تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز و شرمنده که دیر جواب دادم
    الان توی مسافرت هستم و بعد از ساعت ها تونستم به سختی به اینترنت دسترسی پیدا کنم !!

یه سوا ل مهم هم دارم
    فکر می کنی تو ریاضی اینده شغلی کدوم رشته ی دانشگاهی جز دبیری و افسری تضمینه؟
    بفرمایید ...
    هرچند من رشته ام ریاضی نبوده اما به نظرم رشته نانو تکنولوژی البته در مقطع کارشناسی ارشد آینده خوبی داره ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام
    اگه یه سوراخ درست کنیم که از مرکز زمین نگزره ولی یک طرف اون رو دقیقا به طرف دیگه در همون نقطه وصل کنه بعد یه توپ بندازیم تو این سوراخ به نظرت چه بلایی سرش میاد ؟
    سلام
    اولا که ایجاد چنین سوراخی در مقیاس قوس کره زمین غیر ممکنه ولی اگر هم ممکن باشه به نظر من به علت چرخش کره زمین توپ روی سطح افقی کناره سوراخ توقف میکنه و نیروی گریز از مرکز توپ رو در همون وضعیت نگه میداره ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

1

سلام

خوب تشکر می کنم از Sharim جان برای حضور خوبشون در این یک هفته و این لوح سپاس هم به نشان قدردانی از اطلاعات مفیدی که در اختیار گذاشتن تقدیمشون میشه.

ازشون خواهش می کنیم بعد از پاسخگویی به سوالات پایانی بنا بر رسم تاپیک یک پدیده ی جالب علمی رو برای دوستان شرح بدن در اینجا.

و در نهایت آرزوی موفقیت و سربلندی روز افزون دارم براشون
    ممنون دیانلای عزیز
    لطف دارید ...
    پدیده ها که زیاد هستن و چون زمین شناسی علم شناخت طبیعت هست همه پدیده های اون زیبا و جالب هستند
    ولی به طور کلی میخوام در مورد یکی از پدیده ها صحبت کنم :

»» غار ها ««
    علت ایجاد غار ها به طور معمول فعالیت آب های زیر زمینی هست . این آب ها سنگ های قابل انحلال رو در امتداد سطوح لایه بندی در خودشون حل میکنن و غار ها رو ایجاد میکنن ...

معروف ترین غار کشف شده جهان ماموت Mammoth نام داره و در ایالت کنتاکی آمریکا واقع شده و بیش از 250 کیلومتر طول داره .

معروف ترین غار آهکی ایران غار علیصدر در استان همدان هست :

یکی از پدیده های جالب که معمولا در غار های آهکی ایجاد میشه استالاکتیت و استالاگمیت نام داره
    به دنباله های آهکی که از سقف آویزان شده باشه استالاکتیت و اون هایی که از کف غار به بالا رشد میکنن استالاگمیت میگن

بیشتر غار های موجود در کره زمین هنوز کشف نشده باقی موندن انواع مختلفی از غار ها وجود داره مثل غار های آهکی - نمکی و ... که چند تا از معروف ترین اون ها توی ایران رو سعی میکنم معرفی کنم :

غار هوتو در 7 کیلومتری غرب بخش مرکزی شهرستان بهشهر قرار دارد.
    اهمیت این غار به پیشینه تاریخی آن باز می گردد. تاریخ سکونت در این غار مربوط به دوران فراپارینه سنگی و حدود 12 هزار سال پیش است.
    این غار در سال 1951میلادی (1330 شمسی) توسط پروفسور کارلتون استیون کون از دانشگاه پنسیلوانیا حفاری شده که در آن یافته های ارزشمند ی مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران بدست آمد.

غار عظيم و ديدني "كتله خور" يكي از عظيم‌ترين و شگفت انگيزترين اسرار خداوند نهفته در دل طبيعت زنجان است.

عظمت اسرار وبزرگي اين غار كه تاكنون براي مردم دنيا وحتي مردم كشورمان ناشناخته باقي مانده است، دل هر بيننده خوش ذوقي را مي‌فريبد و باديدن اين همه زيبايي انسان را مجبور مي‌كند كه انگشت حيرت بر دهان بگيرد.

مشخصات غار نمكدان

درون غار به ویژه در اعماق آن، تاریک است و برای مشاهده استالاکیت‌های بلورین نمک نیاز به چراغ قوه پرنور است. سقف را قندیل‌های مرمرین و بلورین در اشکال مختلف پوشش داده‌اند كه منظره‌ای بدیع را به وجود آورده است‌.
    جریان آب‌ نمک در کف غار نیز از منظره‌های دل‌پذیر غارهای نمکی جزیره قشم است.
    رطوبت هوای جزیره و نفوذ آب در غار سبب فروچکیدن آب نمک اشباع شده بر بدنه قندیل‌ها می‌شود كه شکل آن را پیوسته تغییر داده یا قندیل‌های جدیدي می‌سازد.

غار نمكدان ۳ داراى يك درياچه نمك به عمق يك متر در فاصله ۱۶۰ مترى دهانه ورودى است. اين غار داراى چندين تالار بزرگ و كوچك است كه اولين تالار آن در فاصله ۶۷۰ مترى ورودى آن قرار دارد.

غار کرفتو (یک غار استثنایی)

کرفتو (Karaftou) نام یکی از غارهای مهم ایران است که در استان کردستان قرار داشته و از جمله جاذبه‌های طبیعی گردشگری این استان به شمار می رود.
    این غار در 72 کـیـلـومـتـری خاوری شـهـرسـتان سـقـز و تـقـریـبا با هـمـیـن فاصـله در شمال شهرستان دیـوانـدره قـرار گـرفـتـه که 12 کيلومتر تا دهستان کرفتو فاصله دارد. اصـلـی‌تـریـن راه دسـتـرسـی به آن از طـریـق جاده تکاب است، عـبـور از یک بخـش به نام گـورباباعـلـی و سـپـس روسـتای یـوز باش ‌کـنـدی و در ادامـه حـدود 3 کـیـلـومـتـر بعـد از آن غار کـرفـتـو قـرار دارد.

غار شگفت‌انگيز زينه گان

غار شگفت‌انگیز زینه گان در 5 کیلومتری جنوب خاوری (شرقي) شهر صالح آباد و در فاصله 52 کیلومتری شهر ایلام قرار دارد.
    این غار روباز که بیش از یک کیلومتر درازا دارد، دارای آب فراوان، دهلیزهای آب‌گیر، قندیل‌های متعدد و آبچک‌های طبیعی و بسیار جالب می‌باشد.
    هوای داخل غار بسیار سرد و مطبوع است. در حالی که منطقه صالح‌آباد در تابستان بيش از 40 درجه گرما دارد، اختلاف هوای بیرون غار با درون آن تقریبا به 20 تا 30 درجه مي‌رسد! تفاوت قابل لمس هواى خنك اين غار با بيرون به حدى است كه اين غار به عنوان «غار بهشت» نام‌گذارى شده است.

درشهرستان ماسال بيش از 17 غار بزرگ و كوچك وجود دارد كه بزرگ ترين آن ها غار آو ايشو av ishu مي باشد . اين غار در بلنداي 1300 متري از سطح دريا و در بستر دره اي كم آب قراردارد . آو ايشو با دو كيلو متر درازا ، از بزرگترين غارهاي استان گيلان و از جمله شگفت انگيز ترين غارهاي ايران به شمار مي آيد . در حالي كه اين غار نو يافته هنوز به خوبي معرفي نشده و اقدامات لازم براي جلب گردشگر و علاقمندان به شگفتي هاي طبيعي براي بازديد از آن انجام نشده است ، شركت شفارود آن را مورد تعرض قرار داده و با قطع درختان پيرامون و روي غار كه چرخه طبيعي آب درون آن را پشتيباني مي كند و جاده كشي و انباشتن خاك و گل به وسيله بولدزر در دهانه غار ، نه تنها بر جاذبه هاي طبيعي آن لطمه فروان زده است ، بلكه موجبات تخريب آن را فراهم نموده .

غار عليصدر بزرگترين‌ غار آبي‌ قابل‌ قايقراني‌ جهان‌
    بزرگترين‌ غار آبي‌ قابل‌ قايقراني‌ جهان‌ در روستاي‌ عليصدر از توابع‌ كبودر آهنگ‌ واقع‌ شده‌ و از سال‌ ۱۳۴۶ مورد بهره‌ برداري‌ قرارگرفته‌ است‌. در كوهي‌ كه‌ اين‌ غار در آن‌ قرار دارد، دو غار ديگر به‌اسامي‌ سوباشي‌ و غار سراب‌ نيز وجود دارد. آب‌ درون‌ غار عليصدر از غار سراب‌ سرچشمه‌ مي‌گيرد. محوطه‌ غاراز تعداد زيادي‌ تالارهاي‌ بزرگ‌ و كوچك‌ و پيچ‌ در پيچ‌ تشكيل‌ شده‌ است‌ كه‌ بوسيله‌ دهليزها و دالان‌هاي‌ مشبك ‌با يكديگر مرتبط‌ مي‌شوند. آب‌ درون‌ غار جزو آب‌هاي‌ سرد و بدون‌ رنگ‌ و بو است‌ و مزه‌ آن‌ معمولي‌ و بسيارزلال‌ است‌

ببخشید پست سنگینی شد
    امیدوارم مفید بوده باشه
    در نهایت برای همه دوستان عزیز انجمن موضوعات علمی آرزوی شادکامی و موفقیت دارم

4. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ضمن تشکر دوباره از Sharim جان برای اطلاعات مفید و حضور گرمشون، مهمان این هفته ی گفتگوی دوستان ی بخش علمی رو خدمتتون معرفی می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب و گرامی همکار بخش نجوم و اخترشناسی دعوت ما رو در این هفته قبول کردن و حضور خواهند داشت به عنوان مهمان این هفته. ازشون تکشر می کنم و اولین سری سوالات رو خودم از خدمتشون اینجا می پرسم:

1. توی گروه های نجوم در دنیای حقیقی آیا عضو هستی؟ ار بله یک خاطره از فعالیت در اونها برامون بگو.
    2. چه طوری به نجوم علاقمند شدی؟
    3. می تونی به مدت خیلی طولانی به یه فضاپیما به فضا بری و ماموریتی رو تنهایی به انجام برسونی که مجبور باشی تنها در فضا مدت زیادی رو سپری کنی؟
    4. نظرت درباره ی سیاهچاله ها و ماشین زمان چیه؟

ممنون مرتضی جان

برات آرزوی موفقیت می کنم

6. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام
    سلام دیانلا جان

مرتضی nvcd خوب و گرامی همکار بخش نجوم و اخترشناسی دعوت ما رو در این هفته قبول کردن و حضور خواهند داشت به عنوان مهمان این هفته
    ممنون از مدیر خوبم ... امید وارم بتونم پاسخگوی خوبی برای سوالت شما دوستان باشم .

فقط یه نكته كوتاه :
    ممكنه نتونم به بعضی از سوالات (شخصی) دوستان جواب بدم ... از همین جا از دوستان معذرت می خوام

اولین سری سوالات رو خودم از خدمتشون اینجا می پرسم
    در خدمتم مدیر جان

توی گروه های نجوم در دنیای حقیقی آیا عضو هستی؟ ار بله یک خاطره از فعالیت در اونها برامون بگو.
    بله ... تو باشگاه نجوم شهرمون

روز نجوم امسال شب رصدی خیلی شلوغی داشتیم ... ... من مسئول رصد بودم و همه حاضرین منتظر ردیف كردن تلسكوپ توسط من بودن تا بیان و زحل رو ببینن ... ولی چون من برای اولین بار توی عمرم تونستم زحل رو با حلقه های قشنگش از پشت تلسكوپ 10 اینچ ببینم ... نتونستم خودم رو كنترل كنم و فریاد بلندی كشیدم ... كه بعدش وقتی سر از تلسكوپ برداشتم دیدم همه یه جوری نگاهم می كنن

چه طوری به نجوم علاقمند شدی؟
    مرداد سال 80 ... توی یكی از ییلاقات ... وقتی پشت در بسته خونه یكی از اقوام منتظر كلید بودیم و برق هم رفته بود ... سرم رو بالا كردم و به ستاره ها خیره شدم ...و از خودم پرسیدم اینا چین اون بالا ؟
    از اون زمان تا حالا هنوز مجذوب اونها هستم

می تونی به مدت خیلی طولانی به یه فضاپیما به فضا بری و ماموریتی رو تنهایی به انجام برسونی که مجبور باشی تنها در فضا مدت زیادی رو سپری کنی؟
    اگه منظورتون خود من هستم ... بله می تونم ... چون از تنهایی خوشم میاد

نظرت درباره ی سیاهچاله ها و ماشین زمان چیه؟
    سیاهچاله برای من برخلاف بیشتر دوستان ... چیزی جز یه ستاره از میلیارد ها ستاره جهان نیست ... فقط قوانین فیزیك اطراف اونه كه خیلی عجیبه و اون هم به نظر من فعلا عجیبه ... بشر برای حل معما ساخته شده و در اینده این معما رو هم حل می كنه

اما ماشین زمان رو نمی تونم درك كنم ... به نظرم یكم تخیل قاطیش شده

ممنون مرتضی جان
    برات آرزوی موفقیت می کنم
    خواهش می كنم ... ممنون از سوالای خوبتون

امید وارم پاسخ های راضی كننده ای براتون بوده باشه

موفق باشید

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

چندتا سوال بپرسم ؟؟؟

خب اولی!

چه خبرا از علمه مقدسه نجووووم ؟ کاملا توضیح بدین هر خبری هست .
    1.اگه یه روز یه موجود فضایی ببینی چی کار میکنی ؟؟ازتون بخوان باهاشون برین چی کار میکنین؟
    2.تا حالا خواب نجومی دیدین ؟؟؟ اگه آره تعریف میکنین ؟
    3. بدونه تقلب صورت فلکی هایه هر فصل رو بگین ؟
    4.چرا ستاره ها تو 23ساعت و 57 ثانیه یه دور گردش شون رو کامل میکنن ؟؟؟ ولی ماله زمین چرخشش 24 ساعت طول میکشه ؟
    5. از بچگی دوس داشتین چه کاره شین ؟؟؟ اصلا وختی خیلی کوچیک بودین نجوم دوس داشتین ؟؟؟
    6.اسمه یه کوازار میگین با یه سری اطلاعات و عکس دربارش؟
    7. اسمه 4 تا منبع رادیویی رو میگین ؟
    8.صورت فلکی,ستاره , پدیده نجومی مورد علاقتون چیا هستن ؟
    9.اولین شبه رصدیتون برا رصد چی رفته بودین ؟؟؟یادتونه چی یاد گرفتین اون موقع ؟
    10.چندتا از قشنگ ترین عکسای(نجومی ) که دیدین رو برامون میزارین ؟
    11.چندتا کتاب درباره نجوم خوندین ؟ اسماشونو میگین؟
    12.آخرین خبره نجومی که خوندین چی بود کجا ؟!!!

چندتا سواله همین طوری از اونا که قراره جواب بدین

-قشنگ ترین فیلمی که دیدین چی بوده ؟
    - از دوستاتون چقد تاثیر میگیرین ؟ یعنی تو جمع دوستاتون اگه باهمه فرق داشته باشین یه جورایی اغفال میشین یا نه اگه یه چیزو دوس داشته باشین هیچ چیزو هیچ کس روتون تاثیر نمیتونه بزاره !؟؟
    - روزی چند ساعت کتاب یا یه مطلب درباره نجوم میخونین ؟
    -این چه امضایی ؟؟؟چرا آواتار ندارین ؟
    - نظرتون درباره وضع مدرسه .....چیه ؟؟؟ در مقایسه با کشورایه دیگه
    -کارتون دوس دارین ؟؟؟اگه آره اصمه یکی که خیلی دوسش دارینو بگین !
    دیگه چیزی یادم نمیاد
    ببخشید اگه سوالا .....بود ....امیدوارم خسته نشده باشین

AlL The bEST
    Last edited by Parnyan; 01-09-2008 at 20:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام
    سلام پرنیان عزیزم

امیدوارم حالتون خوب باشه
    چندتا سوال بپرسم ؟؟؟
    ممنون ... در خدمتم

چه خبرا از علمه مقدسه نجووووم ؟ کاملا توضیح بدین هر خبری هست .
    حالا چرا مقدس؟... البته هست .
    خبر خاصی نیست ... فقط بهترینش سوم شدن ایرانی های تو المپیاد نجومه .. كه باعث افتخاره

جدیترین خبر هم در مورد مریخ نورد فرصت :

وداع با دهانه ويكتوريا:

هم اكنون مريخ نورد فرصت در حال خارج شدن از دهانه ويكتوريا است. فرصت كه 5 مهرماه 1385 وارد بزرگترين دهانه برخوردي در سفر خود شده بود، به مدت يك سال خاك ديواره هاي ضخيم اين دهانه 800 متري را مورد بررسي قرار داد. مقصدی که گرچه پنج سال پيش در تصاویر مدارگردهای مریخ شناسایی شده بود اما کسی آن زمان تصور نمی‌کرد زمانی این گودال بزرگ مقصد مریخ‌نوردي باشد، زیرا فقط سه ماه عمر مفید برای روح و فرصت در سطح مریخ پیش‌بینی شده بود. مريخ نورد فرصت از زمان فرود، دهانه‌های برخوردی مختلفی را بررسی کرد. نخست دهانه‌ای ۱۶ متری که درست در كنارش فرود آمده بود و سپس چند دهانه دیگر که بزرگترین آن حدود ۱۶۰ متر پهنا داشت. اما این بار موضوع کاوش، دهانه‌ای با ۷۰ تا ۸۰ متر عمق بود كه سنگهای بستر آن گویای گذشته دورتری از مریخ‌ بودند. روزگاری که این سیاره احتمالا خوش اقلیم‌تر بوده و دورانی که مایع در این منطقه جاری بوده است.

رد چرخ هاي مريخ نورد فرصت هنگام خروج از دهانه ويكتوريا

در تصاوير ارسالي فرصت، صخره‌هاي بدون پوشش متعددي در دهانه ويكتوريا مشاهده شدند. اين صخره ها می‌توانند گواه این باشند که روزگاری در تماس با آب بوده‌اند و این اتفاق در نزدیکی سطح رخ داده است. روز پنج شنبه هفته گذشته ماموريت مريخ نورد فرصت در دهانه ويكتوريا به پايان رسيد و اين كاوشگر سخت كوش راه خود را به سمت بيرون از اين دهانه در پيش گرفت. روح و فرصت تابستان 1382 که مقارن با نزدیک‌ترین ملاقات زمین و مریخ در دهه هاي اخیر بود، به سوی سیاره سرخ رهسپار شدند و در همان سال به مقصد رسیدند. این مریخ نوردها قرار بود فقط ۹۰ روز کار کنند، اما طراحی فوق العاده و ساخت بی نظیرشان سبب شد بتوانند زمستان مریخ را نیز پشت سر بگذارند و ده برابر بیشتر عمر کنند.
    منبع: parssky
    اگه یه روز یه موجود فضایی ببینی چی کار میکنی ؟؟ازتون بخوان باهاشون برین چی کار میکنین؟
    می گم عجب دنیای عجیبی افریدی خدا !!! ... هیچی میرم همراهشون. اینجوری لااقل یه نفر از دستم خلاص می شه

تا حالا خواب نجومی دیدین ؟؟؟ اگه آره تعریف میکنین ؟
    تا دلتون بخواد ... یادمه اون اوایل كه با نجوم اشنا شده بودم ... می خواستم تلسكوپ بسازم ... طرحش خیلی خیلی دست ساز بود ... هنوز هم دارمش ...
    یه غروب خیلی روش فكر كردم ولی نتونستم تمومش كنم ... وقتی خوابیدم ... تو خواب مراحل بعدیش رو رفتم ... همین كه بیدار شدم ... یادم اومد خواب دیدم ... سریع رفتم همون شكلی تمومش كردم

یا اذر 80 وقتی اولین بار مشتری رو از پشت تلسكوپ دیدم ... یادمه شب هی خواب می دیدم دارم با تلسكوپ بزرگی رصد می كنم

بدونه تقلب صورت فلکی هایه هر فصل رو بگین ؟
    خوب سخته ... نمی تونم بدون تقلب همش رو بگم ... اونایی كه یادم میاد رو می گم :

