تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

مطمین باشید چین چیزی تو ایران با نظارت دولت انجام نخواهد شد چون تمام بازی ها وفیلم ها به کوچکترین دلیلی مبتذل شناخته میشه واصلا فروخته نخواهد شد

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

کدوم بازی ها؟؟!!!
    بازی های داخلی که مبتذل نیستن!!!!!

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

کدوم بازی ها؟؟!!!
    بازی های داخلی که مبتذل نیستن!!!!!
    دوست عزیز مثل اینکه هنوز خیلیا که به این تاپیک میان متوجه نشدن بحث سر چیه یه فکری بکن.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زیرا کشوری نیاز به این قانون داره که یا خودش نرم افزار بسازه و منظرو از نرم افزار اینایی نیست که میسازن ..
    و خود با کشوری که اینا رو میسازه رابطه ی خوبی نداره لزومی نداره که قانونی برای دفاع حقوق دیگران بسازه ... و مردم رو ....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

زیرا کشوری نیاز به این قانون داره که یا خودش نرم افزار بسازه و منظرو از نرم افزار اینایی نیست که میسازن ..
    و خود با کشوری که اینا رو میسازه رابطه ی خوبی نداره لزومی نداره که قانونی برای دفاع حقوق دیگران بسازه ... و مردم رو ....
    میشه بیشتر توضیح بدین حرفاتون گنگه!!

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

توجه.....توجه

فکر کنم این تاپیک با دلیلی که من میارم رها بشه........پس زیاد به فکر خاموش یا روشن بودن قانون کپی رایت نباشید

من نه مومن حذب اللهی هستم و نه آدم بی دین.(فکر کنم از امضا و آواتارم معلوم باشه)
    من و شما خوب می دونیم که برترین و بزرگ ترین مسولیت دینی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، نظامی و غیره در ایران به دست ده عالم فقیه و مجتهد هست که تمام مردم ایران باید تابع احکام یکی از آنان باشند (حتی رییس قوه ی مجریه). حالا با در نظر داشتن این موضوع به فتفای آقای مکارم شیرازی ، یکی از عالم ترین مراجع تقلید که ممکنه حتی پدر و مادر شما ها جزو مقلد های این شخص باشه خوب توجه کنید

« اگر کسی بخواهد به تکثیر یک داده(Data) یا هر گونه اطلاعاتی اعم از واقعی و یا مجازی بپردازد در حالی که خالق آن اثر اجنبی باشد ایرادی ندارد و بر وی هیچ مسولیتی در قبال آن تکثیر وجودندارد

از طرفی شما خوب می دونید که این فتفا را هیچ مقام حقیقی و یا حقوقی نمی تواند تغییر دهد
    پس تا زمانی که این عالم دانا در حال حیات دنیوی هست ، اعمال قوانین کپی رایت را از سرتان بیرون کنید

تعریف «اجنبی»:هر غیر مسلمانی ، اعم از امریکا و اسراییل و ...
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 12-07-2008 at 00:40.

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

توجه.....توجه

فکر کنم این تاپیک با دلیلی که من میارم رها بشه........پس زیاد به فکر خاموش یا روشن بودن قانون کپی رایت نباشید

من نه مومن حذب اللهی هستم و نه آدم بی دین.(فکر کنم از امضا و آواتارم معلوم باشه)
    من و شما خوب می دونیم که برترین و بزرگ ترین مسولیت دینی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، نظامی و غیره در ایران به دست ده عالم فقیه و مجتهد هست که تمام مردم ایران باید تابع احکام یکی از آنان باشند (حتی رییس قوه ی مجریه). حالا با در نظر داشتن این موضوع به فتفای آقای مکارم شیرازی ، یکی از عالم ترین مراجع تقلید که ممکنه حتی پدر و مادر شما ها جزو مقلد های این شخص باشه خوب توجه کنید

« اگر کسی بخواهد به تکثیر یک داده(Data) یا هر گونه اطلاعاتی اعم از واقعی و یا مجازی بپردازد در حالی که خالق آن اثر اجنبی باشد ایرادی ندارد و بر وی هیچ مسولیتی در قبال آن تکثیر وجودندارد

از طرفی شما خوب می دونید که این فتفا را هیچ مقام حقیقی و یا حقوقی نمی تواند تغییر دهد
    پس تا زمانی که این عالم دانا در حال حیات دنیوی هست ، اعمال قوانین کپی رایت را از سرتان بیرون کنید

تعریف «اجنبی»:هر غیر مسلمانی ، اعم از امریکا و اسراییل و ...
    جالبه چرا همه فکر می کنن ما میخوایم از حق این اجنبیا دفاع کنیم!نه اقایون ما از خدامونه این مال اجنبیا رو مفتی بدن به ما . ما میگیم باید حق کپی رایت برای تولیدات داخلی رعایت بشه .همین شما چه گیری دادین به این اجنبیا .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

جالبه چرا همه فکر می کنن ما میخوایم از حق این اجنبیا دفاع کنیم!نه اقایون ما از خدامونه این مال اجنبیا رو مفتی بدن به ما . ما میگیم باید حق کپی رایت برای تولیدات داخلی رعایت بشه .همین شما چه گیری دادین به این اجنبیا .
    میگم چطوره پیشنهاد کنیم مدیران محترم اسم تاپیک و به به نظر شما چرا تو ایران برای تولیدات داخلی قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟؟!!!
    تغییر بدن.
    چطوره؟؟؟
    اگر این کارو بکنن مننون میشم.
    Last edited by Paradise_human; 12-07-2008 at 09:40.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فتوا نه فتفا

ولی خوب گفتی تا اینا بر ما حکومت میکنن همینه

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

میگم چطوره پیشنهاد کنیم مدیران محترم اسم تاپیک و به به نظر شما چرا تو ایران برای تولیدات داخلی قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟؟!!!
    تغییر بدن.
    چطوره؟؟؟
    اگر این کارو بکنن مننون میشم.

من هم با این پیشنهاد واقعا موافقم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •