کسی میدونه که قیمت خوابگاه در موسسات غیرانتفاعی چه قدره؟
اگه میدونید ، خواهشا دریغ نکنید ..... ممنون میشم.
کسی میدونه که قیمت خوابگاه در موسسات غیرانتفاعی چه قدره؟
اگه میدونید ، خواهشا دریغ نکنید ..... ممنون میشم.
اشتباهی ، دو پست زدم.....خذف شد.
Last edited by Mahdi_Co_1368; 15-09-2008 at 23:11.
من قیمت خوابگاه شیخ بهایی رو میدونم.یه خوابگاه جدید ساختن که سالی حدودا 1میلیون هزینشه.من بقیه رو نمیدونم حالا بالاخره بگید مدرک آزادتهران واحدشمال معتبرتره یا شیخ بهایی؟
اگه نظر 90% از بچه هایی که توی این تاپیک پستی دادند رو بخوای ، همه میگن که شیخ بهایی بهتره ...... حالا خودت میتونی بری از اول این تاپیک رو مطالعه کنی.
ببین سرگردان نگران(خدا نکنه) من گفتم خودت همه ی شرایطو در نظر بگیر بعد دست به انتخاب بزن.مثلا خوابگاه رفتن مشکلات زیادی داره.اما خوب آی تی از مهندسی شیمی بهتره(البته بستگی به علاقه ی خودت داره)در کل هم مدرک آزاد معتبرتر از غیرانتفاعیه اونم تهران شمال.بچه های این تاپیک هم همشون متاسفانه دانشجویان متعصب غیرانتفاعی هستن(غیر از من و دو سه نفر دیگه) پس خودت انتخاب کن و کاری به حرفای ماها نداشته باش.چون ما این جا در پی جواب دادن به تو نیستیم!در پی لجبازی کردن هستیم.توصیه ی برادرانه ی من اینه که همه ی جوانبو در نظر بگیری بعد انتخاب کنی.ضمنا وقت ثبت نام شیخ بهایی فک کنم گذشته باشه.آخه یه دوستای من کامپیوترشو اورده بود می گفت ثبت نامش پنجشنبه اون هفته بوده.
بچه ها من می خواستم به یه نکته ای اشاره کنم اونم اینه که راحت باشین کاملا
تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث شد جز اونی که من پرسیده بودم.
چقدر سر این موضوع بحث می کنید ، تازه بحثم که به هیچ جا نمیرسه
چون همه متعصب حرف میزنن و اصلا سعی نمی کنن به حرف طرف مقابل فکر کنن ...
راست میگه آبجیمون.
فکرکنم من آزاد رو انتخاب کردم...........
کسی که از رشته ای که داره تحصیل میکنه راضی باشه و خوشش بیاد ، دیگه به موقعیت شغلی و نوع استاد و دانشگاه و از این جور چیزا کاری نداره......چون به اون علم علاقه منده و باهاش حال میکنه . خودش میتونه آینده ی خودش رو به خوبی رقم بزنه......پس اگه عاقلانه به این بحثی که توی این تاپیک شد ، نگاه کنیم ، می بینیم که فقط پست اضافه کردیم.....همین.
بنابر پست قبلی نتیجه می گیریم مثلا اگر کسی به ریاضیات علاقه دارد اصلا می تواند به دانشگاه نرود و در خانه به مطالعه ی آن بپردازد!مدرک و شغل و آینده و دانشگاه و ... هم به جون شما نباشه به جون خودم اصلا مهم نیست ها!(البته اگر به دانشگاه غیرانتفاعی برود خیلی بهتر است!)
والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)