مسلمه که راحت تر میشد ولی اینقدر اینا اصرار کردن....
مسلمه که راحت تر میشد ولی اینقدر اینا اصرار کردن....
gamehackir جان اول از همه ازت بابت زحمتي كه كشيدي ممنونم.
اگه ممكنه همونطور كه امين جان گفتن لطف كن عكس ها رو به jpg تبديل كن و عكس ها رو چك كن چون براي من فقط 2 تا عكس اول باز ميشه و بجاي بقيه عكس ها كه گزاشتي علامت ضربدر ميزنه.
Last edited by R£ɀД; 15-01-2006 at 22:55.
سلام
ممنون از Gamehackir جان
اين هم لينك داونلود TSearch كه نذاشته بود Gamehackir جان:![]()
ضمنا علت اين كه عكسها ديده نميشه اينه كه bandwidth تموم شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام!!!
این اموزش خیلی طولانی تر بود و توضیحاتشم خیلی بیشتر ولی چون حجمش خیلی بالا میرفت قسمت قسمتش کردم و یه مقداری هم از توضیحات و عکسا کم کردم.فقط خواستم بگم اموزش بعدی در مورد سرچ کردن و انجام تغییرات روی نتیجه ی سرچ هاست.
چرا تاپیک اینقدر خلوت شد؟؟؟
gamehackir جان ما ها منتظر شما اساتيد هستيم كه بياين ادامه آموزش رو بگين . و نمي خوايم كه تاپيك رو بي خودي شلوغ كنيم براي همينه كه اينقدر خلوت شده.
من يه بار آدرسها رو با artmoney715 پيداكردم و اونو دادم به Game Cheat Maker و يه Trainer ازش ساخت.ولي اين هميشه جواب نميده.(چون فقط تعداد تيرها رو قفل كرد و روي جان تاثير نداشت).
سلامنوشته شده توسط Batman1
همونطور كه Gamehackir جان هم گفتن سعي كنيد از اين برنامه هاي Trainer Maker استفاده نكنين. چون اين ترينرها كه با اين برنامه ها ساخته ميشه معمولا خوب كار نمي كنن. شما سعي كنين اگه با Artmoney بازي رو هك كردين با همون هم بازي رو ادامه بدين، يعني با همون Load كنين كارتون رو و استفاده كنين ازش. اگه اونجا هم مشكلي بود در خدمت هستم.![]()
من مي خواهم به ديكشنري babylon يه كلمه با اين برنامه بدم و معني اش را بگيرم . . . مي شه ؟؟ از چه متغيري ؟ اصلا مي شه با اين برنامه متغير اضافه كرد . . . ؟
سلامنوشته شده توسط mohsenkheradmandg
به خدا نمي دونماخه اينجا كه متغير ما عوض نميشه مقدارش. واسه همين نميشه. شما اگه مي خواين امتحان كنين نوع متغير رو Text انتخاب كنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)