تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 248

نام تاپيک: کلوپ جی 810

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم تا الان دو بار به علاالدین سر زدم به علاوه به پاساژایی تو میدان ولیعصر و ونک هم رفتم ولی انگار با گارانتی اصل موجود نیست.کم کم دارم خسته میشم.
    نمایندگی مایکروتل توی خود خیابون جمهوری سمت مقابل علاءالدین به سمت ولی عصر هستش

2. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پس انگار هنوز این گوشی بصورت جدی وارد نشده. خوب شد ما خریدیم با گارانتی پارس ماکروتل .
    زوم جی 810 اصلا صدا نمیده ولی میتونم بگم جی 810 پر سرو صدا ترین دوریین . صداش اون قدر نیست که شنیده بشه ولی وقتی اطراقتون کاملا ساکت باشه و هیچ صدایی نیاد گوشتون رو که روی گوشی بزارید رو دوربین فعال کنید سرو صداهاشو میشنید .
    عکسهای جدید هم گرفتم که فرصت کردم میزارم

برای ساین کردن برنامه ها آقا یا خانم mahroo شما باید فایلهای csr و key گوشیتونو گیر بیارید و توی برنامه هایی که وجودشون فراونونه مثل xsign بزاری و برنامه ها رو ساین کنی . اون دوتا فایل رو هم باید توی تاپیک های مخصوصش سفارش بدی که برات درست کنن

4. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

برای ساین کردن برنامه ها آقا یا خانم mahroo شما باید فایلهای csr و key گوشیتونو گیر بیارید و توی برنامه هایی که وجودشون فراونونه مثل xsign بزاری و برنامه ها رو ساین کنی . اون دوتا فایل رو هم باید توی تاپیک های مخصوصش سفارش بدی که برات درست کنن
    سلام. من در همين سايت سريال نامبر گوشيمو گذاشتم و دوستان اون دوتا فايلي رو كه شما گفتين برام گذاشتن. من برنامه signsis رو رو گوشيم ريختم و اين دوتا فايلو بهش دادم ولي وقتي گزينه ساين رو ميزنم گوشي پيغام ميده: error load key file شما خودت اين راهيو كه گفتي تست كردي؟ جواب گرفتي؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض GPS g810

سلام دوستان منم یه دو سه هفته ای هست که این گوشی رو خریدم.
    از مزایای اون میشه به نکات زیر اشاره کرد
    1) جنس بدنه اش عال خیلی خوشدست و خوشگل
    2)سیستم عاملش آخرین ورژن سمبین 6
    3)جی پی اس داره
    4)استفاده از دو پردازنده در این گوشی اونو به یکی از بهترین گوشی ها در نوع خودش تبدیل کرده
    5)سامسونگ ثابت کرده که در ابزار صوتی واقعاً چیره دست ، واقعاً کیفیت خروجی صداش بسیار عالی بطوریکه تا حالا تو هیچ گوشی دیگه ای ندیده بودم و تو پکیج گوشی از یک هدفون با کیفیت استفاده شده (من با ان 95 و ان 96 هم موسیقی گوش کردم نصف کیفیت جی 810 رو نداره حالا نمی دونم هدفونش خوب نبوده یا پردازشگر صوتیش) البته صدای اسپیکرش زیاد بلند نیست البته کیفیت پخشش خیلی خوبه اگه یه نرم افزار پخش موسیقی براش نصب کنی مشکل بلندی صداش هم حل میشه که البته این موضوع واسه من اصلاً مهم نیست من خودم همیشه به افرادیکه با صدای بلند که بیشتر شبیه جیر جیرک میمونه آهنگ گوش می دن فحش میدم.
    4)کیفیت عکسبرداریش خوبه ولی در دقت رنگ از ان 82 پایین تر ولی تو نشون دادن جزئیات از ان 82 بهتره البته زوم اپتیکال 3 برباش هم یه مزیت بزرگ که گوشی های دیگه ندارند
    6)دکمه هاش خیلی خوش فرم و به راحتی میشه با اون کار کرد اسلاید گوشی هم به راحت باز و بسته میشه طراحی جواستیکش واقعاً خوبه این واسه من یه مزیت خیلی مهم بود
    7)قیمتش هم نسبت به کارایی گوشی مناسب

از معایب اون میشه به
    1)جزئیات تصویر در فیلمبرداری کمی افت داره
    2)کاور لنزش یکم سفت البته به مرور اونم برطرف داره میشه
    3)شمار گیره صوتی نداره
    4) فلشش یکم ضعیف در واقع فلشش یه ال ای دی قوی تا یه زنون

در مورد جی پی اسش باید بگم من از نرم افزار گارمین استفاده کردم خیلی نرم افزار خوبیه در مورد سرعت کانکتش به ماهواره باید بگم که از نظر من خوبه (نسبت به مطالبی که در فرم ها راجع به گوشی های دیگر خواندم) وقتی تو ماشین باشم بین 2 تا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا وصل شه وقتی هم وصل شه به راحتی ماهوار رو گم نمی کنه ودقتش هم خیلی بالاست ولی وقتی که پیاده باشم سرعت کانکت شدن میاد پایین البته فکر کنم طبیعی باشه چون این سیستم هارو برای کار داخل ماشین ساخته شده از مطالب بالا صفحه نرم افزار هم میشه این مطلب رو فهمید مثل(driving یا drive to west)

در مور نرم افزار هم باید بگم که من چند تا نرم افزار وگیم هم sis و هم java که همگی به راحتی نصب و اجرا شد.

