تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 54 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 533

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید مانیتور

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

من يه 1931c سامسونگ گرفتم...1952 نگرفتم چون وايد بود و مساحت يه 17 اينچ رو داشت...فقط عيبش اينه كه ساخت سام سرويسه!
    کی گفته 19 واید مساحت 17 معمولی داره؟
    با سلام
    با توجه به:

بین مونیتورهای 20 و 22 کدام برای خرید مناسب تر است؟ و در همین ابعاد محصولات سامسونگ بهتر است یا ال جی؟
    آیا 2032gw یا 2032bw پانل S هستن یا فقط مدلهای 2232 هستند؟ و در نهایت بین 2032 و 206 کدام را ترجیح می دهید؟

با تشکر فراوان
    Resolution مانیتور های 22 و 20 یکیه. ینابراین مزیت 22 اینچ ها افزایش کیفیت نیست افزایش سایزه
    در این ابعاد تا حالا سری 32 (2032 و 2232) سر بودن ولی فکر کنم انگار این ها رو هم دارن خراب میکنن ( جدیدا 40 هزارتومن افت قیمت داشته!)
    مدل های 2032 BW , GW سابقا پنل S بودن حالا رو مطمئن نیستم.
    دنیال 206 هم نرید که یکی از مدل هایی بوده که سامسونگ با سه نوع پنل وارد بازار کرده و همشونم یک قیمت هستن.
    دو سه صفحه پیش یک سری لینک کامل مربوط به این قضیه ی پنل ها (مخصوصا درمورد 206 دادم)
    2032 (البته پنل S اش) توصیه میشه. 206 خریدن یک خورده ریسک داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کی گفته 19 واید مساحت 17 معمولی داره؟

Resolution مانیتور های 22 و 20 یکیه. ینابراین مزیت 22 اینچ ها افزایش کیفیت نیست افزایش سایزه
    در این ابعاد تا حالا سری 32 (2032 و 2232) سر بودن ولی فکر کنم انگار این ها رو هم دارن خراب میکنن ( جدیدا 40 هزارتومن افت قیمت داشته!)
    مدل های 2032 BW , GW سابقا پنل S بودن حالا رو مطمئن نیستم.
    دنیال 206 هم نرید که یکی از مدل هایی بوده که سامسونگ با سه نوع پنل وارد بازار کرده و همشونم یک قیمت هستن.
    دو سه صفحه پیش یک سری لینک کامل مربوط به این قضیه ی پنل ها (مخصوصا درمورد 206 دادم)
    2032 (البته پنل S اش) توصیه میشه. 206 خریدن یک خورده ریسک داره.
    با تشکر
    خوب بنده هم به همین دلیل عرض کردم آیا افزایش 2 اینچ بیشتر بهتر (منطقی)است یا نه؟
    جایی را سراغ دارید برای خرید که بشه جعبه رو باز کرد و مونیتور تست کرد چون اکثرا می گن اگه باز کنی باید ببری؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک زحمتی هم برات داشتم : اگه میشه پشت مانیتورت رو نگاه کن ببین ساخت کجاست؟ اگه ساخت سام سرویس باشه پشتش نوشته ، این برام سوال شده.
    چند تا 1932 gw من دیدم ساخت سام سرویس بود مثل 1932 bw.فکر کنم همشون همینطورن.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

با تشکر
    خوب بنده هم به همین دلیل عرض کردم آیا افزایش 2 اینچ بیشتر بهتر (منطقی)است یا نه؟
    جایی را سراغ دارید برای خرید که بشه جعبه رو باز کرد و مونیتور تست کرد چون اکثرا می گن اگه باز کنی باید ببری؟

با تشکر
    منطقی بودن یا نبودن پول بیشتر دادن برای 2 اینچ بر میگرده به خود شما. من بمی تونم خیلی کمکتون کنم. همون طور که گفتم کیفیت تصویر زیادتر نمیشه ولی بزرگ تر میشه، اگه شما مشکل بودجه نداری برو سراغ این 22 اینچه اگرم که نه بدون خیلی فرقی نکرده.
    یک نکته ی دیگه ای هم هست این که چون 22 اینچ ها یک خورده بزرگ هستند اگه عادت داری خیلی نزدیک مانیتور بشینی برات مشکل گردن درد و چشم درد ایجاد میکنه(گزارش شده ولی من خودم تجربه نکردم)
    چند تا 1932 gw من دیدم ساخت سام سرویس بود مثل 1932 bw.فکر کنم همشون همینطورن.
    پس درست حدس زده بودم. احتمال 90 درصد این 1932 ها هم همه پنل C هستند. جدیدا سام سرویس یک طرحی شروع کرده که روی همه ی 19 اینچ هاش یک فلش 2 گیگ میده سوالی که باید بپرسیم اینکه :" چرا فقط روی 19 اینچ ها؟"

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من بحث های بالا رو نخوندم!
    فقط میخواستم یه 20" معرفی کنید با قیمت..
    اینکه 22" تا 20" چقد اختلاف قیمت دارن؟
    باتشکر نیما

داره خودمونی میشه آخر سخت افزار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منطقی بودن یا نبودن پول بیشتر دادن برای 2 اینچ بر میگرده به خود شما. من بمی تونم خیلی کمکتون کنم. همون طور که گفتم کیفیت تصویر زیادتر نمیشه ولی بزرگ تر میشه، اگه شما مشکل بودجه نداری برو سراغ این 22 اینچه اگرم که نه بدون خیلی فرقی نکرده.
    یک نکته ی دیگه ای هم هست این که چون 22 اینچ ها یک خورده بزرگ هستند اگه عادت داری خیلی نزدیک مانیتور بشینی برات مشکل گردن درد و چشم درد ایجاد میکنه(گزارش شده ولی من خودم تجربه نکردم)

پس درست حدس زده بودم. احتمال 90 درصد این 1932 ها هم همه پنل C هستند. جدیدا سام سرویس یک طرحی شروع کرده که روی همه ی 19 اینچ هاش یک فلش 2 گیگ میده سوالی که باید بپرسیم اینکه :" چرا فقط روی 19 اینچ ها؟"
    چون 19 اینچ ها سود بیشتری داره. البته یه مسئله دیگه هم هست که مردم رو تشویق کنن بجای 17 اینچ 19 اینچ بگیرن.

داره خودمونی میشه آخر سخت افزار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    باتشکر نیما
    پس بهتره اول بحثهای قبلی رو بخونی اگه به نتیجه نرسیدی بعد سوال کنی.
    ممنون/.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس بهتره اول بحثهای قبلی رو بخونی اگه به نتیجه نرسیدی بعد سوال کنی.
    ممنون/.
    وقتی نخوندم یعنی عجله دارم...و فقط یه جمع بندیم میخوام

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته 99% اونم به خاطر اینکه به کسانی که وارد کردن توهین نشه.
    فلش رو روی 19 اینچ میدن چون 19 اینچ ها همه تولید خودشونه و تعداد تولیدشون بالا بوده.
    چون 19 اینچ ها سود بیشتری داره. البته یه مسئله دیگه هم هست که مردم رو تشویق کنن بجای 17 اینچ 19 اینچ بگیرن.
    اینکه میخوان مردم رو تشویق کنن که 19 اینچ رایج بشه فقط در حد حرفه.
    سلام دوستان
    باتشکر نیما
    20 اینچ و 22 اینچ معمولا بین 40 تا 60 تومن اختلاف قیمت دارن(سامسونگ و ال جی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بين Lg W1952 S و Samsung Gw 1932 كدوم يكي بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •