نه 5610 الکی گرون.واقعا من نمیدونم این گوشی چی داره که 270 تومن قیمتشه.
من الان K850 دارم ولی قبلش که k800 داشتم یکی از رفقای دانشگاه 5610 داشت. واسه عکس گرفتن از جزوه ها من مجبور بودم از 50 صفحه عکس بگیرم و بعد واسه بقیه بلوتوث کنم. میدونید چرا ؟
اقای Punisher ، دوست عزیز ، اقای محترم ، به نظر من شما دارید خودتونو خسته میکنید.قبول کن دیگه K800 دوربین بهتری داره. درباره این گوشی 2 سال پیش زیاد بحث شده ، همه هم قبول کردن که بهترین 3 مگا پیکسلیه. شاید شما بلد نیستی دوربینو تنظیم کنی.من میتونم عکسی بهت نشون بدم از ماکروی k800 که اگه نگم k800 انداخته ، فکر میکنی عکس یه دوربین دیجیتال باشه.اون وقت داری با 5610 که اصلا ماکرو یا به قول نوکیایی ها Close up نداره مقایسش میکنی ؟
شما یه بار میای میگی خسته شدم و خداحافظ بعد بلا فاصله میای یه پست دیگه میدی ؟
k800 مطمئن باش بهتره حتی اگه سایز عکس k850 رو روی 3 بزاری و با k800 مقایسه کنی باز مال k800 بهتره.بابا الکی که بهترین گوشی سال 2006 نشد.ولی الان سال 2008 هست و این بحثا دیگه به درده کسی نمیخوره.چون نه کسی میره k800 میخره نه 5610 الکی گرون.واقعا من نمیدونم این گوشی چی داره که 270 تومن قیمتشه.
من نمیدونم چه اصراری دارین که کا800 ضعیفتر از اون گوشی مزخرفه.
بابا من کا800 داشتم کلی 3 مگاپیکسل هم داشتم.باور کنید کا800/810 بهترین3 مگا هستش مخصوصا ماکروش حرف نداره.
بلاستر و بهراد و سعید و گلمحمدی اگه یادتون باشه وقتی که کا850 تازه اومد یه سایت مقایسه ای بین عکسهای کا800 و کا850 گذاشته بود که اون موقع من یه پست دادم و گفتم که اگه کا850 این باشه ارزش نداره بخریم کا800 عکسهای خوبی میگیره و تفاوتی نداره.
الانم پای این حرفم هستم کا800 واقعا خیلی خیلی خوب عکس میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)