تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 105

نام تاپيک: تاپیک جامع pmp ها

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته واضحه که داشتن هارد دیسک مزیت خوبیه (البته خدا نکنه که حتی از ارتفاع 1 متری از دستتون بیفته) ... به نظر من اگه نخواین توی دستگاهتون فیلم آرشیو کنید به حافظه های اونقدر بالا هم نیاز نیست

از نظر مقایسه با q5 ، باید بگم که cube فرمت های بیشتری رو پشتیبانی میکنه.کیفیت صدا و تصویرش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.یه نکته بسیار مهم هم قیمت دستگاهه. 250 تومن رو مقایسه کنید با قیمت q5.
    دوستان ، review های محدود و معتبری که از دستگاه موجود هست رو حداقل چک کنید ... بله ، میشه گفت اولین پلیری هست که HD رو روان پخش می کنه ، اما اولاً هرکدوم از شما چند تا ویدئوی HD دارید (من که خودم فیلم باز هستم شاید کلاً 4 تا تریلر و ویدئوموزیک HD داشته باشم) ، ثانیا خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست(طبق معمول فقط میگن "با آپدیت های FW درست میشه) ، یا با ماهیت یه PMP نمی خونه ... نکات زیر رو چک کنید:

+ ساپورت فرمتش اونطور که تبلیغ شده نیست ... خنده دارترینش اینه که ظاهرا mkv رو ساپورت نمی کنه ؛ خب چرا خنده داره ؟ ... چون مرسوم ترین فرمت HD همین mkv هستش ... ! (ایشالا در آپدیت FW!!)

+ بدون شک کیفیت صداش در حد متوسط یا شاید خوب باشه ... اما، اصلا صحبت رقابت با مارکهای اصلی مثل cowon و creative رو نکنید...

+ یکی از چیزهایی که شاید از نظر کاربرهای معمولی جلب توجه نکنه ، ولی عدم وجودش باعث افت شدید قیمت میشه (کاری که در اکثر مدلهای غیرمعتبر انجام میدن) ، build دستگاهه .. کیفیت بدنه ، صفحه نمایش ، چفت و بست ، طراحی .... این قضیه رو از روی عکسهای این مدل هم میشه فهمید .. مثل اینکه جای دست مناسبی نداره ..

+ در راستای مورد بالا ، یکی دیگه از چیزایی که باعث افت قیمت میشه اینه که حافظه رو کم می کنن ... اگه دقت کرده باشید (قبلا هم گفتم) فقط کمپانی های اصلی محصولات بالای 10 گیگ میزنن ... کمپانی های کمتر معتبر ، همیشه زیر 8 گیگ هارد می بندن .. مثل همین دستگاه ... دوستمون که میگه حافظه دستگاه کافیه ، قطعا فراموش کرده که حجم ویدئوهایی HD چقدر زیاده ...

+ ضمنا ذکر شده که صفحه نمایش دستگاه 800*480 هستش ؛ خب این فرمت اصلی HD نیست ... بلکه موقع TV out هستش که میره برای 1080 ... بنابراین روی صفحه نمایش HD واقعی نیست ...

+شک ندارم که باتری جالبی هم نداره .. با توجه به اینکه بخاطر HD حتما پردازنده قوی توی این دستگاه هست ، حدس می زنم عمر باتری واسه ویدئو در حد 2-3 ساعت باشه ..

+ من چندین بار گفته ام که اهرم واقعی این دستگاهها ، قیمتشون هست ... تنها عاملی که باعث میشه بتونن با مدلهای برتر رقابت کنن همینه ... (پاراگراف اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

+ ساپورت فرمتش اونطور که تبلیغ شده نیست ... خنده دارترینش اینه که ظاهرا mkv رو ساپورت نمی کنه ؛ خب چرا خنده داره ؟ ... چون مرسوم ترین فرمت HD همین mkv هستش ... ! (ایشالا در آپدیت FW!!)
    MKV چون Countainer ای هست که استفاده خیلی محدودی داره کمتر Player های حرفه ای سراغش میرن، مثلا Apple TV هم از H.264 پشتیبانی می کنه ولی نه با MKV.
    چون بیشتر در بین گروه ها H264 رایجه که توی AVI باشه ... چون کارشون اسون تره و Decoding و ... مشکلات دیگه رو ندارند ... البته این برای این دستگاه یک ضعف محسوب میشه چون MKV خیلی بهتر از AVI هست و امکانات بیشتری میده ...
    البته بحث شما سر PMP هست و قضیه کمی متفاوته ... چون اینها باید هم قیمت و کارایی رو متعادل نگه دارند و بیشتر مجبورند برند سراغ استاندارد تا اینکه پاشون رو از این استاندارد ها فراتر بگذارند ...
    این لینک رو هم ببینید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    + ضمنا ذکر شده که صفحه نمایش دستگاه 800*480 هستش ؛ خب این فرمت اصلی HD نیست ... بلکه موقع TV out هستش که میره برای 1080 ... بنابراین روی صفحه نمایش HD واقعی نیست ...
    همین هم فکر نکنم Upscaling باشه تو سایز های کوچیک تر مثل 480P ... چون رو دستگاه خیلی فشار میاد ... نهایتش stretch میشه از هر دو طرف طول و عرض که اون هم کار TV هست ...

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان ، review های محدود و معتبری که از دستگاه موجود هست رو حداقل چک کنید ... بله ، میشه گفت اولین پلیری هست که HD رو روان پخش می کنه ، اما اولاً هرکدوم از شما چند تا ویدئوی HD دارید (من که خودم فیلم باز هستم شاید کلاً 4 تا تریلر و ویدئوموزیک HD داشته باشم) ، ثانیا خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست(طبق معمول فقط میگن "با آپدیت های FW درست میشه) ، یا با ماهیت یه PMP نمی خونه ... نکات زیر رو چک کنید:

+ بدون شک کیفیت صداش در حد متوسط یا شاید خوب باشه ... اما، اصلا صحبت رقابت با مارکهای اصلی مثل cowon و creative رو نکنید...

+ یکی از چیزهایی که شاید از نظر کاربرهای معمولی جلب توجه نکنه ، ولی عدم وجودش باعث افت شدید قیمت میشه (کاری که در اکثر مدلهای غیرمعتبر انجام میدن) ، build دستگاهه .. کیفیت بدنه ، صفحه نمایش ، چفت و بست ، طراحی .... این قضیه رو از روی عکسهای این مدل هم میشه فهمید .. مثل اینکه جای دست مناسبی نداره ..

+ در راستای مورد بالا ، یکی دیگه از چیزایی که باعث افت قیمت میشه اینه که حافظه رو کم می کنن ... اگه دقت کرده باشید (قبلا هم گفتم) فقط کمپانی های اصلی محصولات بالای 10 گیگ میزنن ... کمپانی های کمتر معتبر ، همیشه زیر 8 گیگ هارد می بندن .. مثل همین دستگاه ... دوستمون که میگه حافظه دستگاه کافیه ، قطعا فراموش کرده که حجم ویدئوهایی HD چقدر زیاده ...

+شک ندارم که باتری جالبی هم نداره .. با توجه به اینکه بخاطر HD حتما پردازنده قوی توی این دستگاه هست ، حدس می زنم عمر باتری واسه ویدئو در حد 2-3 ساعت باشه ..

+ من چندین بار گفته ام که اهرم واقعی این دستگاهها ، قیمتشون هست ... تنها عاملی که باعث میشه بتونن با مدلهای برتر رقابت کنن همینه ... (پاراگراف اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...
    فکر می کنم بهتر باشه برای آگاهی کامل از ویژگی های یک دستگاه مخصوصا یک برند گمنام ، بیشتر بر owner review تاکید کنیم تا review های معمولی.
    حالا اجازه بدین به عنوان کسی که چند هفته است این دستگاه رو دارم نظرم رو با شما در میون بذارم

+ اولا ساپورت فرمتش دقیقا همونیه که تبلیغ شده.در واقع فرمتی ندیدم که این دستگاه اونو پشتیبانی نکنه.از avi گرفته تا 3gp، از mov گرفته تا rm ، از flv گرفته تا vob و غیره و البته mkv ، همه رو روی دستگاه تست کردم و بخوبی جواب داد

+ در مورد کیفیت صداش راستش نمی تونم نظر بدم، چون دستگاه های دیگه دم دستم نیست که بتونم مقایسه کنم

+ این حرف دوستمون جای تعجب داره.اگه از نزدیک ببینید ملاحظه می کنید که این دستگاه هم جنس بدنه خوبی داره (بدنه تمام فلزی) هم ظاهرش بسیار شیک و خوشدسته.در ادامه چندتا عکس براتون می ذارم :