7. 2 کاربر از romy007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام. من در همين سايت سريال نامبر گوشيمو گذاشتم و دوستان اون دوتا فايلي رو كه شما گفتين برام گذاشتن. من برنامه signsis رو رو گوشيم ريختم و اين دوتا فايلو بهش دادم ولي وقتي گزينه ساين رو ميزنم گوشي پيغام ميده: error load key file شما خودت اين راهيو كه گفتي تست كردي؟ جواب گرفتي؟
    شما نباید که توی گوشی برنامه ای نصب کنی . شما باید برنامه ای مخصوص کامپیوتر گیر بیاری بعد توی کامپیوتر اون دوتا فایل رو بدی بهش اون وقت وقتی ساین شد بریزی توی گوشیت و نصب کنی . من خودم دارم همین راه رو میرم . با برنامه xsign استفاده کن

در مورد جی پی اسش باید بگم من از نرم افزار گارمین استفاده کردم خیلی نرم افزار خوبیه در مورد سرعت کانکتش به ماهواره باید بگم که از نظر من خوبه (نسبت به مطالبی که در فرم ها راجع به گوشی های دیگر خواندم) وقتی تو ماشین باشم بین 2 تا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا وصل شه وقتی هم وصل شه به راحتی ماهوار رو گم نمی کنه ودقتش هم خیلی بالاست ولی وقتی که پیاده باشم سرعت کانکت شدن میاد پایین البته فکر کنم طبیعی باشه چون این سیستم هارو برای کار داخل ماشین ساخته شده از مطالب بالا صفحه نرم افزار هم میشه این مطلب رو فهمید مثل(driving یا drive to west
    یه کمکی هم به ما کن . آموزشی چیزی بده ما هم این جی پی اس لامسب گوشیموتو راه بندازیم . گارمین رو هم نصب کردم همه راه ها رو رفتم آخرش اون بالای گارمین نوشته gps is off و اون پایین هم نوشته no map . یه کمکی کن ممنون میشم

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اين جي پي اس براي همه فعاله؟
    يا بايد درخواست داده بشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نه خیر . گوشیت باید جی پی اس داخلی داشته باشه . مثل جی 810 و ان 95 و ان 82 . و ..... .توی مشخصات توی جی اس ام آرنا نگاه کن مینویسه که جی پی اس داخلی داره یا نه اینم چندتا عکس از جی پی اس جی 810 :

البته این برنامه اسمارت کام هستش که از نظر قیافه شبیه نقشه های جاواست ولی دقیقا مکانی که هستید رو حتی سرعت و درجه ای که در حال حرکت هستین و ارتفاع و عرض و طول جغرافیائی تون رو میزنه .

11. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

صدای این گوی در چه حدی هستش نسبت به دی900 جی800 و سایر گوشیها؟
    به نظرتون یه نمه عکسهاش تاریک نیستش؟اما کیفیتش خوبه نویز مویز نداره
    قیمتش الان چنده؟باتریش چطوره؟
    این عکسهایی که بالا گرفتی با خود جی810 گرفتید؟
    Last edited by zimka_14162; 08-09-2008 at 11:54.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مهیار این ورژن اسمارت کام رو میشه واسم آپ کنی !!
    یا لینک دانلودش رو بدی
    البته شرمنده اینجا گفتما :ایکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض دریافت یک جایزه بسیار ارزشمند برای جی 810

گوشي سامسونگ G-810 جايزه معتبر EISA را از آن خود ساخت.
    صنايع الکترونيکي سامسونگ، پيشتاز در عرصه گوشي¬هاي موبايل، در 15 آگوست 2008 از کسب رتبه نخست ‘European Photo Phone 2008-2009’ از سوي موسسه صدا و تصوير اروپا (EISA) خبر داد.
    موسسه اي متشکل از 50 نشريه تخصصي در زمينه مالتي¬مدياست.اين نشريه ها در 19 کشور دنيا مستقر مي باشند. اعضاي اين موسسه، هرسال در ماه ژوئن گردهم آمده و با بررسي محصولاتي که بيشترين توجه اين نشريه ها را بخود اختصاص داده اند، برنده آن سال را انتخاب مي کنند. 6 گروه تخصصي در اين نشريه ها وجود دارد که عبارتند از :صدا، تصوير، نمايشگرهاي خانگي، عکاسي و موبايل. برنده، خواهد توانست مارک EISA را که نشان از کيفيت و فناوري بالاي آن سازمان دارد تا 12 ماه به خانه ببرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •