آقای sajadmg کد شما یک سری مشکلات داشت که اگه مقایسه کنید میفهمید. حجم = 167
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای sajadmg کد شما یک سری مشکلات داشت که اگه مقایسه کنید میفهمید. حجم = 167
size = 160
آره خوب اینطوری بهتر شد
[/LEFT]
بچه ها من یه پیشنهاد دارم
آقا بعد 2 3 هفته که سعی کردیم برنامه هامون رو کوتاه کنیم من پیشنهاد میدم که حالا یه تاپیک دیگه راه بندازیم که برنامه ها بهینه تر و با زمان کمتر و حافظه کمتر باشه
الان تغریبا برنامه هایی که گذاشته میشن ساده هستن و فقط باید رو تعدا کاراکتر هاش کار کنیم که اونم یه سری راه ها داره که تو این 2 3 هفته یه چیزاییش مشخص شده و عموما معلومه که باید چی کار کنیم فقط باید یه سری سوال ساده رو حل کرد
مثلا همین سوال اعداد اول رو اگه میخواستیم کد بهینشو بسویسیم خیلی مفید تر میشد و الگوریتم های تازه یاد میگیریم
حالا بقیه ببینن نظرشون چیه![]()
سلام
ایده خوبیه ولی...
...مقایسه بهینه بودن برنامه ها از نظر زمانی در محیط ویندوز کار معقولانه ای نیست ولی میتونیم یک کار دیگه بکنیم یکی مسئول اندازه گیری زمان اجرای برنامه بشه و اونا رو تو سیستم عامل داس اجرا کنه. و بقیه هم فایل های exe رو آپلود کنند.
آره اينجوري بهتره.
اينجوري رو كيفيت بيشتر كار ميشه تا اندازه.
ما میتونیم واسه زمان بیایم اردر رو حساب کنیم
البته این هم ایده جالبی هست که بیایم زمان رو خودمون بدست بیاریم یعنی در واقع برنامه ها رو با داده های یکسان مقایسه کنیم
آخه ممکنه اردر دو برنامه یکسان باشه ولی در یکی بهینه سازی های بهتری انجام شده باشه.
خوب در مورد این موارد میشه بحث کرد واسه هر برنامه
مهم اینه که ما در مورد این مسایل بحث کنیم و تو برنامه ها باهاشون درگیر شیم و آخر به یه نتیجه ای برسیم
حالا زیاد مهم نیست که چه کسی برنده میشه
فقط ميشه بگيد با ++c مينويسيد يا c ؟
آخه من هنوز اولاي كار c هستم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)