میگم رخداد های بازی مربوط به جنگ جهانی هست یا نه؟
واقعی هست یا مثل COD داستانی؟
من از همچین بازی هایی که باید فکر کنی و حمله کنی خیلی خوشم میاد!! یعنی مخلوطی از Action و فکری! مثل Batman : AA
میگم رخداد های بازی مربوط به جنگ جهانی هست یا نه؟
من از همچین بازی هایی که باید فکر کنی و حمله کنی خیلی خوشم میاد!! یعنی مخلوطی از Action و فکری! مثل Batman : AA
پست اول تاپیک رو بخون متوجه همه چیز میشی!میگم رخداد های بازی مربوط به جنگ جهانی هست یا نه؟
خوب نظر ها متفاوته.
همون طوری که گفتم در مورد نسخه یک بازی هم میشه گفت از هر ده نفر هشت نفر از بازی خوششون نیومد.
گرافیکش رو البته قبول دارم در حد بازیهای امروزی نیست خصوصا تکسچرها خوب طراحی نشده ولی مدل ها و حرکات افراد بی نهایت دقیق و واقعی کار شده.
سلام!
بازی برای pc اومده؟
اگه اومده ارزش داره بگیرم یا نه؟!
بله اومده , ارزش که داره البته در حدی که هم وقتت رو میتونی پر کنی هم یه خورده هیجان سرمخف بازیسلام!
بازی برای pc اومده؟
اگه اومده ارزش داره بگیرم یا نه؟!بازیه بدکی نیست در کل.
بازی برای PC هم ریلیز شده.
بازی جالبیه، باید با فکر و نقشه قبلی جلو برید. با یکی دو تا تیر هم کشته میشید.
یه جورایی شبیه ساز جنگه ! نورپردازی عالی ای داره ولی تکستچر ها زیاد جالب نیستن. داستان خاصی هم نداره.
کلاً ارزش بازی کردن رو داره.
توی عکس ها که گرافیک بازی خوب بود....من هر چی عکس از اون نگاه کردم گرافیک در حد خوبی بود...
البته هنوز بازی رو تهیه نکردم....بعد بازی نظرم رو میگم
من این بازی رو برای xbox گرفتم کنترلش خیلی سخته.
سلام خدمت همگی
می خوام بدونم که این بازی بهتره یا Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 خواهش می کنم جواب بدین .
با تشکر
این کاملا مشخصه که از raibow six بهتره....این بازی شبه ساز واقعی جنگه ولی rainbow six به نظر من اینطور نیست
من خودم rainbow six رو که بازی کردم به نظرم یک بازی معمولی میاد و چیز خاصی نداره...فقط ارزش یک بار بازی کردن رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)