تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 128

نام تاپيک: در sql میشه برای db خودم user و pass بذارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی از جوابتون ولی من من رو گزینه 2 مشکل دارم اون نموته ای که برای login به database برا من فرستادید کار login رو با کد انجام می ده ولی من می خوام برا login از ssms استفاده می کنم ولی چون ssms یک برنامه جداست با setup معمولی database وlogin ش به setup اضافه نمی شوند

تا استفاده از ssms را هنماییم کنید.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    مرسی از جوابتون ولی من من رو گزینه 2 مشکل دارم اون نموته ای که برای login به database برا من فرستادید کار login رو با کد انجام می ده ولی من می خوام برا login از ssms استفاده می کنم ولی چون ssms یک برنامه جداست با setup معمولی database وlogin ش به setup اضافه نمی شوند

تا استفاده از ssms را هنماییم کنید.
    میبخشید و لی جملات شما متناقض هم هستند...
    مثل این است که من بگویم
    "میخواهم یک ماشین بخرم تا راحت به سرکارم برسم ولی من میخواهم پیاده روی کنم"!!!

شما از یک طرف گفته اید که میخواهید این عمل در setup به صورت خودکار انجام شود، یعنی بدون دخالت کاربر، خود برنامه این کار را انجام دهد؟ درتس متوجه شدم؟

از طرف دیگر میگویید که میخواهید این کار را با SSMS انجام دهید که برنامه ای کاملاً مجزا است و حتماً باید خود کاربر کار با SSMS را بلد باشد و وارد آن شود و دیتابیس را انتخاب کند و عمل مورد نظر را انجام دهد؟ همین را میگویید دیگر؟

به نظر شما این دو درخواست متناقض هم نیستند؟ شما یا میخواهید این کار خودکار باشد یا نمیخواهید؟

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی حالا فهمیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من براي اينكه برنامم رو نصب كنم بايد غير از ssms ،
    sqlserver2005 جدا هم نصب كنم؟ اگر بايد نصب كنم آدرس دانلودش رو بدين

چون وقتي ssmsرو نصب مي كنم نمي تونم به server ،
    connect شوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من تونستم کار attach و login رو با کد انجام بدم

ولی یه مشکل بزرگ دارم کار attach و login رو برنامم انجام میده و database هر جا باشه کاربر می تواند آن را attach کند و با هر loginی که دوست دارد به database وصل شودولی...

یرنامه فقط روی این ویندوز جواب میده میبرمش رو یه ویندوز دومی! حتی نام server رو هم ویندوز دوم قرار می دم بازم نمی تونه attach کنه و میگه مشکل از تنظیمات Sql است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    مشل بالا حل شد حالا يه مشكل ديگه برام پيش اومده

نام database رو كه وارد مي كنم ميگه
    The database 'databasename' does not exist.Supply a valid database name. To see available database,use sys.database.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    تمامی مشکلات بالا برام حل شد حالا یه مشکل دیگه برام پیش اومده
    کار attach و loginرو انجام می ده ولی connection رو کامپیوتر دیگه کار نمی کنه میگه

Login failed foruser 'username'. The user is not associated with a trusted sql Server connection

حتی همزمان با کد چون ssms نصب بود login ها اونجا هم می رفتند من اونجا permission ها رو هم تنظیم کردم باز هم مشکلم حل نشد.

یه سوال دیگه
    من باید با کد permission ها رو تنظیم کنم ؟ اگر کد آماده داری برام بذاری ممنون میشم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نام database رو كه وارد مي كنم ميگه
    The database 'databasename' does not exist.Supply a valid database name. To see available database,use sys.database
    نگفتید در حین اجرای چه دستوری خطا را دریافت میکنید. کجا و به چه منظور نام را وارد میکنید و خطا میگیرد؟
    دیتابیس را attach کردید؟ الآن دیتابیس مطمئناً وصل است و در SSMS میتوانید نام ان را مشاهده کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سوالم حل شد ولی چون تاپیکهای زیادی در همین رمینه نصفه کاره رها شده بود سوال و جواب را کامل توضیح می دهم
    دلایل error زیر در visual studio

Login failed foruser 'username'. The user is not associated with a trusted sql Server connection

اگر در خود برنامه ای که در حال ساختن آن هستید این error را مشاهده کردید تنظیمات sql مشکل دارد

مثلا
    1-ننظیمات زیر را در regedit انجام دهید(برای باز کردن regedit کلمه ی regedit را در مسیر start/run تایپ کنید)
    Hkey_local_machine\software\microsoft\microsoft sql server\mssql.1\mssql server
    مقدار loginmode را به 2 تبدیل کنید

2-مطمئن شوید که database را attach کرده اید و برای همین database
    login ساخته اید(شیوه ی attach کردن و login ساختن با مثال در شماره های قبل همین تاپیک آقای _H2_ عزیز زحمت کشیده اند)

اگر بعد از ساختن برنامه و اینکه برنامه را روی کامپیوتر دیگری نصب کردید با این مشکل برخورد کردید بر گردید و اگر در connectionString عبارت هایی مانند عبارت های زیر دارید آنها را حذف کنید.
    Integrated Security = SSPI (یا هر چیز دیگر به جای ُSSPI)

Persist Security Info=True

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    2 تا مشكل برام پيش اومده اگر مممكنه زود بهم جواب بدين

1 -نمي تونم فيلد هاي گزارشم رو راست نويس كنم

2- مي خوام يه گزارش رو 2 تكه كنم مشكل دارم اگر كدي باشه كه بتونم Crystall Report viewer رو هر بار reset كنم مشكلم حل ميشه

مثلا كدي باشه كه وقتي يه button ميزنم كه Crystall Report viewer رو پر كنه بتونه اول كامل خاليش كنه بعد پرش كنه بخاطر اينكه وقتي 2 بار اين button كليك ميشه اطلاعات قبليش رو پاك كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •