دوستان ، review های محدود و معتبری که از دستگاه موجود هست رو حداقل چک کنید ... بله ، میشه گفت اولین پلیری هست که HD رو روان پخش می کنه ، اما اولاً هرکدوم از شما چند تا ویدئوی HD دارید (من که خودم فیلم باز هستم شاید کلاً 4 تا تریلر و ویدئوموزیک HD داشته باشم) ، ثانیا
خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست(طبق معمول فقط میگن "با آپدیت های FW درست میشه) ، یا با ماهیت یه PMP نمی خونه ... نکات زیر رو چک کنید:
+ ساپورت فرمتش اونطور که تبلیغ شده نیست ... خنده دارترینش اینه که ظاهرا
mkv رو ساپورت نمی کنه ؛ خب چرا خنده داره ؟ ... چون مرسوم ترین فرمت HD همین mkv هستش ... ! (ایشالا در آپدیت FW!!)
+ بدون شک کیفیت صداش در حد متوسط یا شاید خوب باشه ... اما، اصلا صحبت رقابت با مارکهای اصلی مثل cowon و creative رو نکنید...
+ یکی از چیزهایی که شاید از نظر کاربرهای معمولی جلب توجه نکنه ، ولی عدم وجودش باعث افت شدید قیمت میشه (کاری که در اکثر مدلهای غیرمعتبر انجام میدن) ، build دستگاهه .. کیفیت بدنه ، صفحه نمایش ، چفت و بست ، طراحی .... این قضیه رو از روی عکسهای این مدل هم میشه فهمید .. مثل اینکه جای دست مناسبی نداره ..
+ در راستای مورد بالا ، یکی دیگه از چیزایی که باعث افت قیمت میشه اینه که حافظه رو کم می کنن ... اگه دقت کرده باشید (قبلا هم گفتم) فقط کمپانی های اصلی محصولات بالای 10 گیگ میزنن ... کمپانی های کمتر معتبر ، همیشه زیر 8 گیگ هارد می بندن .. مثل همین دستگاه ... دوستمون که میگه حافظه دستگاه کافیه ، قطعا فراموش کرده که حجم ویدئوهایی HD چقدر زیاده ...
+ ضمنا ذکر شده که صفحه نمایش دستگاه 800*480 هستش ؛ خب این فرمت اصلی HD نیست ... بلکه موقع TV out هستش که میره برای 1080 ... بنابراین روی صفحه نمایش HD واقعی نیست ...
+شک ندارم که باتری جالبی هم نداره .. با توجه به اینکه بخاطر HD حتما پردازنده قوی توی این دستگاه هست ، حدس می زنم عمر باتری واسه ویدئو در حد 2-3 ساعت باشه ..
+ من چندین بار گفته ام که اهرم واقعی این دستگاهها ، قیمتشون هست ... تنها عاملی که باعث میشه بتونن با مدلهای برتر رقابت کنن همینه ... (پاراگراف اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) ...