+ قطعا از یک دیدگاه حافظه دستگاه به هیچ وجه کافی نیست.من رو کامپیوتر شخصی ام 320 گیگ هارد دارم و هنوز هم احساس کمبود حافظه می کنم.از این دید اگه بخواین نگاه کنید حافظه 40 گیگ یا 60 یا 80 هم اصلا کافی نیست.اما بیشتر منظور این بود که همون (8+8) گیگ حافظه هم تا حدودی جواب کارمون رو میده و همونطور هم که دوستمون گفتن مگه هرکدوم از ما چند تا فیلم HD داریم و اینکه همزمان چندتا شون رو می خوایم روی دستگاهمون داشته باشیم؟
    اما این حرف هم بطور کلی درسته که هرچه حافظه بیشتر باشه بهتره

+ در مورد HD قطعا در مد TV-OUT این کیفیت تصویر را دارید.اما در مورد LCD خود دستگاه ، جدا از شما سوال دارم که آیا روی صفحه 5 اینچ HD معنایی داره؟

+ نمی دونم رو چه حسابی این دوستمون شک ندارن که باتری جالبی نیست...اتفاقا من از باتری و سیستم مدیریت توانش خوشم اومده.توی نظرات خوندم 5 ساعت پخش ویدئو ولی به زودی خودم هم تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.یکی از نکات جالب اینه که این قابلیت وجود داره که موقعی که فیلم رو pause می کنید تا به کاری برسید صفحه خاموش بشه تا از مصرف بیهوده توان جلوگیری بشه.همچنین امکان شارژ با usb یکی دیگه از قابلیت های جالب دستگاهه که می تونه خیلی مفید باشه

در آخر باید گفت که قیمت پایین به همراه امکانات بالا و کیفیت مطلوب ، این دستگاه رو به گزینه مطلوبی برای دوستداران multimedia تبدیل میکنه

5. این کاربر از freidoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قیمت بعضی کمپانیهام خیلی بالاست فعلا برای جیبای دانشجوی ما اینا بیشتر دوستن

7. این کاربر از .bahman. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

+ در مورد HD قطعا در مد TV-OUT این کیفیت تصویر را دارید.اما در مورد LCD خود دستگاه ، جدا از شما سوال دارم که آیا روی صفحه 5 اینچ HD معنایی داره؟
    خوب Seymour هم گفتند در این رزولشن معنا نمیده !
    وقتی هم که به TV وصل میشه دیگه دستگاه کاره ای نیست ! فقط منتقل کننده اطلاعات ... کاره TV هست که Stretch کنه تصویر رو ...
    با توجه به اینکه این دستگاه Upscaling تو خودش نداره ! اگه داشت بحث فرق میکرد ...
    منظورم از Upscaling رندر شدن تصویر و دادنش به خروجیه ... مثلا تصویر رو تا 1080i رندر میکنه و میده بیرون که این مصرف رو میبره بالا و دستگاه های معمول ندارند و معمولا توی سینمای خانگی ها دیده میشه و دستگاه های گران قیمت ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر می کنم بهتر باشه برای آگاهی کامل از ویژگی های یک دستگاه مخصوصا یک برند گمنام ، بیشتر بر owner review تاکید کنیم تا review های معمولی.
    حالا اجازه بدین به عنوان کسی که چند هفته است این دستگاه رو دارم نظرم رو با شما در میون بذارم
    هیچ مشکلی نیست ... من هم از اینجا به بعد رو براساس ریویوی یه نفر که صاحب دستگاهه نقل می کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید ...
    + اولا ساپورت فرمتش دقیقا همونیه که تبلیغ شده.در واقع فرمتی ندیدم که این دستگاه اونو پشتیبانی نکنه.از avi گرفته تا 3gp، از mov گرفته تا rm ، از flv گرفته تا vob و غیره و البته mkv ، همه رو روی دستگاه تست کردم و بخوبی جواب داد

+ در مورد کیفیت صداش راستش نمی تونم نظر بدم، چون دستگاه های دیگه دم دستم نیست که بتونم مقایسه کنم

+ این حرف دوستمون جای تعجب داره.اگه از نزدیک ببینید ملاحظه می کنید که این دستگاه هم جنس بدنه خوبی داره (بدنه تمام فلزی) هم ظاهرش بسیار شیک و خوشدسته.در ادامه چندتا عکس براتون می ذارم :

+ قطعا از یک دیدگاه حافظه دستگاه به هیچ وجه کافی نیست.من رو کامپیوتر شخصی ام 320 گیگ هارد دارم و هنوز هم احساس کمبود حافظه می کنم.از این دید اگه بخواین نگاه کنید حافظه 40 گیگ یا 60 یا 80 هم اصلا کافی نیست.اما بیشتر منظور این بود که همون (8+8) گیگ حافظه هم تا حدودی جواب کارمون رو میده ...
    اما این حرف هم بطور کلی درسته که هرچه حافظه بیشتر باشه بهتره