بهار: اسد - شعرالبرنوس

تابستون : دجاجه - چنگ - روباه - دلفین - عقاب - هركول - اكلیل شمالی

پاییز : مربع بزرگ - ذاالكرسی - شلیاق

زمستون: جبار - جوزا - ثور - سك بزرگ - سگ كوچك

اینا رو خودم تونستم رصد كنم ... و ذهنی گفتم .. ممكنه فصل رو یكم اشتباه كرده باشم

چرا ستاره ها تو 23ساعت و 57 ثانیه یه دور گردش شون رو کامل میکنن ؟؟؟ ولی ماله زمین چرخشش 24 ساعت طول میکشه ؟
    چرخش زمین بر اساس ثابتی به نام خورشید سنجیده می شه ... یعنی از زمانی كه خورشید در یك سمت زمینه تا دوباره به همون سمت بیاد 24 ساعت طول می كشه ( این 24 ساعت هم بصورت قرار داد تعیین شده) ... كه این روز رو روز خورشیدی می نامیم

پس ساعتمون رو هم بر اساس روز خورشیدی تنظیم می كنیم و مثلا یك ثانیه می شه فاصله اینقدر زمانی

اما روز نجومی با تعیین یه ستاره برای مبدا اغاز می شه ... خوب وقتی بر اساس همون ثانیه ای كه بالا تعیین كردیم از یه عبور ستاره تا عبور دیگه رو اندازه می گیریم می بینیم كمی كمتر از 24 ساعت می شه ... كه دلیلش همون چرخش زمین بدور خورشیده ...
    كه فكر كنم اینو می دونی ... اگه نه توضیح كاملش رو بنویسم ؟

از بچگی دوس داشتین چه کاره شین ؟؟؟ اصلا وختی خیلی کوچیک بودین نجوم دوس داشتین ؟؟؟
    از بچگی دوست داشتم مخترع باشم ...بابام برام تعریف می كنه وقتی خیلی كوچیك بودم داشتم با انبر بازی می كردم بهش گفتم چرا همه چی رو همه ادما اختراع كردن ... حالا من چیكار كنم ؟ ... چی رو من اختراع كنم؟

ولی اصلا یادم نمیاد قبل از این زیاد نجوم رو دوست داشته باشم ... فقط یادمه یه بار سال دوم دبستان رفتیم اردو به یه مركز علمی ... اسمان نما رو اونجا دیدم ... ولی چیزی كه جذبم كرده باشه نبود و تا سال 80 اصلا نجوم رو اینجوری نگاه نكرده بودم

اسمه یه کوازار میگین با یه سری اطلاعات و عکس دربارش؟
    PG 1115+080

كوازاری در صورت فلكی اسد با فاصله 8 میلیارد سال نوری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از این كوازار توسط هابل گرفته شده كه با یك عدسی كیهانی (كهكشان بیضوی) به فاصله 3 میلیارد سال نوری به چند بخش تقسیم شده

اسمه 4 تا منبع رادیویی رو میگین ؟
    ستارگان - مراكز كهكشان ها - كوازار ها - سحابی ها

صورت فلکی,ستاره , پدیده نجومی مورد علاقتون چیا هستن ؟
    صورت فلكی جوزا ( چون اولین صورتی بود كه تونستم از روی نقشه پیداش كنم )
    ستاره خاصی نیست ... همشون برام یكی هستن
    پدیده نجومی هم دنباله دار ... چون دقیقا سالی كه من بدنیا اومدم دنباله دار هالی از نزدیكی زمین گذشت و خیلی دوست دارم برگشت دوبارش كه 76 سال بعده رو ببینم ( اگه خدا عمرش رو بده)

اولین شبه رصدیتون برا رصد چی رفته بودین ؟؟؟یادتونه چی یاد گرفتین اون موقع ؟
    با گروه منظورتونه دیگه؟... رفته بودیم اشنایی با اسمان ... كه خودم یكی از تعلیم دهنده ها بودم ... ولی یاد گرفتم وقتی سرت رو رو به اسمون می كنی جلوی پاتو بپا ...

من هیچ شب رصدی رو قبل از عضویت تو گروه نرفتم و هر چی كه از اسمون یاد گرفتم رو خودم شبا تا ساعت 4 صبح بیدار بودم و می رصدیدم و یاد می گرفتم ...

چندتا از قشنگ ترین عکسای(نجومی ) که دیدین رو برامون میزارین ؟
    چشم .. حتما ... فقط بخشید كه كمه و قشنگ هم نیست زیاد ... تو ارشیوم همین چند تا رو داشتم

تو فایل ضمیمه قرار دادم

چندتا کتاب درباره نجوم خوندین ؟ اسماشونو میگین؟
    نجوم به زبان ساده - دینامیكی - ساختار ستارگان و كهكشان ها - صورت های فلكی اسمان - ابزار های نجومی - نجوم نوین

آخرین خبره نجومی که خوندین چی بود کجا ؟!!!
    همین تو سوال اولتون كه ازم پرسیدین ... اخرین خبری بود كه خوندم .. و خوب نت بود

قشنگ ترین فیلمی که دیدین چی بوده ؟
    افسانه 1900

از دوستاتون چقد تاثیر میگیرین ؟ یعنی تو جمع دوستاتون اگه باهمه فرق داشته باشین یه جورایی اغفال میشین یا نه اگه یه چیزو دوس داشته باشین هیچ چیزو هیچ کس روتون تاثیر نمیتونه بزاره !؟؟
    خیلی كم ... من عادت خاصی دارم ... دوست زیادی ندارم ولی با اونایی كه دوستم واقعا دوستم ... برای همین اكثر اوقات تو جمع دوستان چندان فرقی با هم نداریم ... و تاثیر خاصی هم از هم نمی گیریم
    ولی اگه تو جمعی باشم كه زیاد با هم فرق داریم ... خودم اغفال می كنم همه رو ... و فرصت تاثیر گذاشتن دیگران رو نمی دم

روزی چند ساعت کتاب یا یه مطلب درباره نجوم میخونین
    الانا كم فرصت می شه ... جزو فوق برنامه ... ولی هر وقت فرصت كتاب پیش بیاد كه گزینه خاصی نباشه حتما كتاب نجومی رو از قفسه بر می دارم ... حتی اگه چندین بار هم خونده باشمش

این چه امضایی ؟؟؟چرا آواتار ندارین ؟
    در مورد امضا چیزی ندارم كه بگم ... اما اوتار رو همینجوری برای تغییر ور داشتم

نظرتون درباره وضع مدرسه .....چیه ؟؟؟ در مقایسه با کشورایه دیگه
    چندان جالب نیست ...

کارتون دوس دارین ؟؟؟اگه آره اصمه یکی که خیلی دوسش دارینو بگین !
    اره ... تام و جری ... چون اگه حتی خیلی هم كار داشته باشم ... تام و جری رو جایی نشون بده ... حتما می شینم و می بینم ...

دیگه چیزی یادم نمیاد
    خیلی ممنون بابت همینایی كه پرسیدی

ببخشید اگه سوالا .....بود ....امیدوارم خسته نشده باشین
    خواهش می كنم ... خیلی سوالای جالبی بود

واقعا ممنونم ازت پرنیان عزیز

امید وارم جوابام راضی كننده بوده باشه

10. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

سلام گل ÷سر
    جفنگ گفت بهت در مورد اون ماموریت تو فضا بگم........(ف ح ش)
    نظر خودم اینه که کسایی که می رن فضا واسه ماموریت تیم های چند نفرن هر روز هم با خانوادشون در تماسن تمام امکانات هم در اختیارشونه برمی گردن افسرده می شن
    فکر کنم شما تو همونازمایش سلول انفرادی تو زمین کم بیاری

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فکر کنم شما تو همونازمایش سلول انفرادی تو زمین کم بیاری
    حاضرم شرط ببندم

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوب مرتضی جان از حضور یک هفته ای شما بر روی صندلی و پاسخ خای بسیار مفید و اطلاعات خوبتون بی نهایت سپاسگزارم.

این لوح سپاس هم به نشانه ی تقدیر از شما و وقتی که برای دوستانتون گذاشتین تقدیمتون میشه.
    و ازتون خواهش می کنم به رسم تاپیک یکی از پدیده های زیبای علمی رو به انتخاب خودتون برای دوستان شرح بدین در اینجا.

برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی روز افزون دارم.
    موفق و پایدار باشین
    ==========================

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن.

با آرزوی سربلندی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •