تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 101

نام تاپيک: چگونه از تغیراتی که ویروس ها در سیستم ایجاد می کنند مطلع شویم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دمت گرم داداش ! ما خودمون ختم این کاراییم
    من از قسمت folders درایوهارو باز میکنم !
    جریان از این قرار بود !:
    متاسفانه بعد از نصب ویندوز من نود آپدیت شده (از قبل) رو روی دستگاه ریختم ! و بعد یه اسکن کلی کردم و هیچ ویروسی پیدا نشد
    بعد با خیال راحت رفتم تو درایو D تا درایور مودم ای دی اس ال رو نصب کنم ! همین که فایل نصبی مودم رو اجرا کردم نود پیغام داد که ویروسه و این ویروس لعنتی هم سریعآ روی اکسپلورر.اگزه و ... نشست و دوباره ویندوزم رو خراب کرد !
    مشکل نود بود ! چون من یه اسکن کلی کرده بودم و خیالم راحت بود !
    حالا بگذریم ! الان مشکلی ندارم ! چون اکثر فایلای اگزه رو نود پاک کرد و با یه بار دیگه ویندوز ریختن مشکلم حل شد ! ولی در کل نود 32 نامردی کرد
    خب شما که ختم این کارایی باید بدونی در مواجه شدن با مشکل باید چیکار کنی!
    ایشون هم راهنمایی کردن اونوقت میگی خودم ختم این کارام؟ پس چرا سوال میپرسی؟
    خب نود 32 کلا خاصیت گند زدایی نداره یعنی نمیتونه ویروس رو از فایلی که ویروس بهش چسبیده جدا کنه در نتیجه هردوفایل که ممکنه فایل های اصلی و کرنل ویندوز باشن رو خراب کنه در نتیجه شما باید یه انتی ویروس خوب مثل نورتون یا کسپرسکی که قابلیت گند زدایی و دیسفنکت عالی دارن نصب کنی واسکن کنی
    فقط قبلش یه ویندوز هم عوض کن.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خب شما که ختم این کارایی باید بدونی در مواجه شدن با مشکل باید چیکار کنی!
    ایشون هم راهنمایی کردن اونوقت میگی خودم ختم این کارام؟ پس چرا سوال میپرسی؟
    خب نود 32 کلا خاصیت گند زدایی نداره یعنی نمیتونه ویروس رو از فایلی که ویروس بهش چسبیده جدا کنه در نتیجه هردوفایل که ممکنه فایل های اصلی و کرنل ویندوز باشن رو خراب کنه در نتیجه شما باید یه انتی ویروس خوب مثل نورتون یا کسپرسکی که قابلیت گند زدایی و دیسفنکت عالی دارن نصب کنی واسکن کنی
    فقط قبلش یه ویندوز هم عوض کن.
    خوب مشکل همینجاس که نود به من لطمه زد ! وگرنه اون روشها که همیشه برای بازکردن فلش ها و پارتیشن ها (بعد از نصب ویندوز) استفاده میشه !
    کسپراسکای واقعآ از نود بهتره ؟ تاحالا امتحانش نکردم !

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

خوب مشکل همینجاس که نود به من لطمه زد ! وگرنه اون روشها که همیشه برای بازکردن فلش ها و پارتیشن ها (بعد از نصب ویندوز) استفاده میشه !
    کسپراسکای واقعآ از نود بهتره ؟ تاحالا امتحانش نکردم !
    سلام.کسپر از نود بهتره اینو بدون تعصب میگم ولی خب مثل نود سبک نیست.سیستم یکم کن میشه ولی انصافا قویه.تو ه.ش مصنوعی هم خیلی قویه.البته حجم اپدیتهتش هم یکم بالا هست.و مثل نود نیست.

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من 5 سالی هست که از کسپر اسکای استفاده می کنم. اخیرا" (یک هفته پیش) لپ تاپم ویرس گرفت و show hidden files از کار افتاد. که با روش هایی که تو همین فروم هست هم نتونستم حلش بکنم.
    نکته ای که بیشتر از همه چی اذیتم میکنه، اینه که update کسپر اسکایم از کار افتاده. وقتی می زنم update بشه سریع صفر میشه و update انجام نمیشه. Update آنتی ویروسم ماله یه هفته پیشه، حدس میزنم ویروسه آپدیت رو از کار انداخته!
    چی کار کنم!!!
    کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kaspersky intenet sequrity 7

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    من 5 سالی هست که از کسپر اسکای استفاده می کنم. اخیرا" (یک هفته پیش) لپ تاپم ویرس گرفت و show hidden files از کار افتاد. که با روش هایی که تو همین فروم هست هم نتونستم حلش بکنم.
    نکته ای که بیشتر از همه چی اذیتم میکنه، اینه که update کسپر اسکایم از کار افتاده. وقتی می زنم update بشه سریع صفر میشه و update انجام نمیشه. Update آنتی ویروسم ماله یه هفته پیشه، حدس میزنم ویروسه آپدیت رو از کار انداخته!
    چی کار کنم!!!
    کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kaspersky intenet sequrity 7
    جواب تون رو تاپیک دیگه که پرسیده بودین دادم دوست عزیز

داره خودمونی میشه vahid_itc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند وقتی هست وقتی وقتی با برنامه Internet Download Manager از سایت YouTube.com (کلا سایتهایی که ویدیو آنلاین دارن) هر فایل تصویری که دانلود میکنم و فقط وقتی وارد پوشه فایل دانلود شده میشم سی پی یو میره رو 100 درصد و تا وقتی explorer.exe را نبندم درست نمیشه
    درضمن قبلا این مشکل برام پیش اومده بود ویندوز عوض کردم یکی دو روز درست شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشت
    ییشتر هم با سایت You tube و ویدیو های آنلاین این مشکل را دارم
    از آنتی ویروس nod 32 ESET_Smart_Security و ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه هردو را اپدیت میکنم
    لطفا راهنمائی کنید
    Last edited by vahid_itc; 19-11-2010 at 14:25.

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چند وقته نمیتونم وارد صفحه ایمیلم بشم. هر کاری می کنم این صفحه را باز نمی کند. نه با Internet Explorer و نه با FireFox تمام ایمیلهای مهم و حیاتیم رو هم نمی تونم چک کنم.تو رو خدا کمکم کنید.
    انتی ویروسم Nod32 است. هر روز آپدیتش می کنم. با User و Pass سایت ------ با تاریخ روز.

داره خودمونی میشه یه دوست کوچولو's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

Anubis یک سایت اینترنتی هست به این آدرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت یه ویروس آنالایزر آنلاین هست، کارش نسبتا خوبه کار کردن باهاش هم ساده است
    کافیه فایلتون رو بدین بعد آنالیز نتیجه به چند فرمت مختلف مثل HTML و PDF و ... قابل مشاهده هست

برای تست کردنش من دو تا ویروس رو باهاش آنالیز کردم میتونید نتیجه هاش رو پایین ببینید:

kazme__gheyz
    کد:
    Document
    کد:
    شاد باشید
    سلام
    - وقتی ویروس رو به این سایت می دیم اون و روی فضای خودش کپی می کنه یا روی سیستم ما اجراش می کنه ؟
    یعنی اگه یه ویروس رو بهش بدم مشکلی برای سیستمم بوجود نمیاد؟

- توی ویندوزی که توی ویرچوال ماشین نصب کردم تقریبا هیچ نرم افزاری نصب نمی شه و یه error می ده که کارت گرافیکی نصب نشده ، در حالیکه کارت گرافیکی آن برد ٍ. حتی درایور ها رو هم نمی تونئم نصب کنم
    می شه راهنماییم کنین
    ( ویندوز توی ویرچوال ماشینم هم xp )

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من روي سيستمم nod32 اپديت شده نصب است.اخيرا در انتقال فايلها از روي هارد به هارد اكسترنال -فلش مموري- حتي رايت كردن سي دي و حتي بلوتوث كردن فايلها از كامپيوتر به گوشي با مشكل مواجه شده ام بطوريكه هيچ فايلي را نمي توانم از كامپيوتر به هيچ طريقي خارج كنم و دايم پيغامهايي مثل write protect يا حافظه جانبي شما فول است ميدهد از طرفي چون كامپيوتر به اداره تعلق دارد اختيارات administor را هم ندارم و فقط كاربر هستم.پيشنهاد شما براي حل مشكل چيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

جواب تون رو تاپیک دیگه که پرسیده بودین دادم دوست عزیز
    سلام دوست عزیز من هم همین مشکل پست 94 رو دارم البته با نود32
    میشه بگید کجا جواب دادید ؟ و آیا واسه نود32 هم راه حل داره ؟
    میدونم ویروسی شده اما نمیدونم چیه ؟ و پیداش هم نمیکنه کلا هم فهمیدم نود32 خیلی ضعیفه . البته الان اسمارت سکوریتی دارم.
    لطفا جوابم رو بدید
    یه سوال دیگه هم هست آیا آنتی ویروس در saf mod فعال میشه ؟ من جز عوض کردن ویندوز چه راهی واسه شناسایی و پاک کردن ویروسهای سیستمم دارم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •