سلام
برای کامپیوتر های ضعیف
فدورا 11 سبکتره یا اوبونتو 9.04 ؟؟
کلا یه توزیع سبک بره سیستم ضعیف معرفی میکنید؟؟
(من فدورا نصب کردم رو سیستم خودم عالی بود ولی رو سیستم های ضعیف یه کم کند بود بنظرم)
سلام
برای کامپیوتر های ضعیف
فدورا 11 سبکتره یا اوبونتو 9.04 ؟؟
کلا یه توزیع سبک بره سیستم ضعیف معرفی میکنید؟؟
(من فدورا نصب کردم رو سیستم خودم عالی بود ولی رو سیستم های ضعیف یه کم کند بود بنظرم)
خب بد نیست که Xubuntu 9.04 رو هم تست کنی دوست عزیز. برای همین کار ساخته شده.
12روز دیگه اوبونتو 9.10 منتشر میشه ...
به تمام دوستان که چه مبتدی چه حرفه ای اول پارسیکس (توسعه دهنده: مهندس آلن باغومیان) بعد حتما، حتما .. حتما اوبونتو رو پیشنهاد میدم.
کارایی: اوبونتو قدرتمند و ساده
زیبایی: کوبونتو زیبا و قدرتمند
من خودم شخصا از اوبونتو استفاده می کنم، هم رو PCم هم رو Laptopم.
من دیگه از ابونتو خسته شدم.
هردفعه نصب میکنم باید وصل شم به اینترنت تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامههای دیگری رو دانلود کنم مخصوصا با اینترنت زغالی!!.
البته دیسک هما دارم ولی ماله ورژن قبلیه که در ورژن جدید ساپورت نمیکنه.
من دنبال توزیع میگردم تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامهای مهم رو داشته باشه ونیازی به نت نداشته باشه
آیا همچین توزیعی هست؟
من و دوستانم یه توزیع جدید رو کشف کردیم به نام Chakra (چاکرا) ! این توزیع هنوز در حال توسعه هست و نسخه ی آلفا ۴ اون چند وقت پیش منتشر شد. کیفیت این نسخه در حد نسخه ی RC خیلی از توزیع های دیگست ! ما داریم تستش می کنیم و حتی سایت فارسیش رو راه اندازی می کنیم و پیش بینیمون اینه که این توزیع از نسخه ی بتا ۱ به طور کامل قابل استفاده است. نسخه بتا ۱ حدود ۲ ماه دیگه منتشر میشه ! بدلیل وجود مشکلات نسبتا کوچکی در نسخه آلفا ۴ , این نسخه به کاربران مبتدی پیشنهاد نمیشه. بهتره تا انتشار نسخه بتا ۱ صبر کنید. یکی از مشکلات استفاده از xorg-server جدید (۱.۷) هست که هنوز درایور کارت های گرافیک ATI از اون پشتیبانی نمیکنه !
و اما برسیم به خود توزیع ! این توزیع مبتنی بر توزیع Arch هست و به طور اختصاصی از میزکار بهینه شده ی KDE با نام KDEmod استفاده می کنه. اگر قبلا دسکتاپ KDE رو جای دیگه ای تجربه کرده اید کلا فراموشش کنید , چون تجربه ی کار کردن با KDE در چاکرا از نظر سرعت , پایداری , کانفیگ بسیار عالی و ... کاملا متفاوت و منحصر بفرد است !
با نصب نسخه DVD این توزیع که حدود ۱.۶ گیگ حجم داره حدود ۵.۵ گیگ فضای پارتیشن root شما اشغال خواهد شد ولی در عوض یک سیستم کاملا آماده و سریع روبروی شما خواهد بود ! نصب پیش فرض کدک های صوتی و تصویری , نصب خودکار درایورهای کارت گرافیک , برنامه های بسیار زیاد و متنوع , کامپایل و نصب راحت آخرین نسخه ی برنامه ها از طریق سیستم AUR , برنامه ی نصاب بسیار عالی با نام Tribe و ... از ویژگی های منحصر بفرد این توزیع است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mint بر اساس اوبنتو اما با کدک
سلام
اصلا چنین توزیعی وجود داره؟
من با کله برم استفاده کنم
1- نصب برنامه اینقدر دنگ و فنگ و سورس و این چیزا نداشته باشه و با چند تا Next زدن انجام بشه
2- درست و حسابی و بدون دردسر با مودم دایال اپ کار کنه
3- فیلم ها و اهنگ های معمولی رو بدون کدک و چی رو چی باز کنه
همین ...
سابایون برنامه های تنظیم و استفاده دیال آپ رو داره؟
من پارسیکس رو پیشنهاد میدم دیالآپ باهاش اسونه کدک داره ایرانی هم هست فارسی رو بطور پیشفرض داره
خب پارسیکس همونیه که بچه های داشنگاه شریف نوشتن؟ بیسش چی هست؟ نصب برنامه روش چجوریه؟ سایتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)