تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 394 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سلام به همه دوستان كمك كنيد خواهش ميكنم
    من يك ام پي فور ميخوام كه همه كاره باشه
    اول كه شارژ بالي داشته باشي 20 ساعت يا بيشتر
    دوم حافظه بالي داشته باشي16تا 20 گيگ باشه كه عالي
    سوم فايل هاي پي دي اف فارسي را بخواني
    چهارم زد ضربه باشي
    سرعت خوبي هم داشته باشي در كل چيز ي شكي هم باشي
    من تا 300000 تومان مايه كنار گذاشتم
    تورخدا كمكم كنيد چون واقعان نميدونم كه چي بگيرم متشكرم از همه تون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همه بچه ها يه جاي براي خريد ام پي فور معرفي ميكنيد مرسي
    بودجه شما خوبه ... اما بعضی از نیازهات با هم نمی خونه ... مثلا حافظه بالا ، مستلزم هارد دار بودنه ؛ و خب هارد نسبت به ضربه حساسه ...

در مورد pdf بحث شده که قابلیتی نیست که Mp3 player ها زیاد روش مانور بدن و اون چند نمونه ای که این کار رو بلدن هم اکثرا بالای 300 تومن هستن ... این یکی از مواردیه که ما هنوز داریم می گردیم ببینیم چیز خوبی پیدا میشه یا نه ... مثلا این تاپیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه گزینه مناسب واسه شما می تونه w7 از iriver باشه که از CSD حمایت می کنه (یعنی کارای office و pdf رو تبدیل می کنه به فرمت مخصوص خودش و نمایش میده) ... 285 تومن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان. يه سؤال داشتم. بهترين پلير براي ديدن فيلم‌هاي avi منظورم همين فيلم‌هاي dvd rip كه روي اينرنت ميزارن واسه دانلود كدومه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. يه سؤال داشتم. بهترين پلير براي ديدن فيلم‌هاي avi منظورم همين فيلم‌هاي dvd rip كه روي اينرنت ميزارن واسه دانلود كدومه؟
    فیلمهایی که پسوند avi دارن و معمولا دانلود میشه ، فرمت فشرده divx و مشابه اون هستند (xvid و...) ... دستگاهی مثل zen vision:m می تونه مستقیم اینو پخش کنه و نیازی به تبدیل نیست (230 تومن) و دستگاه های بالای 300 تومن cowon هم همینطور ... اما دستگاه های دیگه (قیمت های پایین تر به خصوص) نیاز به تبدیل دارن یعنی شما وقتی این فرمت رو می خوای بریزی توی دستگاهت ، با استفاده از convertor روی PC تبدیل میشه به فرمت قابل قبول دستگاه ...

بنابراین اگه حمایت مستقیم منظور باشه همون zvm توی دامنه قیمت زیر 250 ... اما چون کانورت کردن رو هم بهرحال میشه یه جورایی تحمل کرد ، میشه رفت سراغ انتخاب های دیگه مثل D2 از cowon (اگه تهران هستی) .. یا creative zen

نهایتا اینکه بستگی به بودجه ات داره ...

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من خودم D2 دارم
    کمی دکمه زیاد ازیتت نمی کنه
    آپگرید کردن فریمور چیزه خوبیه مشکلاتشو حل میکنه و امکاناتی رو اضافه میکنه مثل اکولایزر های جدید اضافه کردن ماشین حساب ، برنامه ها و بازی های تحت فلش ، اضافه کردن پلی لیست
    لوازم جانبیش رو می تونی از پارسونی که الان رفتن تو ساختمون امرتات بگیری
    من با کوچیکیه صفحه نمایش مشکلی ندارم و فکر نکنم مشکلی هم بوجود نیاره
    ولوم که خودش کلید داره از داشتن روی مانیتور بی نیاز میشی
    تازه میشه بهش فونت هم اضافه کرد که من یاد ندارم یا تم و لوگو
    این ترجمه ی تحلیل یکی از ادیتورهای anythingbutipod بود.گرچه الان منم باهاش 100% موافقم.

اولین روزی که خونه بودم نظر خودم رو راجع به D2مینویسم

یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فیلمهایی که پسوند avi دارن و معمولا دانلود میشه ، فرمت فشرده divx و مشابه اون هستند (xvid و...) ... دستگاهی مثل zen vision:m می تونه مستقیم اینو پخش کنه و نیازی به تبدیل نیست (230 تومن) و دستگاه های بالای 300 تومن cowon هم همینطور ... اما دستگاه های دیگه (قیمت های پایین تر به خصوص) نیاز به تبدیل دارن یعنی شما وقتی این فرمت رو می خوای بریزی توی دستگاهت ، با استفاده از convertor روی PC تبدیل میشه به فرمت قابل قبول دستگاه ...

بنابراین اگه حمایت مستقیم منظور باشه همون zvm توی دامنه قیمت زیر 250 ... اما چون کانورت کردن رو هم بهرحال میشه یه جورایی تحمل کرد ، میشه رفت سراغ انتخاب های دیگه مثل D2 از cowon (اگه تهران هستی) .. یا creative zen

نهایتا اینکه بستگی به بودجه ات داره ...
    سلام. ممنونم از راهنماییت. من شهرستان هستم ولی می تونم از تهران خرید کنم. حالا چندتا سوال داشتم:
    cowan a3 هم این قابلیت پخش مستقیم فایل های avi که گفته شد رو داره؟ اگر داره قیمت 30 گیگ الان چنده؟ اگه لطف کنید اسم و شماره یکی دو تا فروشگاه رو که این دو تا پلیر رو داشته باشن توی تهران و قیمتشونم نسبت به بقیه مناسبتر باشه بهم بدید ممنون می شم. حالا اگر گارانتی هم نداشته باشه زیاد مهم نیست.
    ممنون می شم اگه کمکم کنید
    Last edited by kdlh64; 28-08-2008 at 23:25.

داره خودمونی میشه songa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متشكر م بچه ها مرسي

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. ممنونم از راهنماییت. من شهرستان هستم ولی می تونم از تهران خرید کنم. حالا چندتا سوال داشتم:
    cowan a3 هم این قابلیت پخش مستقیم فایل های avi که گفته شد رو داره؟ اگر داره قیمت 30 گیگ الان چنده؟ اگه لطف کنید اسم و شماره یکی دو تا فروشگاه رو که این دو تا پلیر رو داشته باشن توی تهران و قیمتشونم نسبت به بقیه مناسبتر باشه بهم بدید ممنون می شم. حالا اگر گارانتی هم نداشته باشه زیاد مهم نیست.
    ممنون می شم اگه کمکم کنید
    A3 که جزو همون "دستگاه های بالای 300 تومن cowon " هستش ... دیگه آخرشه و حتی از vision:m هم یه درجه بالاتره ... البته سایز بزرگتری هم داره و طبیعتا قیمتش همینطور (350 تومن شاید) ...

در مورد A3 :
    بازار رضا - واحد 43 داشت ... 66403839 زنگ بزن بپرس ..

یه پارسونی هم هست ... توی سایتش الان من می گردم شماره ای نیست ... ولی فکر کنم قبلا بود .. یه سرچ بزن توی همین بخش ، فکر کنم شماره اش رو گذاشتم ...

در مورد zen vision:m :
    الان شماره ای تو ذهنم نیست ... باید از نمایندگی هاش بپرسی و اگه نداشتن باید گشت ... توی همون بازار رضا مثلا ... نمایندگی ها : شاب - 88700850 //// رایان بدر - 88415752

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

پارسونی رفته تو ساختمان امرتات
    یهو فکر نکنین ادقام شدنو دارن ورشکست میشنو از این حرفا چون امرتات و پارسونی مال اقای بیات هست و فکر کنم این شکلی به نفع ما باشه می تونه از طریق نمایندگی های امرتات محصولاتشو بفروشه
    بهر حال می تونی به امرتات زنگ بزنی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

اول : بسته بندی
    داخل پکیج یه دستگاه D2 یه هدفون یه شارژر کابل USB و یه قلم تاچ مثلثی کوچک بعلاوه یه کارت پیش خرید Audiobook باشارژ یدونه کتاب صوتی و چند تا ترک موسیقی از یه سایت بخصوص و بشکل انلاین بود.

دوم: روشن کردن دستگاه

D2چند ساعتی (3 تا4)برای شارژ شدن وقت لازم داره اما بی تردید یکی از منحصر بفردترین قابلیت هاش مدت زمان طولانی شارژ و روشن بودن دستگاس.واقعا روی 50 ساعت استفاده با LCDخاموش برای گوش دادن به موسیقی میشه حساب کرد.روی هم رفته من با وجود استفاده طولانی و روزانه هفته ای 2 بار نیاز یه شارژ پیدا میکنم.گرچه چو دائم دستم روی LCD است و اون روشنه مدت پخش صدا از 50 ساعت خیلی کمتره اما در صورت استفاده بعنوان یه پخش کننده موسیقی واقعا مدت طولانی قابل استفادس .

سوم :
    دستگاه نسبتا سنگینی که بیشتر سطحشو نمایشگرش پر کرده.فقط 4 کلید داره.یه کلید 3 حالته که دستگاه باهاش روشن میشه ، قفل میشه ، و LCDخاموش میشه ، و البته خود دستگاه خاموش میشه.
    کیفیت عالی LCD که فیلم های تبدیل شده به فرمت دستگاه رو بخوبی نمایش میده.که حجم فایل بعد از تبدیل معادل Xvid یعنی 250مگ برای 45 دقیقه.
    سه کلید دیگه دسترسی به منو و افزایش/کاهش ولوم صدا رو ممکن میکنه.

تویه منو اصلی آیکون پخش موزیک / پخش ویدیو / نمایش تصویر / نمایش متن(فقط TXT لاتین با حمایت از یه سری از زبونهای اروپایی و زبون کره ای در صورت استفاده از فریم ویر مربوطه) / آیکون رادیوی FM / آیکون ضبط / آیکون ابزار(شامل پخش فلش - صفحه یادداشت -ماشین حساب و ماشین حساب مهندسی)و آیکون تنظیمات دیده میشه.
    نمایش ساعت در گوشه چپ بالا و نمایش میزان ولوم و باتری در گوشه بالای سمت راست دیده میشه.

پخش: هدفون با کیفیت دستگاه و پخش کننده باکیفیت و بسیار قابل تنظیم تضمین کننده یه کیفیت عالی موسیقی است.مسلما این قابلیت بارزترین و قابل توجه ترین کاری یه که این دستگاه انجام میده_(البته برای همین هم ساخته شده)موقع پخش شما دسترسی معادل مدیا پلیر ویندوز به آهنگ دارین.یعنی براحتی میتونین آهنگ رو انتخاب کنید و از هر جاش که میخواین شروع به گوش دادن کنید.اکولایزر های بسیار قابل تنظیم(حتی بیشتر از مدیا پلیر) کیفیت گوش دادن به موسیقی رو به حداکثر میرسونه.حتی فرکانس اثر اکولایزر ها قابل تنظیمه!
    ضبط:
    ضبط از سه منبع رادیو اف ام ، میکروفن داخلی ، میکروفن خارجی یا منیع صوتی خارجی(لاین این) با کیفیت 32kh/64/80/96/128/256kh قابل ضبطه.که بعنوان یه مبدل برای منایع صوتی به فایل دیجیتال کاملا عالیه.اما ضبط از میکروفون داخلی اصلا به یه IC Recorder از نظر حساسیت میکروفن قابل مقایسه نیست گرچه با انتخاب بیت ریت بالا میشه از وضوح بالای اون استفاده کرد.

ویدیو:
    تنها ایرادی که میتونم بگیرم نیاز به تبدیل فیلم اصلی است.در مورد کیفیت پخش ویدیو باید بگم عالی پخش میکنه هم کیفیت صدا
    هم تصویر واقعا عالی و بی نقص و معادل فیلم اصلیه.

نمایش متن:
    بعنوان یه نمایشگر متن من زیاد ازش خوشم نیومد شاید بخاطر اینکه فقط فرمت txtرو با مشخصات تراز بندی تکست نمایش میده و نه بیشتر.روی زبون فازسی هم بهتره حسابی باز نشه.

رادیو:
    فکر میکنم واقعا حق با ادیتور ها بود.حساسیت گیرندگی دستگاه چندان بالا نیست گرچه کیفیت عموما بالاست اما مثلا در حال حرکت مخصوصا اگر دور از فزستنده و با هدفون با سیم کوتاه حساسیت ضعیف تره دستگاه مشخص میشه.ااما خب در حال کاملا راضی کننده است.تنظیم رادیو بسرعت و بشکل اتوماتیک یا دستی ممکنه.بازهم امکان تنظیمات زیاد کاملا بچشم میاد.و از لحاظ مشکلی نداره.

ابزار:
    بیشتر حالت فانتزی داره تا کاربردی شاید از فلش پلیر بعنوان سرگرمی بشه استفاده کرد.

تنطیمات دستگاه عالی و بسیار کاربردیه و هر چیزی فکر کنید قابل تنظیمه.

بعنوان MP4Player یه دستگاه عالی محسوب میشه.گرچه به اون شکل منو برای کاری که میخواستم بکنم نتونست کمک کنه.چون دایم از دکمه ها(یعنی LCD) دارم استفاده میکنم عملا فایل های صوتی معادل فایل ها ویدیویی باتری مصرف میکنه.چون دکمه لمس نمیشه هز از چندی بایذ نگاه کنم که وقتگیره اما از فیلم دیدن توش لذی میبرم.البته یه برنامه خیلی بدرد بخور هم با فرمت فلش پیدا کردم که اون هم خیلی کمکم کرده.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

مبارکه
    چند گیگ رو خریدی؟ و چند خریدی؟
    فریموری که رو خودش نصب چه ورژنیه؟
    راستی من اون کارت خرید رونداشتم .
    درضمن در مورد میزان باتری مصرف شده برای صوت و ویدیو کاملا تفاوت داره اینو از اطلاعات تو سایت نمیگم از تجربیات خودم میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •