ببخشید یه سوال میپرسم. مطمئنی پسورد رو وارد میکنی؟ مطمئنی درسته؟ اگه موقع اکسترکت کردن ارور میده 98% داری پسورد رو اشتباه میزنی. یه بار دیگه چک کن. چون من همین دیشب دانلود کردم و سالم بود....فایل اول مشکل داره
وقتی از حالت زیپ درش میارم ارور میده
ببخشید یه سوال میپرسم. مطمئنی پسورد رو وارد میکنی؟ مطمئنی درسته؟ اگه موقع اکسترکت کردن ارور میده 98% داری پسورد رو اشتباه میزنی. یه بار دیگه چک کن. چون من همین دیشب دانلود کردم و سالم بود....فایل اول مشکل داره
وقتی از حالت زیپ درش میارم ارور میده
دو فایل پست نخســت ولی بدون پســـورد :
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:19.
«نه عزیز فقط بار اول یک کدی می خواد که باید اونو همانند کد بزنی
بعدش در اکثری از گوشی ها که امنیت هکر رو ندارن اجازه نمی خواد.
شما می تونید در کمترین زمان و با حجم کم انواع هکرهای گوشی همراه رو که بیشتر در گوشی های نوکیا سری60 جواب می ده دانلود کنید.
وبسایتم:
دوباره سلام
عجب برنامه ایه این. منظورم Super Bluetooth ---- هست. ( یادم رفته بود اینو بگم )
دو تا گوشی سونی اریکسون ( K770i و W700 ) رو با N73 خودم هک کردم. هیچ اجازه ای هم نخواست از طرف. با تمام امکاناتش هم دارم کار میکنم.
Bluetooth-File-Transfer-OBEX-FTP هم تست کردم اجازه نخواست اما وقتی میخوایم فایل ها رو باز کنیم یا کپی کنیم رو گوشی طرف ظاهر میشه. اما اون دیگریه نه.
اینو به همه میگم که نمیدونن، این برنامه اگه با گوشی نوکیا اجرا بشه سونی اریکسون رو قورت میده بدون اینکه طرف بفهمه. اما وقتی خواستم با سونی اریکسون نوکیا رو هک کنم اجازه خواست.
نتیجه گیری: از اینجا به امنیت گوشی های نوکیا و بی در و پیکر بودن گوشی های سونی اریکسون پی میبریم.![]()
وقتی با نرم افزار Blueftp کار میکنی رو صفحه طرف نشون میده داره چیزی ارسال میکنه !
ولی با ftp_bt چیز خاصی نشون نمیده !!!
منم که اون بالا همینو گفتم.
اما ای کاش برنامه ی بود که بدون اینکه رو گوشی طرف ظاهر بشه اطلاعاتشم در بیاره.
البته Blueftp یه کم هم سرعت انتقال داده هاش پایینه......![]()
رمز نصب نرم افزار رو پیدا نمیکنم
دوست عزیز از لینک زیر دانلود کن. بدون پسورد هست.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم. خیلی با حاله
salam.mikhastam rahnamae konid chetori danlod konam hacko
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)