مطمین باشید چین چیزی تو ایران با نظارت دولت انجام نخواهد شد چون تمام بازی ها وفیلم ها به کوچکترین دلیلی مبتذل شناخته میشه واصلا فروخته نخواهد شد
مطمین باشید چین چیزی تو ایران با نظارت دولت انجام نخواهد شد چون تمام بازی ها وفیلم ها به کوچکترین دلیلی مبتذل شناخته میشه واصلا فروخته نخواهد شد
کدوم بازی ها؟؟!!!
بازی های داخلی که مبتذل نیستن!!!!!
دوست عزیز مثل اینکه هنوز خیلیا که به این تاپیک میان متوجه نشدن بحث سر چیه یه فکری بکن.![]()
زیرا کشوری نیاز به این قانون داره که یا خودش نرم افزار بسازه و منظرو از نرم افزار اینایی نیست که میسازن ..
و خود با کشوری که اینا رو میسازه رابطه ی خوبی نداره لزومی نداره که قانونی برای دفاع حقوق دیگران بسازه ... و مردم رو ....
میشه بیشتر توضیح بدین حرفاتون گنگه!!
توجه.....توجه
فکر کنم این تاپیک با دلیلی که من میارم رها بشه........پس زیاد به فکر خاموش یا روشن بودن قانون کپی رایت نباشید
من نه مومن حذب اللهی هستم و نه آدم بی دین.(فکر کنم از امضا و آواتارم معلوم باشه)
من و شما خوب می دونیم که برترین و بزرگ ترین مسولیت دینی ، فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، نظامی و غیره در ایران به دست ده عالم فقیه و مجتهد هست که تمام مردم ایران باید تابع احکام یکی از آنان باشند (حتی رییس قوه ی مجریه). حالا با در نظر داشتن این موضوع به فتفای آقای مکارم شیرازی ، یکی از عالم ترین مراجع تقلید که ممکنه حتی پدر و مادر شما ها جزو مقلد های این شخص باشه خوب توجه کنید
« اگر کسی بخواهد به تکثیر یک داده(Data) یا هر گونه اطلاعاتی اعم از واقعی و یا مجازی بپردازد در حالی که خالق آن اثر اجنبی باشد ایرادی ندارد و بر وی هیچ مسولیتی در قبال آن تکثیر وجودندارد
از طرفی شما خوب می دونید که این فتفا را هیچ مقام حقیقی و یا حقوقی نمی تواند تغییر دهد
پس تا زمانی که این عالم دانا در حال حیات دنیوی هست ، اعمال قوانین کپی رایت را از سرتان بیرون کنید
تعریف «اجنبی»:هر غیر مسلمانی ، اعم از امریکا و اسراییل و ...
Last edited by Mahdi_Co_1368; 12-07-2008 at 00:40.
جالبه چرا همه فکر می کنن ما میخوایم از حق این اجنبیا دفاع کنیم!نه اقایون ما از خدامونه این مال اجنبیا رو مفتی بدن به ما . ما میگیمباید حق کپی رایت برای تولیدات داخلی رعایت بشه
.همین شما چه گیری دادین به این اجنبیا .
میگم چطوره پیشنهاد کنیم مدیران محترم اسم تاپیک و به به نظر شما چرا تو ایران برای تولیدات داخلی قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟؟!!!
تغییر بدن.
چطوره؟؟؟
اگر این کارو بکنن مننون میشم.
Last edited by Paradise_human; 12-07-2008 at 09:40.
فتوا نه فتفا
ولی خوب گفتی تا اینا بر ما حکومت میکنن همینه
من هم با این پیشنهاد واقعا موافقم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)