همش دوماه تا آخر تابستون مونده که سال دوم و سوم رو بشه تموم کرد ! خیلی وقت کمه ولی راهی نیست .
درسای پیش هم که سنگینن وقت نمیشه پایه رو خوند
همش دوماه تا آخر تابستون مونده که سال دوم و سوم رو بشه تموم کرد ! خیلی وقت کمه ولی راهی نیست .
درسای پیش هم که سنگینن وقت نمیشه پایه رو خوند
عجب!!! همین 15 هزار تاشم عجیبه
درسته!
اونوقت کی بخونیم؟؟؟ فکر نکنم دیگه وقتی دستمون بیاد برای خوندن دروس پایه!بعضی از بچه ها میگن الان زوده که دروس پایه(مثل دینی و عربی و ادبیات و زبان فارسی و زبان انگلیسی) رو بخونیم؟به نظر شما چیکار کنم؟؟
تایید میشه..به نظر من تابستون پایه رو توپ بخونی بهتره
اونوقت کی پایه رو درس میدن؟؟؟ما هفته ای 32 ساعت مدرسه ایم ، و درسهای دیفرانسیل ،هندسه تحلیلی ، گسسته ، فیزیک و شیمی رو میخونیم ; فقط فیزیک و شیمی دارن از پایه درس میدن و بقیه از همون پیش درس میدن ، البته پایه رو هم درس میدن ولی تو تابستون نه ;
خب من درسایی مثل شیمی و جبر و حسابانو ... اینا رو میخونم
ولی این درسای خوندنی رو یادمون نمیره؟؟
بعد شما میخواید یه دفعه الان بخونیدشون بره کنکور دیگه هم نخونید؟؟![]()
کی گفت که دیگه نمیخوایم پایه رو بخونیم
تو طول سال حتما باید اونا رو م یه نگاهی کرد تا از یاد نرن
خب مرور با خوندن فرق داره.... اگه الان بخونی هر دفعه یه مرور کوچیک کنی همه چی یادت میمونهخب من درسایی مثل شیمی و جبر و حسابانو ... اینا رو میخونم
ولی این درسای خوندنی رو یادمون نمیره؟؟
بعد شما میخواید یه دفعه الان بخونیدشون بره کنکور دیگه هم نخونید؟؟
ضمنا عربی خوندن یادت نره!!!
بابا برید قلم چی
برنامه راهبردی ازموناش خداس!
طبق اون بخونید اخرشه!
قلم چی هنوز ثبت نام میکنه (اونجور که تلویزیون تبلیغ میکنه)
ولی گزینه ی 2 نه ! یه آزمونش هم دادیم رفت (21 تیر)
رقبای محترمبه نظر من شما همون پایه رو بخونید توی تابستون تموم که شد برید پیش.فکن 1 سال باید تحلیلی بخونی یا زیست
.بابا اخه فکر اون مغز بیچاره رو هم کنید.البته اگه کسی فک میکنه میتونه پایه رو تو کنکور صد بزنه از الان بره پیش
![]()
هر کدوم از ما در مورد تابستون و خوندن پیش یا پایه یه نظری داریمولی اگه حرف گزینه 2 یا قلم چی که غولهای برگزاری آزمون تو ایران هستند
رو گوش کنیم میبینیم که اونا هم به این اعتقاد دارن که تابستون باید پایه رو خوند (با تمام انرژی! ) از اول مهر هم بریم به جنگ پیش !
![]()
Last edited by Ninjai; 20-07-2008 at 08:53.
آقا 4 جلسه هستش که این معلم فیزیک ما داره بردار هارو درس میده
از بس مزخرف درس میده من اومدم از اینترنت یه قسمتایی از فیزیک رو گرفتم که از اونجا بخونم
ولی حالا میبینم اصلا تو کتاب درباره بردارها توضیح نداده. قضیه چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)