سلام
دوست عزیز Gune Baxan میشه اون فایل ini مربوطه به تاریخ شمسی که ویرایش کردی و تاریخ به سمت چپ پایین صفحه منتقل شده رو آپلود کنی؟
باتشکر
سلام
دوست عزیز Gune Baxan میشه اون فایل ini مربوطه به تاریخ شمسی که ویرایش کردی و تاریخ به سمت چپ پایین صفحه منتقل شده رو آپلود کنی؟
باتشکر
تو تاپیک الف هست. بگردی پیدا می کنی.
من لی اوت رو از یک مگا پک برداشتم و روی گوشی نصب کردم.
در این مورد اگر اینجا مطرح کنید بهتر به نتیجه می رسید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم فایل iniنوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من فايل tpa.zip را باا اس تول روي گوشيم (کا810)نصب کردم ولي فونت آن هيچ تغييري نکرد چه کنم؟
اين هم مسيرش بود که من زيپ کردم: tpa\preset\system\fonts
ممکنه بگيد اشکال از کجا بوده؟
با تشکر
سلام،
مسیر که درسته، ولی دقت کنید که فایل FONTS.XML هم باید در همین مسیر باشه و نام فونتی رو که استفاده می کنید در این فایل درست نوشته شده باشه.
سلام
دوست عزیز وقتی فایل ini رو توپوشه shamsi میزارم خطای date mod error میده میتونید بگید مشکل از کجاست؟
باتشکر
چه جورى ميشه فونتيو كه ريختم پاك كنم تا بشه مثل روز اول؟
گوشی شما چی هست دوست عزیز؟ فکر کنم بعضی از قسمت ها هست که روی همه گوشی ها جواب نده. قسمت هایی رو که قرمز رنگ هست ببینید.نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهتر هست نظر سایر دوستان رو هم جویا بشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکافیه فونت اوریجینال رو بریزید. لینکش در پست اول هست.
Last edited by Gune Baxan; 31-08-2008 at 16:25.
سلام
گوشیم k810 هست
فونت اوريجينال رو از پست اول بگير با بريز رو گوشی![]()
یه مشکل دارم آقا من وقتی این گزینه flash رو میزنم توی ستول میگه دکمه c رو بگیر و کابل usb رو وصل کن منم این کارو میکنم اما بازم همون پیغام هستش ... یو اس بی و درایورو اینا هم کلا نصبه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)