+ نمی دونم رو چه حسابی این دوستمون شک ندارن که باتری جالبی نیست...اتفاقا من از باتری و سیستم مدیریت توانش خوشم اومده.توی نظرات خوندم 5 ساعت پخش ویدئو ولی به زودی خودم هم تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.یکی از نکات جالب اینه که این قابلیت وجود داره که موقعی که فیلم رو pause می کنید تا به کاری برسید صفحه خاموش بشه تا از مصرف بیهوده توان جلوگیری بشه.همچنین امکان شارژ با usb یکی دیگه از قابلیت های جالب دستگاهه که می تونه خیلی مفید باشه

در آخر باید گفت که قیمت پایین به همراه امکانات بالا و کیفیت مطلوب ، این دستگاه رو به گزینه مطلوبی برای دوستداران multimedia تبدیل میکنه

[/CENTER]
    + در این ریویو ذکر شده که mkv پخش نمی کنه :
    The video format supported is very limited nevertheless, I tried playing .mkv movies,... but it fails to play. I think this is the biggest con of the player itself.
    نوشته : به نظرم این بزرگترین فریب تبلیغاتیه این دستگاهه !

+ گفته کیفیت صداش در مقایسه با مارک های اصلی تعریفی نداره:
    it performs rather weak in sound reproduction compared to mainstream music players.
    + در مورد کیفیت ساخت:
    I notice is the screen surface, it is not as smooth and flat as it should be
    میگه صفحه نمایشش هموار نیست !! .. ایراد مرسوم همه مدلهای متفرقه .. کافیه برید یه مغازه و دست بکشید به سطح LCD های کارای متفرقه .. حتی همین زولتریکس ...

+ ضمنا من عکسهای اینترفیس اش رو هم دیدم ، اومدن از PSP کپی کرده ان !! (باز هم در مورد مدلهای متفرقه مرسومه- چرا؟ ... چون طراحی original هزینه اش زیاده)

+ خب خدا رو شکر که تایید می کنید که حافظه اش کمه ...

+ در مورد HD هم که دوستمون بنی هم صحبت کرد .. اگه قرار باشه روی TV فقط HD باشه ، باید صریحا همین رو بگه ... نه اینکه بگه پلیر HD هستش ... اگه من بگم " فوتبالم خوبه " ، یعنی بازم خودم خوبه ، نه اینکه "اگه چهار تا از بازیکنای برزیل رو بیارم " بازی ام خوبه !! ..

+ مسلمه که HD در صفحه 5 اینچی معنای زیادی نداره و پست قبلی من هم در همین رابطه بود:
    خیلی از ویژگی های دیگه اش در حد حرفه و اون چیزی که دقیقا ادعا میشه نیست
    وقتی یه نفر این رو می خره ، فکر می کنه تصویر HD داره ؛ دیگه به فکر مسایل جانبی اش نیست ... در واقع این یه جور کلکه دیگه ...

* من باز تاکید می کنم که این مدل حتما و قطعا واسه اون کسی که توانایی مالی اش در همین حده خوب و مناسبه ... فقط عرض من اینه که حد و محدودیت ها رو بشناسیم و نیایم یه مدل چینی ارزون رو با کارای درجه یکی که واقعا برای ساخت و تولیدشون زحمت کشیده شده (و تازه باز هم ایرادات متعدد دارن) مقایسه کنیم ...

+ این پست رو هم ببینید در مورد این محصول که سردبیر فوروم ABI در مورد این محصول نوشته ؛ مطمئنا این فرد از من مطلع تره ، اما ببینید نظر کلی اش چقدر مشابهه (و البته بی رحمانه تره):
    To be completely honest you probably never will see a review here. You likely wont ever see an "MP4" player reviewed here. I have had enough experience at CES looking at these Chinese brands and im comfortable making a blanket statement that they are all poorly made, have sketch firmware, and not at all worth the hassle of a rock bottom price- you get what you pay for.

Rule of thumb, if a player claims to be and MP4 player- run the other way.
    ترجمه : در این سایت به دنبال ریوی روی mp4 ها (=پلیرهای چینی متفرقه) نباشید ... من انقدر توی نمایشگاه CES از این کارای چینی دیده ام که بتونم با قاطیعت اظهار نظر کنم که همه شون ضعیف ساخته شده ، نرم افزار/FW ضعیف دارند و به هیچ وجه ارزش همون قیمت پایین رو هم ندارن ... هرچه پول بدی آش می خوری ...

قاعده طلایی : اگه کارای متفرقه چینی رو دیدید ، فرار کنید !!

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد اون review از دو حال خارج نیست.یا خدایی نکرده نویسنده اش آدم مغرضی بوده (بگیم رقیب تجاری) و یا ورژن های اولیه دستگاه رو دیده و نقد کرده.چون همین الان این دستگاه توی دستمه و می بینم که mkv رو بخوبی پخش می کنه.حالا اون آقا که میگه غیر از اینه و این رو به عنوان بزرگترین فریب تبلیغاتی دستگاه معرفی میکنه و کل اون رو زیر سوال میبره......دیگه قضاوت با شما

در ضمن خواهش می کنم اینقدر بی رحم نباشید ا
    به نظرم یه کم داریم از بحث منحرف می شیم.منظور اصلی این بود که تجربیاتمون رو از کار کردن با PMP های مختلف با هم در میون بذاریم نه اینکه تو سرو کله همدیگه بکوبیم من هم اصلا قصد نداشتم به مارک های معتبر توهین کنم و بعضی از دوستان رو برنجونم.ولی به هرحال نظرم اینه که تفاوت کیفیت دو محصول لزوما به اندازه تفاوت قیمتشون نیست.(دلیلش هم اینه که عواملی مثل نیروی کار بسیار ارزان و تولید انبوه نقش خیلی موثری در قیمت تمام شده دارن). البته واضحه که محصولات شرکت های معتبر کیفیت و دوام بهتری دارن، اما در بین محصولات چینی که معمولا خیلی ارزون تر هستن گاهی وقتها میشه با جستجو ، محصولاتی پیدا کرد که کیفیت قابل قبولی داشته باشن.هدف ما این بوده که با کمک تجربیات شخصی مون همچین محصولاتی رو به همدیگه معرفی کنیم.

موفق باشید

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ...

من هم یه PMP Zling Studio دارم ...

اگه از دوستان کسی سوالی راجب این مدل داشت بپرسه تا بهش بگم...

13. این کاربر از Armin1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد اون review از دو حال خارج نیست.یا خدایی نکرده نویسنده اش آدم مغرضی بوده (بگیم رقیب تجاری) و یا ورژن های اولیه دستگاه رو دیده و نقد کرده.چون همین الان این دستگاه توی دستمه و می بینم که mkv رو بخوبی پخش می کنه.حالا اون آقا که میگه غیر از اینه و این رو به عنوان بزرگترین فریب تبلیغاتی دستگاه معرفی میکنه و کل اون رو زیر سوال میبره......

من هم اصلا قصد نداشتم به مارک های معتبر توهین کنم .. .ولی به هرحال نظرم اینه که تفاوت کیفیت دو محصول لزوما به اندازه تفاوت قیمتشون نیست.(دلیلش هم اینه که عواملی مثل نیروی کار بسیار ارزان و تولید انبوه...). واضحه که محصولات شرکت های معتبر کیفیت بهتری دارن، اما در بین محصولات چینی که معمولا خیلی ارزون تر هستن ....
    قصد جسارت ندارم ... اما قبول کنید که همین اتهام رو میشه به شما هم وارد کرد (یعنی شاید شما دارید در مورد قابلیت های دستگاه بزرگنمایی می کنید و اون فرد اتفاقا منصف بوده) ... باز هم تکرار می کنم که قصد جسارت ندارم و اگه حرفم باعث ناراحتی شده عذر می خوام ... و این فقط یه حدسه واسه حفظ بی طرفی ..

ضمنا mkv داریم تا mkv : پروفایل همه فایل هایی که این فرمت رو دارن یکسان نیست ... بسیاری از mkv ها صرفا divx هایی هستن که واسه افزایش زیرنویس و کانال زبان با این فرمت contain شده ان ...

بعلاوه ریویوی ایشون تقریبا مال یه ماه پیشه ... و اتفاقا (همونطور که گفتم) به نظرم منصفانه بوده و مثلا نوشته :
    This is probably the first PMP that supports true HD at a very affordable price. Not only amazing video playbacks, the 5 inch crisp and clear screen makes it a good photo viewer and eBook reader.
    بهرحال به نظر من هم این بحث تمامه و همه جوانب این پلیر مطرح شد ... و قطعا منم با شما هم نظر هستم که این محصولات هم مخاطب خودشون رو دارن ...
    سلام ...

من هم یه PMP Zling Studio دارم ...

اگه از دوستان کسی سوالی راجب این مدل داشت بپرسه تا بهش بگم...
    اتفاقا دوستی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سوال مشابهی داره ، شاید شما هم بتونی نظری بدی که مفید واقع بشه

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب بپرسن اگه تونستم حتما کمکشون می کنم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •