پس اگه کپکام ناشره احتمال اومدنش روی pc رفته بالا.![]()
پس اگه کپکام ناشره احتمال اومدنش روی pc رفته بالا.![]()
آره حتما ! : دي
دوستان خبری دیدم که تاریخ انتشار بازی God of War III Ultimate Edition از 2010/3/16 به تاریخ 2010/01/23 تغییر یافته است...
Source: blog.us.playstation.com
ناشر بودن که ربطی به منتشر شدن برای پلتفرم های دیگه نداره. مثل SquareEnix که ناشر Call of Duty Modern Warfare 2 تو ژاپنه اینا کارای تبلیغ و بازاریابی و تولید DVD اینارو بر عهده می گیرند.
تاریخ انتشارش زودتر نیافتاده ما بریم بخریم بازی کنیم . بافته در دوران اموزشیم فرار از سربازی میکنم.دی
---------------------------------------------------
الان چند سالیه دارم شکمه کنسول رو صابون میزنم .
بعد واسه pc بیاد. نازی My Ps3 بخواب نه هنو خبری نیست. بخواب![]()
تريلر هاي جديد
كيفيت HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت HD
كيفيت HD
حامد جون اينقدر به اين كنسول وابسته شدي چند سال ديگه كنسول نسل بعد بياد نميتوني از اين دل بكنياالان چند سالیه دارم شکمه کنسول رو صابون میزنم .
بعد واسه pc بیاد. نازی My Ps3 بخواب نه هنو خبری نیست. بخواب![]()
![]()
درست خوندی دوست من، چون چند روز پیش توی یک فروشگاه واسه فروش دیدمش. فروشنده میگفت گرافیک بازیش 720p هست! حیف که پول نداشتم والا میخریدمش...
باکس شات رسمی آمریکا
![]()
New God of War 3 Screenshots
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لينك هاي بزرگنمايي از راست به چپ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)