ورژن اصلی دستگاه باید پایین 4.1 باشه تا هک شه بعد به فروشنده بگو ورژن 5.0m33 رو برات نصب کته .
حواست باشه کپی خور باشه بهش بگو یه بازی بریزه تو مموری و بازی کنه . حنما این کار رو بکن
ورژن اصلی دستگاه باید پایین 4.1 باشه تا هک شه بعد به فروشنده بگو ورژن 5.0m33 رو برات نصب کته .
حواست باشه کپی خور باشه بهش بگو یه بازی بریزه تو مموری و بازی کنه . حنما این کار رو بکن
دوستان خواهشا رعایت کنید.
این تاپیک برای این سوالات نیست.
لطفا سوالات مشابه را در تاپیک زیر بیان کنید.در این تاپیک بحث پیرامون هک کردن pspهست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه psp با ورژن اصلی 4.01 از دبی گرفتم می خوام بدونم چطوری باید کپی خورش کنم؟
فوریه
متاسفانه psp شما کپی خور نمیشود.
دستگاهی که خریدارای کرده اید دارای فریمور 4.01 هست که همه دستگاه هایی که با این فریمور عرضه شده اند دارای مادربورد TA-088 V3 هستند که این مادربورد تا الان کپی خور نشده است.
یعنی هیچ راهی نداره؟متاسفانه psp شما کپی خور نمیشود
تا الان خیر.
برای اطمینان اگه دوست داشتی روش های پاندورا را انجام بده(یا خودت یا بده بیرون)اگه نشود(که 99.99 درصد هم نمیشه) فعلا کاری نمیشه کرد.
اگه psp کپی خور نباشه برای اجرای بازی که روی مموری ریخته شده چه Error میده؟؟؟؟
موفق باشی
اگه psp کپی خور نباشه و بازی را روی مموری بریزید دستگاه اصلاُ بازی را نمایش نمیدهد.
البته اگه ISO باشه تو لیست بازیا میاد اما لوگو نداره و نوشتش به صورت Corrupted Data میشه.
قیمت کپی خور نشده چنده ؟تا الان خیر.
برای اطمینان اگه دوست داشتی روش های پاندورا را انجام بده(یا خودت یا بده بیرون)اگه نشود(که 99.99 درصد هم نمیشه) فعلا کاری نمیشه کرد.
الان بفروشمش یا صبر کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)