تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 165

نام تاپيک: خبرگزاری P30 World (جدید ترین اخبار داخلی)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با حضور در اداره مالیاتی همدان
    بگوویچ اظهار نامه مالیاتی خود را ارائه داد

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: "وینگوبگوویچ "سرمربی تیم پاس امروز با حضور در دفتر مدیر کل امور مالیاتی استان همدان اظهار نامه مالیاتی خود را ارائه داد.

به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،بگوویچ که سال گذشته نیز در زمان مقرر با حضور در اداره مالیاتی اظهارنامه مالیاتی خود را تقدیم مسئولان اداره مذکور کرده بود امسال نیز با اظهار به اینکه انجام امور و مسائل مالیاتی بسیار مهم است در دفتر مدیرکل امور مالیاتی استان همدان حاضر شد و اظهار نامه مالیاتی خود را در حضور وی ارائه داد .
    وینگو بگوویچ پرداخت مالیات را در رشد و شکوفایی ورزش کشور و احداث فضاهای ورزشی مهم و تعیین کننده دانست و افزود: هرجا که باشم اهمیت ویژه ای برای پرداخت مالیات قائل هستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهدی پاشازاده در گفت و گو با ایسکانیوز:
    تا آخر هفته سرمربی یکی از تیم های لیگ برتری می شوم// بدون بازی تدارکاتی تیم ملی به جایی نمی رسد

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع سابق تیم ملی درخصوص وضعیتش گفت: با توجه به صحبت هایی که با مسوولین چند تیم داشته ام هنوز تکلیفم مشخص نشده ولی به احتمال زیاد تا آخر هفته در یکی از تیم های لیگ برتری یا دسته اولی به عنوان سرمربی مشغول به کار خواهم شد.

مهدی پاشازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، با اشاره به دلایل تاخیرش در قبول سرمربی گری یکی از تیم های باشگاهی افزود: مشکل من، نوع کار کردن با دستیاران یا مسوولین تیم است و به هیچ وجه مشکلی از لحاظ مبلغ قرارداد، محل خدمت ندارم چون در ابتدای کار هستم و اصلا به مبلغ قرارداد توجه چندانی ندارم.
    وی با ابراز خرسندی از وضعیت تیم استقلال تهران اضافه کرد: از زمانی که قلعه نویی پا به این تیم گذاشته کلا شرایط متفاوت تر از قبل شده و امیدواریم با این یارگیری هایی که در فصل نقل و انتقالات انجام داده اند، جزء مدعیان قهرمانی باشد.
    بازیکن سابق تیم استقلال تصریح کرد: به نظر من تنها مشکلی که در این فصل می تواند گریبان گیر استقلال شود، عدم جذب فوروارد کافی است چراکه معتقدم تیمی که باید در سه جبهه بجنگد باید حداقل چند فوروارد اضافه را در اختیار داشته باشد.
    پاشازاده در مورد جدایی صادقی از این تیم به ایسکانیوز گفت: اینکه صادقی یکی از مهره های تاثیرگذار تیم بود شکی نیست ولی باید پذیرفت که یک زمان من رفتم و صادقی آمد و حالا صادقی باید برود تا نفرات جدید پا به میدان بگذارند.
    وی اضافه کرد: البته در این میان اتفاقاتی افتاد که به هیچ وجه در شان هیچ کدام از طرفین نبود، از جمله مبلغ قرارداد و توهین کردن دو طرف به هم، مصاحبه های جنجالی و هواداران که به اعتقاد من دور از ادب و اخلاق حرفه ای فوتبال بود ولی در کل مسوولین باید شرایط بازیکنان را درک کنند.
    بازیکن سابق تیم ملی درخصوص وضعیت تیم ملی و دعوت نشدن برخی از لژیونرها تصریح کرد: وضعیت تیم ملی به هیچ وجه مساعد و جالب نیست چرا که تدارکات و برنامه ریزی دقیقی برای آمادگی بیشتر بازیکنان صورت نگرفته است و مطمئنا اگر بازی های تدارکاتی خوبی برای تیم ملی پیش بینی نشود، به جایی نخواهیم رسید.
    وی اظهار داشت: اینکه به چه دلیل لژیونرها به تیم ملی دعوت نشده، به شخص دایی برمی گردد اما این مساله را آینده مشخص می کند که آیا دایی در این مورد دچار اشتباه شده یا نه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ابوالفضل حاجی زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    حضور گل محمدی نقطه قوت صبا است// صبا مدعی اصلی قهرمانی خواهد بود

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال صبا گفت: حضور گل محمدی در خط دفاع تیم صبا نقطه قوت ما در فصل جاری خواهد بود.

ابولفضل حاجی زاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: بازیکنان در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند به ویژه از روزی که کریمی سرمربی گری تیم را قبول کرده است شرایط بسیار بهتر شده است.
    وی افزود: تیم ما تمرینات را دیرتر از سایر تیم ها آغاز کرد اما کریمی در این چند روز عقب ماندگی ما را کاملا جبران کرده است. از اینکه با مربی بزرگی مانند آقا فیروز کار می کنم بسیار خوشحالم.
    هافبک تیم فوتبال صبا با اشاره به پستی که در فصل آینده در آن بازی خواهد کرد به ایسکانیوز گفت: فصل آینده در هافبک دفاعی بازی خواهم کرد زیرا علاقه مندم در پست تخصصی خود بازی کنم و مطمئننا کارآیی من در این پست بیشتر از دفاع خواهد بود.
    حاجی زاده در خصوص انتقال صباباتری به قم تصریح کرد: خوشبختانه این انتقال به نفع تیم ما است زیرا صبا از نبود تماشاگر در صبا شهر رنج می برد اما این مشکل با انتقال به قم رفع خواهد شد.
    وی با اشاره به مدعی بودن تیم صبا در فصل آینده افزود: صبا مطمئننا در فصل آینده یکی از مدعیان اصلی قهرمانی خواهد بود زیرا تیم ما از فصل گذشته بسیار قدرتمند تر شده است و به خصوص حضور کریمی در تیم باعث افزایش انگیزه ما شده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با دریافت 90میلیون تومان
    باشگاه سپاهان رضایتنامه سید صالحی را صادر کرد

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سید مهدی سید صالحی صبح امروز با حضور در هیات فوتبال استان اصفهان، رضایت نامه خود از باشگاه سپاهان را دریافت کرد.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، سید مهدی سید صالحی که مقدمات حضورش در باشگاه پیکان فراهم شده است، صبح امروز با حضور در هیات فوتبال استان اصفهان، و با پرداخت مبلغ 90 میلیون تومان رضایت نامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کرد.
    سید صالحی بلافاصله بعد از دریافت رضایت نامه اش راهی تهران شد تا در تمرینات تیم جدیدش (پیکان) شرکت کند.
    به گزارش ایسکانیوز، مهاجم فصل گذشته سپاهان برای دریافت رضایت نامه اش در ابتدا مبلغ 150 میلیون تومان باید به باشگاه سابقش پرداخت می کرد که بعد از جلسه ای که با هیات مدیره سپاهان داشت این مبلغ به 90 میلیون تومان کاهش یافت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هیثم کاظم از سپاهان جدا می شود
    اصفهان – خبرگزاری ایسکانیوز: هیثم کاظم بازیکن عراقی فصل گذشته تیم سپاهان اصفهان با نظر فیرات از جمع طلایی پوشان اصفهانی جدا می شود
    .

به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، هیثم کاظم که در اواخر هفته های پایانی لیگ برتر هفتم به تیم سپاهان پیوسته بود در تمرینات ابتدای فصل این تیم زیر نظر انگین فیرات نتوانسته خود را با تفکرات تاکتیکی وی وقف دهد و به همین دلیل از تیم سپاهان جدا خواهد شد .
    با جدایی هیثم کاظم تیم فوتبال سپاهان با مشکل هافبک روبرو خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سعید آلوسی در گفت و گو با ایسکانیوز:
    خبر درگیری ام با کماسی کذب محض است//از پیکان و سایپا و دو تیم عربی پیشنهاد دارم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی بدنساز فصل گذشته تیم استیل آذین درخصوص انتشار خبری مبنی بر درگیری اش با کماسی مربی بدنسازی پرسپولیس گفت: خبر درگیر ام با کماسی به هیچ وجه صحت ندارد و باور کنید خودم هم از شندی این خبر متعجب شدم ولی معتقدم کسانی که این خبر را منتشر کرده اند فقط قصد تخریب من را داشته اند.
    سعید آلوسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: کماسی استاد و پیشکسوت من است و دور از اخلاقی حرفه ای است که بخواهم ملاء عام با شخصی مثل کماسی درگیری داشته باشم.
    وی اضافه کرد: البته من نه دنبال حاشیه هستم و به دوست دارم وجه ملی و سابقه چندین ساله ام را زیر سوال ببریم ولی اگر روزی بخواهم از کسی انتقاد می کنم مطرمئنا از طریق خبرگزاری ها اقدام خواهم کرد و از کسی هم نمی ترسم.
    مربی سابق تیم استیل آذین درخصوص وضعیتش به ایسکانیوز گفت: از دو تیم داخلی از جمله پیکان و سایپا و دو تیم العربی پیشنهاد دارم که هنوز هیچ کدام قطعی نشده ولی به زودی وضعیتم مشخص می شود.
    آلوسی در مورد مابقی مطالباتش از باشگاه استیل آذین افزود: هنوز مطالباتمان را به طور کامل پرداخت نکرده اند ولی قول داده اند که طی همین یکی دو روز آینده نسبت به پرداخت مابقی مطالباتمان اقدام کنند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صابر میر قربانی در گفتگو با ایسکانیوز:
    سایپا مدعی اصلی قهرمانی است//به جای پرداخت طلبم33 میلیون هم جریمه ام کرده اند
    !
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم سایپا گفت: با عملکرد خوب مسئولان باشگاه در جذب بازیکنان مطرح، هیچ چیزاز پرسپولیس و استقلال کم نداریم و با این تفاصیل باید سایپا را مدعی اصلی قهرمانی در لیگ هشتم دانست.

صابر میر قربانی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" افزود : پس از سپری کردن اردوی سرعین دراردبیل و انجام سه دیدار تدارکاتی در تهران به 70 درصد از آمادگی برای حضور در لیگ آینده رسیده ایم و مطمئنم با حضور در اردوی ترکیه می توانیم میزان آمادگی خود را به مرز صددرصد خواهیم رساند.
    وی در خصوص گلزنی اش در دیدار تدارکاتی با ابومسلم گفت: هر دو تیم برای رسیدن به هماهنگی مد نظر کادر فنی و بروز نقاط ضعفشان برای ارائه یک بازی محکم مقابل یکدیگر صف آرایی کرده بودند و خوشحالم با دو گلی که به ثمر رساندم پایم به گلزنی در تیم سایپا زود باز شد.
    میر قربانی با رد شایعات سرمربیگری سیدکا اظهار داشت: تا کنون وضعیت سرمربی آینده تیم مشخص نشده است اما برای من کار کردن با مربی خارجی یا داخلی تفاوتی ندارد زیرا دراندیشه بروز شایستگی هایم با پیراهن سایپا هستم.
    وی در خصوص شکایت خود از باشگاه صنعت نفت گفت: برای دریافت مابقی مطالباتم با باشگاه صنعت نفت تماس گرفته بودم که در اظهار نظری تعجب انگیز مسئولان باشگاه نفت من را به پرداخت 33 میلیون جریمه بایت سقوط تیم به لیگ یک علیرغم 67 میلیون طلبم ،متهم کردند.
    مهاجم تیم سایپااضافه کرد: چون تیم نفت در لیگ برتر حفظ نشده باشگاه تمام بازیکنان را با نظر خودش جریمه کرده ولیکن باید بگویم که تمام بازیکنان از هیچ تلاشی برای بقاء تیم صنعت نفت دریغ نکردند.
    وی خاطرنشان کرد: با شکایتم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بدون شک تمام پول هایم را از باشگاه صنعت نفت خواهم گرفت

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد علوی در گفتگو با ایسکانیوز:
    پرسپولیس قوی تر از سال گذشته است

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به عملکرد مطلوب باشگاه پرسپولیس در جذب بازیکنان مطرح در این فصل ،اطمینان دارم که تیم ما قوی تر از سال گذشته شده است وبا آغاز رقابتها این ادعا را ثابت خواهیم کرد.

محمد علوی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه مسئولان تیم در این فصل بسیار در جذب بازیکن بسیار هوشمندانه عمل کردند و هواداران مطمئن باشند در این فصل پرسپولیس قدرتمندی را خواهند دید.
    وی افزود: تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان در اوج آمادگی خوبی قرار دارند البته با لغو اردوی اسپانیا به اجبار در تهران اردو زده ایم ولی با تعاملات صورت گرفته مسئولین درصدد می باشند که اردویی چند روزه را قبل از آغاز رقابتهای لیگ برتر در دوبی برگزار کنند.
    بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب که این تیم سکوی پرتاب من به تیمهای بزرگ است،به ایسکانیوز گفت: حضور در این تیم آرزوی هر بازیکنی است و من از گذشته این تیم را دوست داشتم و برای بازی در پرسپولیس لحظه شماری می کردم. این تیم می تواند سکوی پرتاب من به تیم های بزرگ باشد و مطمئن باشید در پرسپولیس به تمامی آرزوی های ورزشی خود خواهم رسید.
    علوی در خصوص عدم دعوتش به تیم ملی خاطر نشان کرد: حضور در تیم ملی آرزوی هر بازیکنی است و مطمئن باشید تمام تلاش خود را برای پوشیدن پیراهن تیم خواهم کرد.حضور در پرسپولیس کمک می تواند راحت تر من را به پرسپولیس برساند زیرا بیشتر از گذشته مورد توجه خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برگه تسويه حساب مالياتي منصوري فردا صادر مي‌شود

خبرگزاری پرسپولیس : با رايزني هاي انجام شده سرانجام مشكلات موجود حل شد و برگه تسويه حساب محمد منصوري فردا صادر شده و به تهران ارسال مي شود.
    منصوري 2 ميليون تومان باقي مانده جهت صدور برگه مالياتي‌ اش را كه قرار بود باشگاه ابومسلم پرداخت كند، شخصا پرداخت كرد و در قبالش از ابومسلمي‌ها يك وجه چك دريافت كرد تا در ماه‌هاي آينده بتواند مبلغ خود را از مشهدي‌ها پس بگيرد.
    وي براي اين منظور در تمرين صبح پرسپوليس نيز شركت نكرد تا با حل مشكل صدور برگه تسويه حساب مالياتي، هر چه سريعتر قرارداد خود با پرسپوليس را به ثبت برساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هم پرسپوليس تكذيب كرد هم مدير برنامه هاى قطبى،هيچ ضرب الاجلى در كار نبوده!

خبرگزاری پرسپولیس : عدم حضور قطبى در تهران حسابى دردسرساز شده و شايعه پروازى بودن او را بار ديگر بر سر زبان ها انداخته. افشين قطبى هفته گذشته به اسپانيا رفت تا در آنجا منتظر تيمش باشد اما حالا كه اردوى پرسپوليس در اسپانيا لغو شده هنوز خبرى از قطبى نيست. به همين خاطر هم هست كه شايعه تعيين ضرب الاجل ۴۸ ساعته براى بازگشت او مطرح شده. شايعه اى كه هم باشگاه پرسپوليس تكذيب مى كند و هم مدير برنامه هاى افشين قطبى. ابتدا مجيد فرخزادى سخنگوى باشگاه است كه صحت اين شايعه را رد مى كند و مى گويد:

«قطبى تأخير نداشته كه بخواهيم برايش ضرب الاجل تعيين كنيم. بعد از لغو اردوى اسپانيا، همه به او پيغام داديم كه نمى توانيم به اروپا برويم و او بايد برگردد. قطبى هم بليت سفر به تهران را تهيه كرده و در اولين فرصت به تهران مى آيد. اين حرف هايى هم كه درباره او مطرح شده و مى گويند قطبى پروازى است و قرار شده با كنترل از راه دور پرسپوليس را هدايت كند، به هيچ وجه صحت ندارد.»
    مدير برنامه هاى افشين قطبى هم مثل مسؤولان باشگاه شايعات به راه افتاده را رد مى كند: «كدام ضرب الاجل اين حرف ها صحت ندارد. فقط بعد از لغو اردوى اسپانيا باشگاه از قطبى خواست سريع به تهران برگردد. او هم صبح دوشنبه به تهران مى آيد. آن هم به اين خاطر كه تا جمعه در اسپانيا بوده و بعد از تماس پرسپوليسى ها به آمستردام رفته تا بتواند از آنجا به دبى برود. امشب يا صبح دوشنبه هم به تهران مى آيد كه كارش را با پرسپوليس شروع كند.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •